Msn web kamera
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Msn web kamera

27.01.2011 | 16:53
Postoji li program koji omogucava video pozive izmedju pc i mac korisnika, imam dosta prijatelja na msn ali ne mogu uspostaviti video poziv, pokusavao sam razne programe ali ni jedan to ne podrzava, neki samo omogucavaju video pozive izmedju mac korisnika. hvala puno
27.01.2011 | 17:08
Skype, podrzava i video pozve i normalne pozive a koliko mi je poznato postoji verzija za mac i pc
27.01.2011 | 17:25
Skype provjereno radi na obje platforme.

Redovito ga koristim...
27.01.2011 | 19:49
Sad je nedavno Microsoft izbacio novi MSN koji u sebi ima video pozive.

Yahoo messenger isto tako dela.

Kao i Skype, AIM, ma ima toga...

Ako trebaš baš MSN, a original najnovija Microsoftova aplikacija ne fercera, probaj aMSN.
27.01.2011 | 23:40
imam i ja jedno pitanje oko msn web cam.sestra mi je kupila mac mini i sad joj treba web cam za skype i msn.kako citam vecina web camera ne radi na ma os-u.zelio bih jednu sa ugradjenim mikrofonom a da nije ni previse skupa.oko 50€ najvise.ima li ko kakav prijedlog da se ne bih previse mucio trazeci.jednom sam kupio prijatelju i na kraju se ispostavilo da ne radi mada su me u prodavnici uvjeravali drugacije. hvala
  • Sank
  • Moderator
  • 221
28.01.2011 | 00:34
@scarface32

Imaš ovu: Logitech HD Pro Webcam C910 - 865kn

ili ovu: QuickCam Vision Pro za Mac - 559kn

Obje trenutno dostupne u Linksu, a prema logitechu trenutno jedine dvije kompatibilne sa Macom. Da si malo progooglo i sam biš pronašao
28.01.2011 | 00:41
ma evo googlo sam ali prosli put sam uzeo kam koja nije radila na mac os-u.bolje pitati nekog ko mozda koristi kam na mini mac.izgleda da ova kam za xbox radi na mac os-u a kosta oko 20€.samo nema mikrofona.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
28.01.2011 | 01:14
Ove dvije od Logitecha službeno rade sa Mac OS X, ali da su skupe jesu, iako dostupne kod nas. Evo ti još jedan link sa listom kamera kompatibilnih sa MAc OS X, a mogu se kupit preko amazona:

http://www.mac-compatible-web-cam.com/
28.01.2011 | 01:24
Tu sam i nasao ovu microsoft kameru za xbox a koja kako pise radi i na mac os-u.jedina mana joj je sto nema mirofon.znaci morat cu extra i mikrofon kupiti,mada i tu imam problem.imam vec jedan sony-ev ali ga nije prepoznao.sad i oko mikrofona isti problem.Taj sony-ev je radio na pc-u na 7-ci a mac os ga ne prepoznaje.ne kontam.
28.01.2011 | 01:50
Skini Macam drajvere i na njima većina tih kamera radi. Ako piše da radi na OS X-u sa njima će najvjerovatnije i raditi.
28.01.2011 | 01:54
hvala zelko.
28.01.2011 | 11:07
aMsn ne moze da podrzi video pozive izmedju mac i pc korisnika, mislim da za to trenutno nema rjesenje sto se tice msna kad su u pitanju video pozivi.
moram poceti nagovarati prijatelje da instaliraju skype:)
28.01.2011 | 12:27
mikibl je napisao:
aMsn ne moze da podrzi video pozive izmedju mac i pc korisnika, mislim da za to trenutno nema rjesenje sto se tice msna kad su u pitanju video pozivi.
moram poceti nagovarati prijatelje da instaliraju skype:)

A origigi verzija od Microsofta?

