05.04.2011 | 11:14
evo, i ja koristim MM vec tri godine i mislim da je sto se tice sinkronizace podataka odlican. radi sve sto treba od prvog podesavanja tako da vise ni neznam sto sam sve podesio. radi tog dijela vise ne mogu ni zamisliti rad bez MM.
iDisk je smijurija. stvarno. netko je to vec spomenuo i slazem se u potpunosti, ni meni nije jasno kako su ga uspjeli napraviti tako sporog. sto se mene tice, potpuno je neupotrebljiv. evo sad sam na putu ponovno i usput sam pisao neku ponudu ciji rezultat je pdf od nekih parsto kila. sejvanje je trajalo oooooosjetno dugo. mislim da je taj dio usluge zapravo sramotno lose ispao.
meni osobno sinkronizacijski dio s mogucnoscu sejvanja manjih fajlova za krajnju nuzdu opravdava cjenu. oslobadja me u potpunosti brige o uskladjivanju racunala.
dropbox...
jos i vise od MM, ne mogu zamisliti zivot bez dropboxa. nemamo u studiju (graficki dizajn i vizualne komunikacije) ni lokalnu mrezu nego samo dropbox account (ok, nema nas puno). svi trenutni projekti su na njemu, mogu pristupiti svim projektima brzo i bez problema gdje god se nalazio (evo, recimo u albaniji)i intervenirati u razvoj bilo kada. imamo 50gb account i sve nam stane u tu velicinu. osobno, moram priznati da bi platio i tri puta vise za dropbox a deckima sam vec poslao nekoliko ailova zahvale za to sto su napravili. samo se nadam da ih nitko nece kupiti i zakomplicirati stvari...