Nove Lumie
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nove Lumie

07.09.2012 | 12:08
Civicar, ti to ne kužiš... To se sigurno ne bi dogodilo da je Steve živ. On bi njima *sve* rekao! Ma, pokazao bi on njima, kažem ti ja...
07.09.2012 | 14:17
smayoo kaže:
Civicar, ti to ne kužiš... To se sigurno ne bi dogodilo da je Steve živ. On bi njima *sve* rekao! Ma, pokazao bi on njima, kažem ti ja...

LOL,
07.09.2012 | 14:23
smayoo kaže:

Poslao bi ih u magarecu klupu
07.09.2012 | 14:26
dario15 kaže:
smayoo kaže:

Poslao bi ih u magarecu klupu

Ili bi klecali na kukuruzu, i morali ispruzit dlanove za udarce šibom.
07.09.2012 | 15:44
Ili bi jeli staru, al zato losu janjetinu bez senfa.
  • mileni
  • Posjetitelj
07.09.2012 | 15:53
Janjetina sa senfom? Ma dajte ljudi, svetogrdje!
07.09.2012 | 16:14
Hm...

A slane ribe sa svinjetinom? A ravioli punjeni mljevenim mesom zašećereni? Ili salata od krastavaca u kiselom vrhnju isto sa šećerom? Ili dimljeni losos u umaku od meda? Ili usmrđena pačija jaja?

A sve su to iznimno cijenjena jela u nekim zemljama.

Pa samo odi do Salzburga - kad njima kažeš da želiš ledenu pivu, oni se čudom čude i kažu "svetogrđe".
07.09.2012 | 16:29
Ja sinoc jeo (nisam bio puno gladan pa sam malo experimentirao ) piletinu sa medom i salatu sunka sa ananasom.

Uopce nije bilo lose, samo treba probati
07.09.2012 | 16:29
mileni kaže:

Si probao???
07.09.2012 | 18:48
Ljudi nije fer,ovo čak i ja kužim
07.09.2012 | 19:26
Što kužiš?
07.09.2012 | 20:47
Znaš ti smayoo šta kužim,ono od kad je počelo s janjetinom.
07.09.2012 | 20:57
E sad ja nis ne kuzim...
07.09.2012 | 21:04
Ni ja.

Nema veze, cariblanco sve kuži, to je važno.
  • mileni
  • Posjetitelj
08.09.2012 | 22:15
kole kaže:
mileni kaže:

Si probao???

Nisam. Niti cu. Volim senf, no koristiti senf/majonezu/ketchup sa janjetinom bilo bi svetogrdje
08.09.2012 | 23:16
Danas
DSCN2781.JPG
08.09.2012 | 23:20
Ideeeeeeeeššššš.....

A gdje je senf?
08.09.2012 | 23:31
hehehehehe,nista senf
09.09.2012 | 01:26
Pregorit će s jedne strane! Nitko ne okreće:laugh:
09.09.2012 | 09:56
mileni kaže:
kole kaže:
mileni kaže:

Si probao???

Nisam. Niti cu. Volim senf, no koristiti senf/majonezu/ketchup sa janjetinom bilo bi svetogrdje

Usporedjivati dobar senf sa majonezom ili ketchupom je svetogrdje.
Uglavnom, odbijam bilo kakvu daljnju raspravu dok netko od vas ne poduzme taj mali korak za covjeka i proba na finu, krtu hladnu janjetinu sa nemljevenim senfom.
09.09.2012 | 10:37
Temu treba preimenovati u " Nove lumie i janjetina bez i sa senfom"
01.12.2012 | 23:00
Evo najnovije u vezi lumie 920. Kazu operatori u holandiji , da imaju rezervacija kao i za iphone5. A u njemackoj se mora cekati .
01.12.2012 | 23:23
Jao, brate, koja pušiona, big time... 1.12, a oni primaju rezervacije. Ergo, promašiše božićnu prodaju (čitaj: 13. mjesec u godini). Još, imajući u vidu koliko je kasnio sam OS, za pretpostaviti je da će biti 1800 dječjih bolesti...

BIlo bi bolje da kapituliraju, isto kao i Ericsson, umjesto da ovako krepavaju u agoniji...
  • mileni
  • Posjetitelj
01.12.2012 | 23:29
U njemackoj su rasprodani, istina. No nisu objavili brojku, pa sve to vodi prici o Surface tabletu pod WinRT. Pohvalio se Ballmer da su prvotnu posiljku rasprodali, a ispadne smijesno mala cifra. Sad se vec zale kako prodaja ne ide ni malo dobro.
Imao sam Lumiu920 u rukama. Fantastican mobitel. Malo tezak, ali ja iskreno volim to. Po svemu sudjeci vjerojatno najcvrsci smartphone na trzistu, i to uvjerljivo. WP8 fluidniji i brzi od iOS-a, bas se osjeti.

No bas kako je smayo napisao, ima tu jos dosta posla. Ja osobno sam mobitel isprobao 10ak minuta, pa ne mogu nista pisati iz prve ruke. No na internetu ima pregrst informacija za one koje to zanima. A i prijatelj koji je vlasnike te lumie zali se na par gluparija iz WP8, on je svoju vec preprodao i vraca se na android. Meni se opcenito cijeli tiles sistem iz wp8 ni malo ne svidja. Presareno i prekicasto, a nakon kraceg vremena i predosadno. Dosadnije cak i od iOS-a. No da je sve jako fluidno - je. Sto i ne cudi, jer obicne slicice i nisu nesto zahtjevne.

