Apple Store Champs-Élysées - Paris
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple Store Champs-Élysées - Paris

18.07.2023 | 11:55
Tko bi rekao da trgovina može postati turistička atrakcija...

Posjetio sam Apple Store trgovine u dosta europskih gradova (London, Rim, Berlin, Ženeva, Dublin, Frankfurt), ali ova u Parizu na Champs-Élysées je zaista divna! Ne mogu niti pogađati koliko je Apple platio takvu zgradu na toj lokaciji i koliko je stajalo uređenje. Zadržali su duh stare zgrade, vjerojatno s početka prošlog stoljeća, ali je i napravili ultra modernom.

Žao mi je što smo žurili, pa nisam fotkao sve što sam želio, ali ako uguglate lokaciju, vidjet ćete koliko je pozornosti posvećeno detaljima i kakav posao su odradili arhitekti...

Iako je u strogom centru, svega par sto metara poniže od Arc de Triomphe, diskretna Apple zastava daje naslutiti da je tu Apple trgovina...

Mix starog i modernog, ukusno i upotrebljivo izveden!

Sve je izuzetno prostrano, to je već standard njihovih trgovina...

Unutarnji vrt s grandioznim prozirnim stropom je prekrasan.

U biti, radi se o prostoru za opuštanje i prezentacije.

Novi veliki HomePod druge generacije.

Ogromna "dnevna soba", veličine radničkog stana, posložena je kao demo za Apple TV i HomePod hardver.

Želim i ja ovakvu fotelju! Još da je imam gdje staviti...

Njihov audio postav zvučao je sjajno, skoro pa nemoguće dobro za kombinaciju od samo jednog velikog HomePoda naprijed u centru i dva mala HomePod mini zvučnika iza. Kombinacija je predobra za taj novac za one kojima je dovoljan stereo. No, ako želite Dolby Atmos, onda ta kombinacije na važi, nego se moraju uzeti dva velika HomePoda u paru. Nije mi jasno zašto to ne prošire na puni Dolby Atmos tako da možeš kupiti malih HomePoda koliko hoćeš i dodijeliti im prikladne uloge. Možda vremenom dođu i do toga...

Najnovi Mac Pro M2 Ultra, konkretni model je bio sa 64 GB memorije.

Konačno sam uživo vidio i Apple ProDisplay XDR. Kakav monitor! Najbolje od najboljeg, nikada nisam vidio ništa usporedive kvalitete. Nažalost, cijenom osrednjeg auta, nije baš za svakoga.

Eto i mene! Priznajem, ljubomoran sam na njihov veliki "televizor". Ne radi se o LCD-u niti o projektoru, ali moguće da je u pitanju ekran s pozadinskom projekcijom ili nešto slično. Impresivno!
18.07.2023 | 21:31
Oooo, a vidi gospodju, cak i ona izgleda skuplje! :-D
18.07.2023 | 22:20
Riba kaže:

Haha, nešto slično sam i ja komentirao, srećom shvaćeno je kao moja pošalica! Ali da, svatko izgleda bolje u takvoj fotelji!
18.07.2023 | 22:36
Riba kaže:

Pomislio isto
19.07.2023 | 06:04
Molim, zadržimo manire gentlemena! (netko treba i gospođu braniti ovdje)

Da, lokacija impresivna, dučan isto tako, reprezentativno, a shop concept u skladu sa mogućnostima (ima se - može se!

No, imam jednu primjedbu; Pa zar nisi mogao za potrebe slikanja otvoriti Jabučnjak na onome Pro-u?
19.07.2023 | 06:57
Il y a tous que vous voulez aux Champs-Élysées, kako kaže pjesma...
19.07.2023 | 07:57
Zdravac kaže:
No, imam jednu primjedbu; Pa zar nisi mogao za potrebe slikanja otvoriti Jabučnjak na onome Pro-u?

Haha, imaš pravo, zaista sam mogao. Ma, bio sam pod pritiskom jer "od cijelog Pariza ti sada visiš u Apple trgovini, idemo, idemo..."
19.07.2023 | 08:13
Ja sam isto posjetio nedavno i stvarno je prekrasno, ali se nisam odvažio vidjeti "cinema room", a gledavši ove slike žao mi je!
19.07.2023 | 08:58
Sve je lijepo, no muči me jedna stvar. Na slici desktopa vidi se "Apple arcade" ikona u docku. Da li je to nešto novo ili?!? Inače Apple arcade ne postoji kao samostalna aplikacija, to je dio App store-a. Zato pitam.
19.07.2023 | 14:40
Odlično pitanje, uopće nisam išao za tim! Nemam pojma što je to!
19.07.2023 | 17:40
Jesi bio u Atellier Renault na Champs Elysees? Vrlo dobra klopa za vrlo razumne novce (ako uzmemo u obzir lokaciju) i uvijek je neka tematska izložba unutra (F1, auto HiFi, infotainment itd...)
19.07.2023 | 20:36
Djuro genijalac kaže:
Jesi bio u Atellier Renault na Champs Elysees? Vrlo dobra klopa za vrlo razumne novce (ako uzmemo u obzir lokaciju) i uvijek je neka tematska izložba unutra (F1, auto HiFi, infotainment itd...)

Nisam, nisam niti skužio gdje je, da jesam bih vjerojatno barem prozujao. Kraj Apple Storea su samo bila sparkana dva Ferrari spidera s prikladno flambojantnim vozačima!
20.07.2023 | 11:48
dpasaric kaže:
Djuro genijalac kaže:

Nisam, nisam niti skužio gdje je, da jesam bih vjerojatno barem prozujao. Kraj Apple Storea su samo bila sparkana dva Ferrari spidera s prikladno flambojantnim vozačima!

Peko puta Virgin megastorea i Sephore... ako gledamo da si došao iz Grande Armee i ideš dalje, onda je to desna strana Champs Elysees.

atelier.renault.com/en/

Ako ga preuređuju, onda nije čudo da si ga fulao... Iako imaju zamjensku lokaciju, koliko vidim i tema je 50 godina petarde (R5) što znači da je unutra sigurno i R5 turbo
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 46 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.18 Seconds

Provided by iJoomla SEO