Apple's specijalni dogadjaj
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple's specijalni dogadjaj

• manuel
  • Posjetitelj
27.06.2005 | 01:41
Apple Computer is distributing media alerts and invitations to a special event that will take place on or before Thursday, July 7th, but the company is not yet offering details.

Apple news site MacBidouille is one of several French publications that claims to have received a media alert pertaining to the event. It's noted that a similar message was presented to the publication just prior the Oct., 2004 Apple music event that saw the launch of the iPod photo.

According to the web report, Apple is asking the media to prepare for new product announcements on or before the first Thursday in July.

Industry sources believe the event may very likely coincide with the planned high-profile launch of iTunes 4.9 with Podcasting support. Sources had previously stated that the software was due for launch by the first week of July.

Sources tell AppleInsider that the event could also play host to new iPod offerings, which may include second-generation iPod shuffles and possibly fifth-generation iPods.

It has not been stated where the event will take place, but last year Apple utilized San Jose's California Theater to introduce the iPod photo in a similar media event.

If you have any further details on the event, please give us a shout

Vjerovatno vas je dosta ovo procitalo na www.appleinsider.com .
Bas sam mislio kupiti novi mp3 player (Sony.ev ali necemo se sad prepirati koji je bolji) i kad ono pise da pocetkom iduceg mjeseca sazivaju konferenciju iliti ga nesto sto zovu \"special event\".

Sto vi mislite, sto ce novo predstaviti?

Ja navijam za novi iPod 5. generacija.
Npr, PUNO duzi vijek baterije, manje dimanzije, ekran u boji, slicni kapaciteti (meni je 20GB super dovoljno), FM radio... to je ono ukratko sto bi a htio...

Imate nekih ideja?
Ili ste nesto \"slucajno\" naculi...
27.06.2005 | 01:49
Bolje neka se bave time kako kupcima objasniti da kupe PPC Macove.
  • manuel
  • Posjetitelj
27.06.2005 | 01:59
Mislim da se ne bi trebali brinuti za Apple, mislim da ce uvalit zaj*** cijeloj infomatickoj industiji i onda ce nam se onaj Jobs smijesiti sa pozornice u obicnoj crnoj majci i osjecat ce se kao da je Gospodar Prstena
27.06.2005 | 02:48
manuel je napisao:
... pise da pocetkom iduceg mjeseca sazivaju konferenciju iliti ga nesto sto zovu \"special event\".
Sto vi mislite, sto ce novo predstaviti?

Apple organizira specijalne veceri i dorucke samo da bi predstavio nesto novo u iPod / iTunes industriji. Nikad nesto slicno nije bilo rezervirano za Maca u bilo kojem njegovom obliku. Dakle, novi iPod i iTunesi 4.9.
  • User
  • Posjetitelj
27.06.2005 | 12:37
Meni obavezno krajem 7og mj. treba iPod... Jel da cekam ili da uzmem 4g iPod 20GB?
27.06.2005 | 13:54
Ja ću ga definitivno kupiti. Zadnje generacije su uvijek podcijenjene, a pokaže se da je to uvijek najbolje napravljeno u toj seriji... Nijednom nisam zažalio. i FX i Quadra 840 AV...
27.06.2005 | 16:33
MAK je napisao:
Ja ću ga definitivno kupiti. Zadnje generacije su uvijek podcijenjene, a pokaže se da je to uvijek najbolje napravljeno u toj seriji... Nijednom nisam zažalio. i FX i Quadra 840 AV...

Ti ces kupiti iPod Photo, a ne obicnog iPoda, kaze mi kristalna kugla
  • manuel
  • Posjetitelj
27.06.2005 | 17:55
User, do sredine 7. mjeseca ce mo vec vidjeti novog iPod-a.

Mislim da ti je bolje da se strpis i vidis sto ce novo izdati.
Sto god to bilo, vjerovatno ce ici do cijene od 3000kn (osim ako nije Photo kapaciteta veceg od 30gb) i sigruno ce biti bolje nego do sada.

10.7. putujem i totalna mi je stiska s time jer bi htio ici sa svom svojom kolekcijom na put. Prodao sam stari iPod i sad cekam, i cekam i cekam...

Ako ipak sveana vecera bude 7., 8. ce cijeli svijet znati sto se tamo dogodilo.
A sad, kad bi ipak nesto \"glupo\" izdali, onda necu stici naruciti Sony mp3 iz Zg i ostat cu sa 512mb shuffle i minidiscovima zato se toplno nadam da ce izdati nesto super cool tako i isto tako se nadam da ce Apple Centar to omah imati u svojoj ponudi kao i strani Centri.
Imali su OS X istodobno, pa ce sigurno i ovo imati.

UUUUU

Jedva cekam, novi ipod. Govore da ce liciti po materijali i boji na powebook (titan i/ili aluminij)
  • User
  • Posjetitelj
23.06.2005 | 11:07
Štos je u tome da i ja putujem, na ekskurziju 01.09. a vozimo se 24h u autobusu tako da to stvarno nekako moram izdržat, a iPod je prava stvar za to... Ak izađe neki titanski/aluminijski iPod većeg trajanja baterije i eventualno većeg kapaciteta onda mi se čekanje isplati... Samo da izađe negdje do kraja sedmog mjeseca i da ga lokalni dobavljači dobave...
  • User
  • Posjetitelj
29.06.2005 | 13:42
Juhuuuuuu... Do kraja sedmog mjeseca ce iPod 20GB s kolor ekranom vec bit u hr apple centrima!!! Svaka cast appleu sto je i nama \"obicnim smrtnicima\" s osrednjim financijama dao ekran u boji, dulje trajanje baterije i mogucnosti ex-Photoa. A ako uskoro izadje iPhone ova ce mi godina stvarno bit u znaku applea... Jos jednom zivjeli Apple, Jobs i njegovi podredjeni !!!

P.S. Sad cak pocinjem i vjerovat da bi cijela stvar oko Intela mogla dobro zavrsit , a ako se i pokaze katastrofom onda ce dobra vijest bit da ce PowerPC(ili Cell?) opet rulat na Macovima
  • manuel
  • Posjetitelj
30.06.2005 | 01:54
Vec sam cuo da je Apple stavljao 5GB HDD u 4GB iPod mini.

Svi znate da je izasao ipod 20GB color i nasao sam nesto zanimljivo.
Dakle, ipod 20gb color ima potpuno iste dimenzije i tezinu kao i iPod 30gb photo!

Jel nas to Apple pokusava iznenaditi buy 20gb, get 30gb trikom?

Ps. Mislite li da ce iduci mjesec objavit iPod 5.gen ili ce samo obnoviti shuffle i mini????
  • User
  • Posjetitelj
30.06.2005 | 12:49
Ako stave 30gb u 20gb iPod ja nemam nista protiv , iako je malo vjerojatno da će se to dogodit...

Šta se tiče iduceg mjeseca mislim da nakon ove \"prerade\" običnog iPoda neće izaći peta generacija još tako brzo, ali bi mini i shuffle mogli doživjeti neke promjene...

moje predviđanje je da bi iPod mini mogao dobiti color ekran, mozda malo veći disk itd. ili će izaći nova generacija minija.

iPod shuffle možda dobije ekran, sad oće on bit u boji ili cb to je appleova stvar, iako će po meni prije biti cb ekran jer je se kod shufflea mora najviše štedit da bi mu i cijena bila što niža...

Al ko ih šljivi, ja ciljam na 20GB(30!?) iPod i drugo me ne zanima , iako mi je plavi mini jaaaako privlačan po dizajnu...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 5 sati
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.06 Seconds

Provided by iJoomla SEO