19.08.2022 | 06:30
jura22 kaže:
Nitko ne komentira cijenu plina, porez na plin u Njemačkoj.
[/attachment]
Nijemci će ukinuti PDV na plin. Plinski spremnici su 83% puni. Otvorili su 3 nova novcata LNG-a, u planu imaju još 6. Razmatraju Fracking jer imaju svoga plina ali samo Fracking.
Nije tako lako organizirati energiju kad si godinama intenzivno radio na ovisnosti, rezistentan na bilo koji savjet.
Ali ne bi bili Švapčad to što jesu da nisu u stanju strateški rješavati krize.
Mi se svi žarko nadamo da Ukrajinci nabiju na kurac ono malo Putina, i da se cijene svega pa i energenata unormale.
Putin već odavno ratuje svjetski rat, dok je na zapadu to sve svrstano u lokalno s globalnim značajem.
Sad koristi najveću nuklearku za ucjenjivanje! On će koristiti sve samo da spasi svoju guzicu.
Siguran sam, da ujutro kad se brije i gleda u ogledalo, sam sebi kaže: "uh, jebo te, koju sam ja ovo frku odlomio. Sad je gotovo, preostaje mi samo dati gas do daske i ko osta- osta."
CIJENA PLINA JE PODIVLJALA JER JE JEDAN MAJMUN NAPAO SUSJEDNU ZEMLJU BEZ RAZLOGA. KAD MAJMUN PRESTANE RUŠITI, UBIJATI, SILOVATI i PROTJERIVATI CIJENA ENERGEATA ĆE SE NORMALIZIRATI. To je to, i tu se nema šta nego pokrij se ušima i čekaj.