03.03.2005 | 15:13
Dobro pratiš Miomika, a i ja pamtim (i ... pamte), najme prošle godine me jabučica od 10000 ojra prikratila za priličnu količinu istih, pa joj to nemrem oprostiti (bi li ti?)!
Morat će se jabučica jako potruditi da se vratim u povjerenje G3, kad je apple stvarno pružao puno više od drugih! Nakon toga je dosta toga krenulo iz samog početka i tek se nedavno malo zaustavilo u uštelavanju (sjetimo se mac osx prije panthera, osim ako ne koristiš na njemu samo e-mail ili getoizirane amaterske mac paket aplikacije),
no laptopovi ni danas nisu rješili problem... Ili netko misli da bih morao biti nekritičan prema onom što kupujem!?
No ne bih volio da naglašeni oprez, pa čak i skeptičnost u nekim stvarima na jabučici netko osobno shvati, iako mi je jasno da od jabučice mnogi živimo, pa na kraju i ja (!),
no mislim da je to samo potrošna kanta, istina ima i ružnijih i glupljih, (meni npr moj blue&white G3 nema premca u designu), ali to me ne spriječava u mom mišljenju, jer bez obzira na naše priče, za godinu dana ću morati razmišljati o novom "genijalnom" stroju, želim li biti koliko toliko komotan, a upravo izabrah jabučicu za taj odnos - samostalnost, komocija i zadovoljstvo!
Pa kad toga nema ja graknem, bar ti to tako doživljavaš, jer se baviš onim što stroj može, a meni je to samo alat, pa kad zapnem, ko pravi gazda okrivim onog koji mi se nemre suprostaviti-nesavršeni, stroj, bug-chase, kantu, no ipak ga i volim i on mene!
No ne grakćem nikako na tebe miomika ili nekog tko to sigurno ne zaslužuje!!
Glavno da smo rješili bar ovaj problemčić, znam sad i jednu vrlinu moga stroja više!
Šteta da vam ne stignem pisati o ostalim vrlinama, malo se zna o glazbenoj mac-domeni kojom se ja intenzivno bavim po 17tak sati dnevno na našoj kanti (!), no imam premalo vremena za čavrljanje, ali ovdje se fakat javljam samo kad zaškripi, "sram me bilo"(i prošli put je ta opaska bila samo šala), no zato čitam sve klupske promidjbe također sa zadovoljstvom!