No jedno je sigurno. MS nece odustati od mobilnog trzista, dapace. Pricekat cu par godina da WP dotjeraju kako spada, pa cu uzeti sebi jedan ukoliko se Apple ne trgne. Od Androida sam odavno odustao
02.12.2012 | 00:22
Kako ja citam na holandskim forumima, ovi koji je vec imaju su zadovoljni . A o kolicinama koje se isporucuju , sumnjam da su gori od applea. Ovdje su telekom prodavnice dobijale po deset komada iphone 5 a samo je apple store dobio oko 3000. A u autorizovanim prodavnicama ih nema jer ih nikako nisu dobili. Kad ce ne zna se.
  • mileni
  • Posjetitelj
02.12.2012 | 01:15
Ma svi namjerno salju manje proizvoda u prodaju na samom pocetku, pa tako stvaraju prividan osjecaj potraznje kako bi krajnji kupac pozelio bas taj proizvod. No ja sam i dalje skeptican prema Lumiama.
Nabili su previsoku cijenu. Ali bas previsoku. HTC je vec izbacio jednako kvalitetan mobitel sa osjetno nizom cijenom. Opet pricam iz druge ruke, jer sve ovo sto pisem baziram na recenzijama online, HTC-ov model jos nisam ni vidio uzivo
02.12.2012 | 01:40
pa i nisu skupe toliko, naspram iphonea. u pakovanju dobijes i bezicni punjac a osnovni model je sa 32GB. i da, u NL ce kostati 599€
  • mileni
  • Posjetitelj
02.12.2012 | 02:20
Mislim da se bezicni punjac ne dobije u pakovanju? I opet, bezicni my ass. Ista stvar kao i dockovi za razne druge mobitele, s tom razlikom da mobitel ne mozes koristiti dok se puni. 'Pravo' bezicno punjenje jos uvijek cekamo.

Cijena je previsoka. I to debelo previsoka. WP8 nije rasiren, dapace, marginalac je na smartphone trzistu, dok je njegova ranija verzija neslavno propala, a upgrade za tu verziju neces dobiti. Barem ne za wp8. Dakle odrekli su se early adoptera, dosta pametan potez od MS-a.

I onda dolazimo do Nokie koja je pred propascu. Prvo rade lazni marketing za novu Lumiu (fijasko sa kamerom), pokusavaju se vratiti na trziste sa neprovjerenom i poprilicno nepopularnom platformom uz maximalnu cijenu.

Donosi li WP8 nesto novo i nevidjeno? Ne. Lumia? Takodjer ne.
Jedini nacin da konkuriraju samsungu i appleu je napraviti prokleto kvalitetan mobitel. I tu su uspjeli. No morali su ponudit i nize cijene od konkurencije, jer ne zaboravimo da ekipa sa kupljenim android i iOS aplikacijama nece olako mijenjati platformu. Posebice ne da bi presli na neprovjerenu platformu sa jako losom reputacijom i mobitelom koji dolazi iz firme koja je na izdisajima.

Nokia je uobrazena i bahata. Valjda i dalje misle da su glavni u mobilnom svijetu. Nisu. Dapace, potonuli su da ne mogu nize. Nize od toga = bankrot. I onda uz ovakve cijene na trziste? Trzite koje se vec jako dobro rasporedilo.

IMHO, fijasko jos jedan od strane presmijesnog Elopa. No Nokiu ce rasprodati u dijelovima, pa ce MS napokon dobiti ono sto im je potrebno, a vjerojatno i jos neki veci igraci osim MS-a. A europa ostaje bez zadnjeg 'pravog' proizvodjaca mobitela.
02.12.2012 | 02:44
Europa ionako ostaje bez proizvođača bilo čega. Radi vlastite lakomosti u utrke za profitom iselili su sve svoje tehnologije i know-how na istok i još dalje na istok, da proizvodnju rade oni tamo, jer su oni, kobajagi, jeftini i glupi, a (zapadno)europljani će svi biti menadžeri i konzultanti. A onda je svizac zamotao čokoladu.

Glede bežičnog punjenja, već smo jednom o tome pisali. Termin je pogrešan, punjenje je beskontaktno, a ne bežično, ali je to puno bolje rješenje za punjenje od klasičnog, preko konektora, jer su svi ti konektori postali presitni i pregrijavaju se pa ubrzano oksidiraju. Tako da kontakt konektora za punjenje počne vrlo brzo stvarati probleme, pogotovo ako se mobitel intenzivno koristi dok se puni (GPS, 3G...)
02.12.2012 | 16:10
mileni kaže:
Nokia je uobrazena i bahata. Valjda i dalje misle da su glavni u mobilnom svijetu. Nisu. Dapace, potonuli su da ne mogu nize. Nize od toga = bankrot. I onda uz ovakve cijene na trziste? Trzite koje se vec jako dobro rasporedilo.

IMHO, fijasko jos jedan od strane presmijesnog Elopa. No Nokiu ce rasprodati u dijelovima, pa ce MS napokon dobiti ono sto im je potrebno, a vjerojatno i jos neki veci igraci osim MS-a. A europa ostaje bez zadnjeg 'pravog' proizvodjaca mobitela.

Slažem se s tobom, Elop im je bio totalni promašaj, frajer je sigurno na plaći u MS da im sredi Nokiju za male pare. Šteta što su se odrekli svojeg OSa, to im je bio drugi krivi korak, prvi je Elop.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 17 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.27 Seconds

Provided by iJoomla SEO