05.11.2023 | 10:39
dpasaric kaže:
Ovo je sjajna vijest!
Mi ti planiramo sada preko zimskog perioda, kada je muzej otvoren samo subotom, malo urediti dio sa 16-bitnicima, Amiga je tu naravno glavna, plus Atari (s fokusom na MIDI). Amige obožavamo, imamo u muzeju originalnu 1000, više komada modela 500, 2000 i 1200, nažalost 3000 i 4000 su davno prodane, a sada nam je žao. Imamo i one rijetke serije koje je oslikala njemačka umjetnica, zaboravio sam joj ime!
Uglavnom, moguće da će mi trebati nešto demoa, treba mi originalni Boing, a imam ga negdje u skladištu, ali toliko je toga da mogu tražiti tjednima. Ako još nisi bio u kod nas u PEEK&POKE-u, osjećaj se pozvanim, slijedi kustos tura od mene, a i mnogo toga bih volio srediti za Amige da bude pic-pic i na čast tom hardveru koji je za svoje vrijeme bio genijalan!
Znamo da smo off-topic, ali bit će nam oprošteno, ovo je odlično!
Nisam još bio u P&P, ali imam u planu doći, tako da, da javiti ću se svakako.
A po pitanju Amige, uvijek sam tu da pomognem koliko mogu, ako budeš trebao nešto konkretno javiš se i riješiti ćemo nekako. ....i nije lijepo što ste prodali A3000 i A4000
meni je recimo žao što sam raspodao sve kartice (bppc,bvision,usb,fast ata....) iz svoje A1200 kad sam prešao na AmigaOne..
dosta OT!