02.09.2009 | 13:35
evo radim na imacu već par dana i totalno sam oduševljen. iWork 05 radi ko sat. doduše fale mi neki featuri najnovijeg iWork 09 pogotovo u Pagesu kao i sami Numbers.app ali novi novi mac stiže krajem idućeg tjedna tako da ću preživit, a imam i hackintosh na poslu tako da nije problem.
instalirao i najnoviji Xcode za Tigra (2.5) ma ludilo. osjeti se da ne pokreće programe odmah ali možda sa sekundu ipo kašnjenja.
iCal u Tigru mi se definitivno više sviđa od onog u Leopardu, kao i sami brushed metal GUI. baš mi je žao što toga nema u Leopardu pa nadalje. najradije bih instalirao neku temu tako da mi Leo ili SnowLeo izgledaju ko Tigar ali imaju novije mogućnosti od Tigra.
a tek monitor i slika na njemu. nešto prekrasno. stvarno uživam gledat ekran, nešto predobro. zasićenost boja, oštrina, ma ludilo. inače radim na 22" widescreen Belinei i katkada mi se čini premala, stoga me naravski bilo malo strah raditi na 15" ekranu, ali skroz mi je ok. Expose čuda radi.
ponavljam radi se o 8 godina starom stroju sa samo 400MHz i 512MB SDRAMa. bravo Apple