Unlock Iphone4 4.0.2?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Unlock Iphone4 4.0.2?

02.10.2010 | 21:06
Ima li ikakve šanse da se 4.0.2 unlocka? Vidim tu neke razne stranice koje nude unlock za sve, plaćanje paypalom 30-40US$. Smrdi mi na scam, ima li netko iskustava?
03.10.2010 | 00:40
Jos uvijek nista.Dev tim se nije oglasio tako da ne nasjedaj na te prevare
03.10.2010 | 03:00
Jailbreak i unlock su besplatni kad su raspoloživi. Ovi što naplaćuju su prevaranti. Jailbreak se za sada ne može napraviti, ali je na putu, a ni unlock još nije moguć, ako će ikada biti.
03.10.2010 | 03:47
Samo da ispravim sve prisutne. Unlock je moguc jer 4.0.2 ne donosi nista novo od 4.0.1 osim security patcha pa se nemoze vise jailbreakat preko jailbreakme.com. Znaci ako ima jailbreak unlock se normalno radi kao i na 4.0.1

Ne pratim vjesti dali je izasao jailbreak, ali mislim da jos nije iz jednog jedinog razloga, a to je jer su se hackeri usredotocili na 4.1 koji je izasao par tjedana nakon 4.0.2 i novi 4.2 koji ce tek izaci. Ima nade i mislim da ce sve to brzo ....
03.10.2010 | 16:02
Jailbreak ide i na 4.1 pa ne vidim razlog da ne bi išao na 4.0.2 (jučer na 3G-u sa redsn0w 0.9.6b1)
04.10.2010 | 10:07
Da li bi to značilo da se iphone4 4.0.2 može bez problema jailbreakati i unlockati ?
05.10.2010 | 13:32
Danas bio na servisu i nije uspio otključati moj iPhone 4 iOS4.0.2...
05.10.2010 | 14:30
Za sada još ništa od jailbreaka i unlocka na iOS 4.0.2 i više. Pronadjen je neki novi exploit, ali se još čeka na službenu objavu alata za jailbreak. Do objave se treba strpiti.

Ja iPhone
10.10.2010 | 01:54
Alo, dreams,

mislim da ti taj link ama baš ništa ne pomaže. Ako potražiš link na UnlockiPhoneUS onda ćeš ili doći na prevarantske stranice gdje ti pokušavaju prodati riješenje za jailbreak i unlock, ili pak na stranice gdje na kraju ne dobiješ ništa.

Molim vas budite pažljivi kod traženja načina za jailbreak i unlock da ne budete nasamareni. Ja sam do sada uvijek koristio alate za jailbreak i unlock koji su bili besplatni, a na početku, kada sam tražio riješenje nasjeo sam na jede lijepo napravljene stranice i platio 20$ isti alat koji sam kasnije skinuo još jednom besplatno. Ja sam više puta ostavio neke linkove u vezi jailbreaka i unlocka pa potražite na forumu.
10.10.2010 | 02:00
Sutra, tj. danas u 10:10 izlazi jailbreak za 4.0.2 i 4.1 za iPhone 4 (10.10.2010. 10:10 AM)... Prosurfaj malo.
Uglavom, kao sto je vec receno, 4.0.2 se moze unlockati, samo treba jailbreak... Koji izlazi svaki cas
10.10.2010 | 02:39
Jujo si mislio na ovo:

iClarified News

To je jailbreak, no unlock je nešto posve drugo. Bio na sajtu i objavili ga za windoze:

Limera1n

No valjda će uskoro i za Maca
10.10.2010 | 12:43
da, limera1n... ali, unlock za taj baseband (na 4.0.1 i 4.0.2 je isti) vec postoji, ali se 4.0.2 ne moze unlockat bez jailbreaka. Kad izadje jailbreak - unlock ce se moci napravit pomocu ultrasn0wa
  • BB
  • Korisnik
10.10.2010 | 17:17
Eto da se malo priključim

Kako su različite situacije kod G, GS, 4, FW, bootrom ovakav ili onakav, ovaj ili onaj JB sa ovim ili onim unlockom, najbolje je pratiti http://blog.iphone-dev.org/ pa tamo naći friške informacije.