Piše na njihovim stranicama:

* Supported Operating System Versions: Mac OS X v10.5.8 or a later version of Mac OS
* Voice: Compatible microphone and speakers, headset with microphone, or equivalent device. Sample devices include: A built-in Apple iSight webcam, an external Apple iSight webcam, or other Mac-compatible audio devices
* Video: Compatible Webcams. Sample devices include: A built-in Apple iSight webcam or an external Apple iSight webcam

Može se skinuti s ovog linka:
Microsoft Messenger for Mac 8
28.01.2011 | 12:43
ja koristim msn 8 i sa sigurnoscu tvrdima da podrzava video pozive izmedju pc i mac korisnika.a amsn s nekim da a s nekim ne.ne znam do cega je.
29.01.2011 | 00:19
Hvala vam na savjetima, instalirao sam msn8 sa mac os, mogu primati video pozive ali zato ne mogu ja zvati, aj bar nesto da imam
29.01.2011 | 00:35
Ne znam,ali ja sam danas instalirao kod sestre na mac mini-u i sve radi kako treba. kupio sam web kam i zadovoljan sam kako radi.sa mirofonom i kosta 30€.

Logitech Webcam Webcam C270
29.01.2011 | 03:07
Mozda ce proraditi, ko zna , inace imam macbook white.
29.01.2011 | 11:17
ovako.ja sam koristio amsn i s nekim prijateljima koji koriste windows radi a s nekim ne.do cega je ne znam.mozda do verzije njohovog msn-a.
07.02.2011 | 20:49
Genius EYE 320SE. Meni radi na 10.6.6. out of box. Uredno radi i na MSNu i na SKYPE-u.
09.04.2011 | 00:58
ima problem sa sestrinom kamerom. na logitech sajtu pise da podrzava mac os. ali nekad joj radi mikrofon a nekad ne radi.nisam mogao odgonetnuti do cega je.ponekad pomogne restart macmini-a a nekad ne.onda je iskljucim sa usb porta pa ukljucim i ali i tad nekad proradi a nekad ne.hitno mi je jer se sestra cuje sa starcima preko skype-a.
znaci kam uredno radi samo mikrofon vecinom ne radi.
09.04.2011 | 10:37
U skype imaš u podešenjima za izabrati audio source. Da nije da se tamo nešto poremeti pa deselektira mikrofon?
09.04.2011 | 11:01
gledao sam i sve je postavljeno kako treba.cam ima na sebi mic i cesce ga ne prepoznaje nego prepoznaje.
09.04.2011 | 11:17
1. je li na vanjskom hubu, ili direktno na Macu?
2. Što je još od USB periferija spojeno na istom hubu (ili direktno na Macu)?

Ad 1, probaj spojiti direktno na Mac

Ad 2, probaj nešto od tih drugih periferija skinuti privremeno pa vidjeti da li problem nestaje

Meni npr uvijek prilične probleme stvara HP OJ5610 printer-skener-kopirka-faks. Čak se radi njega ne može Mac normalno bootati s DVD-a.
09.04.2011 | 11:25
cam je direktno spojena na mac mini.nekad priliko restarta proradi a cesce ne.gledao sam na spisku logitecha i ova bi kam trebala da radi na mac os-u.video se odmah ukljuci samo je mikrofon na njoj problem.
09.04.2011 | 12:08
da li si siguran da je ispravna?možeš li je probati na nekom pc?
09.04.2011 | 12:14
ma kontam nova je ,ali vidjet cu ,samo sto cu morati potraziti neki pc.probat cu pa javim ovdje je li do nje,a ako nije ne znam sta cu.ja sam je sestri kupio i sad problem ,zeza je kad sa starcima prica.
09.04.2011 | 13:58
probao,na windowsima radi sve.znaci kam je u redu.
09.04.2011 | 14:35
Jesi li je upogonio sa "Macam" softverom ili s nekim drugim? Mislim na Miniju.
09.04.2011 | 15:40
probao sam sa macam ali nista.ne prepoznaje kam.tamo ni video nece.ne kontam sta bi moglo biti.ajde da ne radi nikako pa bih isao mjenjati,ali mikrofon ponekad radi.
09.04.2011 | 15:54
Hm, jeli je direktno spojena na mini ili preko hub-a. Probaj promjeniti USB utičnicu. Meni je tako znalo zezati prije neki uređaj, pa sam promjenom utičnice dobio vezu.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 17 sati, 44 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, jura22, Riba, temeljnik, tmedven, VanjusOS, Anonimci (1004)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.23 Seconds

Provided by iJoomla SEO