Navodno iPhone 5, evo nas opet :)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Navodno iPhone 5, evo nas opet :)

02.09.2012 | 13:13
02.09.2012 | 14:14
Nikada mi nece biti jasno koliko vremena i energije ljudi utrose u crtanje svake generacije iPhone.

Ajmo vidjeti (na osnovu bezveznih glasina) kako bi novi mob mogao izgledati. Pa onda crtaju, animiraju, fejkaju, modaju, sklapaju dijelove...

Sta je poanta?? Ionako cemo ga svi vidjeti na predstavljanju. I onaj koji je bio blize je veci frajer? Ili sta?

Taman i da pogodis sve u milimetar kako ce izgledati iPhone 11.........sta onda? Sta ti se mijenja u zivotu?

Ja to stvarno ne razumijem.

P.S. Sada bi ih Apple trebao sve zeznuti i plasirati iPhone 5 IDENTICAN kao postojeca generacija (don't fix it if ain't broken)
02.09.2012 | 14:20
drlovric kaže:
Nikada mi nece biti jasno koliko vremena i energije ljudi utrose u crtanje svake generacije iPhone.

Ajmo vidjeti (na osnovu bezveznih glasina) kako bi novi mob mogao izgledati. Pa onda crtaju, animiraju, fejkaju, modaju, sklapaju dijelove...

Sta je poanta?? Ionako cemo ga svi vidjeti na predstavljanju. I onaj koji je bio blize je veci frajer? Ili sta?

Taman i da pogodis sve u milimetar kako ce izgledati iPhone 11.........sta onda? Sta ti se mijenja u zivotu?

Ja to stvarno ne razumijem.

P.S. Sada bi ih Apple trebao sve zeznuti i plasirati iPhone 5 IDENTICAN kao postojeca generacija (don't fix it if ain't broken)

Pa sta mislis , da ce se razlikovati od postojecih.mozda malo duzi i drugaciji zadnji poklopac.

I onda se cudesto ih samsung siba u svakom pogledu.
02.09.2012 | 14:34
scarface32 kaže:

Pa sta mislis , da ce se razlikovati od postojecih.mozda malo duzi i drugaciji zadnji poklopac.

I onda se cudesto ih samsung siba u svakom pogledu.[/quote]

ma daj scarface ne trabunjaj vise ,ma u kojem ga to pogledu siba samsung ???
da li mozda to sto je prekopirao sve od iphonea , izmjenio zadnji poklopac i produzio se ???
100 ljudi 100 cudi i ja to postujem , medjutim ti si zaista mazohista ovdje na jabucnjaku.
nista ti od applea ne valja , na svaku se temu (kao i jos jedan "majstor" ovdje) prikacis i stalno njurgas.
pa prodaj to sto od applea imas , kupi samsung , pc i uzivaj na jednom drugom forumu.
02.09.2012 | 14:43
Spustite loptu,video sam postavio vise kao salu ili nesto sto se ponavlja svaki put prije pojavljivanja nekog gadget-a.U vecini slucajeva 99% ne bude onakav kako se prezentuje prije samog izlaska.Kinezi su navodno vec napravili mackice za iPhone 5 i mini iPad Sto se tice videa navodno je vlasnik dao da se snima ali pod uslovom da se ne ukljucuje .Sa druge strane apple bi mogao nekada poslusati i slobodne dizajnere,moje misljenje kada bi 5-ca bila ovakva (slika u prilogu) to bi bio vrh.
Screen_Shot_2012_01_06_at_12.jpg
Prilozi:
02.09.2012 | 14:44
Zadnja strana
Screen_Shot_2012_01_06_at_12-ea9c7ee4677ed4fc74e4c368dbe65c3f.jpg
02.09.2012 | 15:14
damir1 kaže:
scarface32 kaže:

da li mozda to sto je prekopirao sve od iphonea , izmjenio zadnji poklopac i produzio se ???
100 ljudi 100 cudi i ja to postujem , medjutim ti si zaista mazohista ovdje na jabucnjaku.
nista ti od applea ne valja , na svaku se temu (kao i jos jedan "majstor" ovdje) prikacis i stalno njurgas.
pa prodaj to sto od applea imas , kupi samsung , pc i uzivaj na jednom drugom forumu.[/quote]

