14.09.2009 | 13:58
Evo,......
Kao što sam
prije 2 godine obečao, imam rješenje za EPG unutar eyetv aplikacije. U mom slučaju radi se o Običnom leopardu i eyetv 3.1.
1. Otići na stranicu od
phazera i skinuti weekly verzije za naša 4 programa (HRT1,2 Nova, RTL)
2. datoteke MORAJU biti u .xml formatu (Pažnja, Safari zna nadodati dodatne extenzije, tako da ako i doda, u finderu obratite pozornost da file
završava s .xml)
3. Skinuti file jednostavno drag&drop na ikonu od eyetv-a na docku. Znaci, četiri puta D&D na ikonu i potvrditi s "open"
4. Unutar same aplikacije na glavnom prozoru, kliknuti na "channels" te kod ta četiri digitalna programa...dok su izlistani, kod opcije EPG, gdje je po
unešeno DVB, kliknuti na taj DROPDOWN meni i odabrati xmltv i jednostavno asocirati ime programa iz xmltv fajla.[img size=150][/img]
5. Kliknuti na opciju s lijeve strane Program guide i tamo su izlistani svi programi s opcijom "NOW" i sto je sljedece itd.....
E SAD...TO NIJE SVE!!!! prvih 10 koji nazovu u roku 5 minuta dobijaju set shogun noževa:)))
pretpostavljam da takodjer ima i opcija da se remotely može programirati da da se snimaju programi. Na stranici
www.tvprofil.net možete se besplatno registrirati, te pod opcijama možete preko interneta se subscribe-ati na preko iCala na željeno snimanje, tipa, ako je danas Ponedjeljak, a u srijedu je utakmica, dok ste registrirani tamo, kliknete na samo na ikonu sata u vrijem kad je utakmica, i taj event ce vam biti poslan u vas iCal. Siguran sam da postoji trik da i ovaj XMLTV EPG radi tako da prepozna vaš account i automatski pokrene snimanje, ali fakat nemam vremena to sad tražiti!. Ako nekom sine ideja, nek je podijeli, ili čemo pričekati naredne 2 godine da i to uspijem "pobijediti"
Uživajte!