10.06.2005 | 18:11
A kako znas da postotak 'normalnih' nije bas negdje oko 3%?
Inace, pratio sam blog koji pise Winn S., i jako se puno ljudi javljalo s tvrdnjom kako oni ne moraju restartat i reinstalirat Winblowse tako cesto kako on tvrdi. Da bi se ispostavilo da, ili imaju Firewall ukljucen od pocetka (jer znaju), ili lazu.
Mala anegdota - pred par dana sam na pola sata ostao bez iTunesa (vidi post software:iTunes 4.8), i bio primoran nalazit nacine kako rijesit problem. Pokusao sam i dvije win-user stvari - reinstalacija iTunesa i restart kompjutera. Nije pomoglo, naravno. Bas me neka panika uhvatila, jer taman nemam ni pojacalo, a jako sam ovisan o pozadinskoj glazbi dok radim. Onda sam se smirio, i poceo razmisljati, i napokon maknuo taj glupi plugin koji mi je smetao.
Shvatio sam da sam, i godinu dana nakon switcha, tri godine nakon pocetka rada na Macu, jos uvijek uvjetovan windows razmisljanjem. Strasno cudno. Ili ne - 12 godina na windowsima svakog dotuku
Sto sam htio ovime reci: nije lako rijesiti se starog nacina razmisljanja. Ali je sjajno kad ga se rijesis!