http://youtu.be/MOmZimH00oo
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

http://youtu.be/MOmZimH00oo

22.08.2012 | 17:03
kako se vi nosite s nenaplatom svojih teško zarađenih novčića? ja sve teže. ko prdež na buri. najradije bi sve ovo od....o i otišo negdi daleko. il' na vis kiselit kapare. al sam preveliki šupak. počeo motat duhan, jer se nema za cigare, a brijem na novi mac pro. lastane, pomozi
22.08.2012 | 17:12
Teško, meni su koferi spakirani već neko vrijeme.
22.08.2012 | 17:13
Mi imamo sreće da radimo posao koji je dovoljno niša da nemamo neke velike konkurencije tako da možemo uvjetovati avansna plaćanja i to nam prolazi. Uglavnom nemamo nenaplaćenih potraživanja (koja bi bila vrijedna spomena). Također dosta radimo za strane klijente kod kojih neplaćanje ispostavljene fakture nije opcija. To je vjerojatno dobitna kombinacija - živjeti ovdje, a raditi za strance. Tko može.

Do prije koju godinu teško mi je padalo čuti da netko želi otići nekamo gdje se živi normalnije, jer sam smatrao da, ako svi sposobni odu, tko će ostati ovdje i kakve onda šanse imamo da ikad isplivamo. Međutim, u posljednje vrijeme shvaćam da ova zemlja ni ljudi u njoj nije nikog poštenog zadužila (već samo obratno) pa svatko tko ima priliku otići nekamo drugamo - zapravo i treba to učiniti, što prije. Jer inače ispada budala.
22.08.2012 | 18:06
riba, kužim te skroz, ali imam puno upitnika. ovdje u hrvatskoj nemam povjerenje u ljude s kojima dijelim životni prostor. i di emigrirat? jednostavno ne znam di bi pobjego. nekako mi se čini da je odlazak u neko uređenije društvo samo kupovanje vremena. zapad je potrošio bilijune novčanica na šamaranje mrtvog magarca, na održavanje iluzije da će sve bit ok bez da promijeni taj sustav iz temelja.
smayoo, želim ti da vam avansno i dalje prolazi. pa dok ide ide
22.08.2012 | 19:06
Ja boje da šutim.
22.08.2012 | 19:11
Hvala. Za sad ide. Ja sam se dosta po svijetu naputovao i Australija mi se čini kao jedna lijepo izbalansirana zemlja kojoj zbog udaljenosti još uvijek dosta dobro funkcionira unutarnji kotač ekonomije (tj. puno je manje pod globalističkim utjecajem), gdje ima dosta posla i živi se pristojno, a ljudi su u prosjeku vrlo cool. Najveći je problem s njom taj da, kad odavde odseliš tamo, najprije trebaš u glavi raskrstiti s tim da se ikad vraćaš, pa ni na GO, jer ćeš inače svu ušteđevinu spržiti na avionske karte.
22.08.2012 | 19:20
Hm...prijetnjama, molbama, lazima i pusenjima...
Eto tako.

Drzava toliko ne funkcionira da prestajem sa brigama i ne radim bez avansa osim sa poznatim suradnicima.
Hdzeovska bagra na celu sa krivosutim gadom je napravila ovakvu drzavu, a sdpovski nesposobnjakovici su naslijedili princip drkanja oko krivih stvari.
Sve to naravno uz podrsku svekolikog pucanstva, koji se mogu okupiti na koncertu dva pizdeka na rivi, ali nemoguce je skupiti vise od 200 ljudi za bilo kakav prosvijed.
Osim naravno protiv gejprajda
To je jako bitno!

Uglavnom, tak nam je kak smo si napravili...zato prekinite cendrati...
22.08.2012 | 21:30
Još malo i ustaše i četnici dolaze na tapetu (običmo prethodi HDZ_u i SDP_u).
22.08.2012 | 21:38
Evo, sa'će Campo...
22.08.2012 | 21:54
zabac kaže:
Još malo i ustaše i četnici dolaze na tapetu (običmo prethodi HDZ_u i SDP_u).

