07.09.2012 | 08:44
mileni kaže:
Viber ima, na WP8 sa svim funkcijama kao i na androidu i iosu. Barem tako najavljuju.
No iosu je trebalo par godina da mozes obicni background promjeniti, pa ono, nije te smetalo ni malo?
Ima, nema, ima, nema
za sad koliko vidim nema voice
. S obzirom na to da je Skype u MS vlasništvu potpuno shvaćam ako voica i ne bude bilo.
Što se backgrounda na iOS-u tiče, ne možemo uspoređivat današnje Nokije s WP8 i iPhone do generacije 4/4S, jer jednostavno nema smisla. Danas tko ponovo pokušava ući na to tržište ne smije fulat niti najmanju sitnicu inače može stat u red s BlackBerryjem
Ukratko, ios odavno stagnira. Skupa sa iphoneom. Isti dizajn, iste stvari iz godine u godinu. Dosadili su. Barem meni osobno.
Svaki iPhone i iOS izbaci nešto novo, nekad se to sviđa većini, nekad manjini, ali biti lider nije lako, jer drugi osluškuju tržište i uvode po malo te iste stvari kad su sigurni da ima prođu, premda mnogi niti tada ne uspiju.
Dizajn prvog iPhone, ali i 3g i 3gs je odličan, a 4 i 4s mi je savršen tako da kako i sam kažeš sve ovisi o osobnim sklonostima. Mnogi najbolji automobili današnjice nisu bitno promijenili dizajn po 15 godina, jer kad jednom pogodiš odličan proizvod nemaš neku potrebu uvijek iznova tražiti novu prepoznatljivost tog proizvoda.
- - - - -
Što se WP8, a posebno Lumia uređaja tiče, za sad mi je pravo osvježenje i ako ništa drugo odličan protuargument svima onima koji su tvrdili da današnji smartphoneovi ne mogu izgledati bitno drugačije od iPhonea (hint: Android).
Jedna slika za kraj kao čista provokacija