Ili, naravno, tu na dragom nam Jabučnjaku provjeriti za svoj konkretni slučaj.

I ne zaboraviti spremiti shsh.

A ako vam kojim slučajem nakon JB nestanu neke ikone, treba otići u SBSettings/more, pa ih tamo uključiti.

Hvala na pažnji
10.10.2010 | 18:33
Jailbreak na Iphone 4 IOs 4,02 radi bez problema . Mozete ga skinuti ovdje :
limera1n.com/

Provjereno
11.10.2010 | 01:23
Rott40 je napisao:
Jailbreak na Iphone 4 IOs 4,02 radi bez problema . Mozete ga skinuti ovdje :
limera1n.com/

Provjereno

Kad pišeš provjereno da li onda misliš da se tamo može skinuti ili si probao jailbreakat sa limera1n i radi ok?

Ako je ono prvo u pitanju onda hvala na potvrdi mog prije navedenog linka, a ako je u pitanju ono drugo sa jailbreakom onda bih te molio ako može koji iskustveni detalj kod upotrebe limera1n-a, hvala!

ja sam ga već skinuo, ali trenutno sam u Egiptu pa mi se ne da ovdje puno prčkat po telefonu jer mi treba. A i moj je službeno unlockan pa jedino što mogu isprobat je jailbreak.
11.10.2010 | 09:57
Kod mene sve radi najnormalnije
11.10.2010 | 15:41
Ah napokooon!! Jučer napravio jailbreak i unlock!!
12.10.2010 | 14:14
Evo uspio sam ga i ja jailbreakati i otključati na VIP, BUT - nestale su mi postavke za mobile network, ne mogu upisati APN! Ima li netko rješenje ?
12.10.2010 | 14:39
Evo, ovo je upalilo ako se još nekom dogodi isti problem:

Firstly, make sure ur phone is fully jailbroken and unlocked. Confirm this by making a call.
Next, go to settings->general->network.
Make sure Cellular data is ON.
Now stay in the same screen, remove ur sim.
A new popup notification will appear: No sim installed.
DO NOT PRESS 'OK'.
Re-insert the sim now.
'Cellular data network' option will now be visible.
Enter the correct APN inside, u should be good to go.
12.10.2010 | 17:52
ja sam imao isti problem ali sam na jedan drugačiji način uspio "popraviti" stvar oko spajanja na internet......itehno.bloger.hr/post/bez-applea-i-tmobi...ne-ios4/3372312.aspx
17.10.2010 | 17:22
probao sam raditi točno po tvojim uputama međutim ne pokazuje mi opciju za upisivanje APN samo dolazi poruka "invalid sim"...
17.10.2010 | 17:47
Pretpostavka za ovo je da je uređaj ispravno jailbreakan i unlockan. Poslije toga ne bi smio dobiti "invalid sim" poruku...
Meni sad radi sve osim MMS.....MMS nece pa nece, ima li tko kakvu ideju?
17.10.2010 | 17:58
supeeer!!....proradilo je....nakon što sam sve upisao spojio sam se na interner!!!
17.10.2010 | 22:27
ja sam na vip-u i nakon što sam upisao postavke za MMS(kojeg su mi poslali iz Vip-a putem maila) ugasio sam i ponovo upalio mobitel i MMS je radio..
mbede je napisao:
Pretpostavka za ovo je da je uređaj ispravno jailbreakan i unlockan. Poslije toga ne bi smio dobiti "invalid sim" poruku...
Meni sad radi sve osim MMS.....MMS nece pa nece, ima li tko kakvu ideju?
23.01.2011 | 21:33
znači unlock za drugu mrežu je moguć?
23.01.2011 | 22:40
kobinjo je napisao:
znači unlock za drugu mrežu je moguć?

Napiši koji iPhone imaš, koji je iOS i koji modem firmvare na njemu te imas li Maca ili PC pa ćemo odmah znati odgovor na tvoje pitanje
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 21 sati
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.27 Seconds

Provided by iJoomla SEO