Godwin's law! http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin's_law
22.08.2012 | 22:12
florijan kaže:
riba, kužim te skroz, ali imam puno upitnika. ovdje u hrvatskoj nemam povjerenje u ljude s kojima dijelim životni prostor. i di emigrirat? jednostavno ne znam di bi pobjego.

Bilo gdje. Uvijek se mozes vratiti.
22.08.2012 | 23:06
Ako imaš dovoljno love za platiti kartu, naravno.

Recimo da se uvijek možeš vratiti iz Italije, Austrije, Njemačke, Francuske, pa i Engleske i tako to. Amerika, Kanada, Australija, Novi Zeland, Južnoafrička republlika - e, to je već...
23.08.2012 | 00:11
Ako ne možeš ti, vratit će te oni.
23.08.2012 | 01:19
Nisam baš siguran u to. Naravno, osim ako ne napraviš neko kazneno djelo pa te deportiraiju nakon odsluženja kazne zatvora. Ovako, sumnjam baš da plaćaju avionsku kartu svakom tko se predomisli i poželi vratiti kući.
23.08.2012 | 01:23
kole kaže:
Hm...prijetnjama, molbama, lazima i pusenjima...
Eto tako.

Drzava toliko ne funkcionira da prestajem sa brigama i ne radim bez avansa osim sa poznatim suradnicima.
Hdzeovska bagra na celu sa krivosutim gadom je napravila ovakvu drzavu, a sdpovski nesposobnjakovici su naslijedili princip drkanja oko krivih stvari.
Sve to naravno uz podrsku svekolikog pucanstva, koji se mogu okupiti na koncertu dva pizdeka na rivi, ali nemoguce je skupiti vise od 200 ljudi za bilo kakav prosvijed.
Osim naravno protiv gejprajda
To je jako bitno!

Uglavnom, tak nam je kak smo si napravili...zato prekinite cendrati...

X
23.08.2012 | 09:09
ma hebeš sve. nedem nikud. slušo čačića jučer, reko striček da će bit bolje.
23.08.2012 | 09:27
Rekao, ali nije rekao kome, njemu valjda.
23.08.2012 | 10:31
Njemu sigurno. Njemu nikad ni nije bilo gore.

Nama - teško. Uz sve što je napisao Kole (i s čim se slažem), ja bi dodao još i to da je u ovoj zemlji puno previše ljudi koji žele živjeti na tuđoj grbači. Ne samo političara, nego i običnih, malih ljudi. Svi sanjaju da se preko veze "zaposle" u nekoj javnoj službi ili državnoj firmi gdje mogu zabušavati jer ne moraju zaraditi svoju plaću.

Naravno (neka se nitko ne nađe uvrijeđen), u svakoj javnoj službi i državnoj firmi postoji barem 20% onih koji rade itekako, jer moraju napraviti i svoj posao, i posao svih onih koji zabušavaju. Ali to je jako loš omjer. Da je obratno, imali bi šanse.
23.08.2012 | 10:44
smayoo kaže:
Njemu sigurno. Njemu nikad ni nije bilo gore.

Nama - teško. Uz sve što je napisao Kole (i s čim se slažem), ja bi dodao još i to da je u ovoj zemlji puno previše ljudi koji žele živjeti na tuđoj grbači. Ne samo političara, nego i običnih, malih ljudi. Svi sanjaju da se preko veze "zaposle" u nekoj javnoj službi ili državnoj firmi gdje mogu zabušavati jer ne moraju zaraditi svoju plaću.

Naravno (neka se nitko ne nađe uvrijeđen), u svakoj javnoj službi i državnoj firmi postoji barem 20% onih koji rade itekako, jer moraju napraviti i svoj posao, i posao svih onih koji zabušavaju. Ali to je jako loš omjer. Da je obratno, imali bi šanse.

Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 sati, 9 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, Gjuroo, m@xym, Riba, Anonimci (852)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.42 Seconds

Provided by iJoomla SEO