Tebi istina smeta. Ja tebe ne bih napadao tako. Boli tebe kurac sta ja pisem. Ako ti se ne svidja preskoci. Ja imam pravo napisati sta ja mislim, dok druge ne vrijedjam. A ti slobodno svrsavaj na svoje apple produkte, ja ti to nebranim.
02.09.2012 | 15:15
I na kraju krajeva, sud u japanu je rekao da nema veze sa kopiranjem i kradjom patenata od strane samsunga? Sad treba da vjerujem sudu u usa ili sudu u japanu.
02.09.2012 | 15:32
Jedva čekam da izađe iPhone 5, pa da se može naći pristojan 2G ili 3G za ok cijenu. Sada sam već tri mjeseca bez mobitela.
02.09.2012 | 16:33
dpasaric kaže:
Jedva čekam da izađe iPhone 5, pa da se može naći pristojan 2G ili 3G za ok cijenu. Sada sam već tri mjeseca bez mobitela.

Isto i kod mene, samo što bi ja sa 3G na 3GS.
02.09.2012 | 16:39
@dpasaric, pa tebi ne fali mob. Koristiš ga minimalno, a sad i tri mjeseca si bez njega. LOL
02.09.2012 | 16:53
scarface32 kaže:
damir1 kaže:
scarface32 kaže:

pa prodaj to sto od applea imas , kupi samsung , pc i uzivaj na jednom drugom forumu.

Tebi istina smeta. Ja tebe ne bih napadao tako. Boli tebe kurac sta ja pisem. Ako ti se ne svidja preskoci. Ja imam pravo napisati sta ja mislim, dok druge ne vrijedjam. A ti slobodno svrsavaj na svoje apple produkte, ja ti to nebranim.[/quote]

ma imas i pravo , ovo ti je bio najpametnije sroceni post do sada.
OK , obavezno preskociti.
uzivaj u njurganju
lp
02.09.2012 | 18:08
zabac kaže:
@dpasaric, pa tebi ne fali mob. Koristiš ga minimalno, a sad i tri mjeseca si bez njega. LOL

Meni osobno zaista ne fali, ali kolege mi njurgaju da je neprilično da se direktora ne može dobiti na mobitel ako je neka frka, a to bih mogao prihvatiti kao argument. S druge strane, sve ove godine niti jednom nismo imali takvu situaciju, pa se pitam ima li to pravog opravdanja i je li vrijedno maltretirati se s mobitelom i plaćanjem skupih operatera za tu neku teoretsku situaciju kada bi nam na vrata zakucao Donald Trump i želio iskrcati milijun dolara, a da se baš nikako ne može bez mene. Tko me treba, lako me može dobiti na fiksni, a ako nisam pri fiksnom broju velika je vjerojatnost da ionako ne bih mogao pomoći, pa je opet svejedno.
02.09.2012 | 18:26
Zavidim ti na takvoj organizaciji posla. Ja 70% svojih poslovnih razgovora obavljam u vožnji (jer da ne radim tako, svo vrijeme provedeno u vožnji bi morao nadoknaditi kasnije i zaista uopće ne bi vidio svoju djecu) i mobitel mi je nezamjenjiv. O drugim funkcijama smartphonea koje koristim svakodnevno, da i ne govorim. Lakše bi podnio da ostanem bez laptopa, nego da ostanem bez mobitela.
03.09.2012 | 01:45
Ah, meni niti laptop ne treba, nikada nisam imao jedan niti ga poželio. Meni je daleko ugodnije imati po jedan stolni Mac na svim lokacijama na kojima često boravim, napravim svoj account, sve je u iCloud-u i vozi! Na sreću rad na terenu nemam, a kada mi treba nešto za prezentaciju to odlično obavi iPad.

Mobitel uglavnom vidim kao smetalo i izvor stresa.
03.09.2012 | 15:52
Evo ti nešto protiv stresa:
itunes.apple.com/us/app/antistress-shake...ess/id305340283?mt=8
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 19 sati, 47 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.21 Seconds

Provided by iJoomla SEO