Apple's specijalni dogadjaj
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple's specijalni dogadjaj

• manuel
  • Posjetitelj
27.06.2005 | 01:41
Apple Computer is distributing media alerts and invitations to a special event that will take place on or before Thursday, July 7th, but the company is not yet offering details.

Apple news site MacBidouille is one of several French publications that claims to have received a media alert pertaining to the event. It's noted that a similar message was presented to the publication just prior the Oct., 2004 Apple music event that saw the launch of the iPod photo.

According to the web report, Apple is asking the media to prepare for new product announcements on or before the first Thursday in July.

Industry sources believe the event may very likely coincide with the planned high-profile launch of iTunes 4.9 with Podcasting support. Sources had previously stated that the software was due for launch by the first week of July.

Sources tell AppleInsider that the event could also play host to new iPod offerings, which may include second-generation iPod shuffles and possibly fifth-generation iPods.

It has not been stated where the event will take place, but last year Apple utilized San Jose's California Theater to introduce the iPod photo in a similar media event.

If you have any further details on the event, please give us a shout

Vjerovatno vas je dosta ovo procitalo na www.appleinsider.com .
Bas sam mislio kupiti novi mp3 player (Sony.ev ali necemo se sad prepirati koji je bolji) i kad ono pise da pocetkom iduceg mjeseca sazivaju konferenciju iliti ga nesto sto zovu \"special event\".

Sto vi mislite, sto ce novo predstaviti?

Ja navijam za novi iPod 5. generacija.
Npr, PUNO duzi vijek baterije, manje dimanzije, ekran u boji, slicni kapaciteti (meni je 20GB super dovoljno), FM radio... to je ono ukratko sto bi a htio...

Imate nekih ideja?
Ili ste nesto \"slucajno\" naculi...
27.06.2005 | 01:49
Bolje neka se bave time kako kupcima objasniti da kupe PPC Macove.
  • manuel
  • Posjetitelj
27.06.2005 | 01:59
Mislim da se ne bi trebali brinuti za Apple, mislim da ce uvalit zaj*** cijeloj infomatickoj industiji i onda ce nam se onaj Jobs smijesiti sa pozornice u obicnoj crnoj majci i osjecat ce se kao da je Gospodar Prstena
27.06.2005 | 02:48
manuel je napisao:
... pise da pocetkom iduceg mjeseca sazivaju konferenciju iliti ga nesto sto zovu \"special event\".
Sto vi mislite, sto ce novo predstaviti?

Apple organizira specijalne veceri i dorucke samo da bi predstavio nesto novo u iPod / iTunes industriji. Nikad nesto slicno nije bilo rezervirano za Maca u bilo kojem njegovom obliku. Dakle, novi iPod i iTunesi 4.9.
  • User
  • Posjetitelj
27.06.2005 | 12:37
Meni obavezno krajem 7og mj. treba iPod... Jel da cekam ili da uzmem 4g iPod 20GB?
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
27.06.2005 | 13:54
Ja ću ga definitivno kupiti. Zadnje generacije su uvijek podcijenjene, a pokaže se da je to uvijek najbolje napravljeno u toj seriji... Nijednom nisam zažalio. i FX i Quadra 840 AV...
27.06.2005 | 16:33
MAK je napisao:
Ja ću ga definitivno kupiti. Zadnje generacije su uvijek podcijenjene, a pokaže se da je to uvijek najbolje napravljeno u toj seriji... Nijednom nisam zažalio. i FX i Quadra 840 AV...

Ti ces kupiti iPod Photo, a ne obicnog iPoda, kaze mi kristalna kugla
  • manuel
  • Posjetitelj
27.06.2005 | 17:55
User, do sredine 7. mjeseca ce mo vec vidjeti novog iPod-a.

Mislim da ti je bolje da se strpis i vidis sto ce novo izdati.
Sto god to bilo, vjerovatno ce ici do cijene od 3000kn (osim ako nije Photo kapaciteta veceg od 30gb) i sigruno ce biti bolje nego do sada.

10.7. putujem i totalna mi je stiska s time jer bi htio ici sa svom svojom kolekcijom na put. Prodao sam stari iPod i sad cekam, i cekam i cekam...

Ako ipak sveana vecera bude 7., 8. ce cijeli svijet znati sto se tamo dogodilo.
A sad, kad bi ipak nesto \"glupo\" izdali, onda necu stici naruciti Sony mp3 iz Zg i ostat cu sa 512mb shuffle i minidiscovima zato se toplno nadam da ce izdati nesto super cool tako i isto tako se nadam da ce Apple Centar to omah imati u svojoj ponudi kao i strani Centri.
Imali su OS X istodobno, pa ce sigurno i ovo imati.

UUUUU

Jedva cekam, novi ipod. Govore da ce liciti po materijali i boji na powebook (titan i/ili aluminij)
  • User
  • Posjetitelj
23.06.2005 | 11:07
Štos je u tome da i ja putujem, na ekskurziju 01.09. a vozimo se 24h u autobusu tako da to stvarno nekako moram izdržat, a iPod je prava stvar za to... Ak izađe neki titanski/aluminijski iPod većeg trajanja baterije i eventualno većeg kapaciteta onda mi se čekanje isplati... Samo da izađe negdje do kraja sedmog mjeseca i da ga lokalni dobavljači dobave...
  • User
  • Posjetitelj
29.06.2005 | 13:42
Juhuuuuuu... Do kraja sedmog mjeseca ce iPod 20GB s kolor ekranom vec bit u hr apple centrima!!! Svaka cast appleu sto je i nama \"obicnim smrtnicima\" s osrednjim financijama dao ekran u boji, dulje trajanje baterije i mogucnosti ex-Photoa. A ako uskoro izadje iPhone ova ce mi godina stvarno bit u znaku applea... Jos jednom zivjeli Apple, Jobs i njegovi podredjeni !!!

P.S. Sad cak pocinjem i vjerovat da bi cijela stvar oko Intela mogla dobro zavrsit , a ako se i pokaze katastrofom onda ce dobra vijest bit da ce PowerPC(ili Cell?) opet rulat na Macovima
  • manuel
  • Posjetitelj
30.06.2005 | 01:54
Vec sam cuo da je Apple stavljao 5GB HDD u 4GB iPod mini.

Svi znate da je izasao ipod 20GB color i nasao sam nesto zanimljivo.
Dakle, ipod 20gb color ima potpuno iste dimenzije i tezinu kao i iPod 30gb photo!

Jel nas to Apple pokusava iznenaditi buy 20gb, get 30gb trikom?

Ps. Mislite li da ce iduci mjesec objavit iPod 5.gen ili ce samo obnoviti shuffle i mini????
  • User
  • Posjetitelj
30.06.2005 | 12:49
Ako stave 30gb u 20gb iPod ja nemam nista protiv , iako je malo vjerojatno da će se to dogodit...

Šta se tiče iduceg mjeseca mislim da nakon ove \"prerade\" običnog iPoda neće izaći peta generacija još tako brzo, ali bi mini i shuffle mogli doživjeti neke promjene...

moje predviđanje je da bi iPod mini mogao dobiti color ekran, mozda malo veći disk itd. ili će izaći nova generacija minija.

iPod shuffle možda dobije ekran, sad oće on bit u boji ili cb to je appleova stvar, iako će po meni prije biti cb ekran jer je se kod shufflea mora najviše štedit da bi mu i cijena bila što niža...

Al ko ih šljivi, ja ciljam na 20GB(30!?) iPod i drugo me ne zanima , iako mi je plavi mini jaaaako privlačan po dizajnu...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 1 sat
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.17 Seconds

Provided by iJoomla SEO