15.08.2023 | 14:26
Ispitujem jer me zanima, i ponavljam to sto si ti locirao svoj iphone si mogao jer si ga aktivirao i povezao sa svojim id-em i racunom, ovo je uredjaj koji ne moze bit zakljucan, jer je nov neotpakiran, znaci nije nigdje spojen i nema niciji id. Apple kaze u tom slucaju ne moze ti pomoc nista da ga lociras i ne mozes nista, ne moze ga ni apple zakljucat, jedino sta moze moze ti mobilna mreza ukinut uslugu i net, i opet to vrijedi za iphone tako da prije nego si tako samouvjeren nemoj lupat jer mislim da ti poprilicno ne poznajes Apple sustav. Lp
Ma ovo je sat, i to ovaj Ultra, koliko sam skuzio kod nas mu nisu podrzane funkcije niti zvanja s njega niti neta, tako da jedino pozivi preko spajanja
na telefon bluettoth om i net preko wi fija od opet mobitela, tako da ne znam kako bi tome usao u trag kad nema svoju mrezu uredjaj, ne znam da li moze preko drugog uredjaja[/quote]
ocito ne poznajes appleov sustav.... ja sam nasao svoj iphone (nemarno ostavljen u kolicima ogromnog trg. centra) kojem se ispraznila baterija u drugom dijelu grada sa tolikom preciznoscu da sam pozvonio iz prve na pravu adresu...
apple uredjaj razmjenjuje svoju lokaciju (i ko zna sta jos
) sa apple uredjajima u blizini...
odi do tog svog prodavaca, upali uredjaj i ako nije zakljucan, kupi... cim toliko ispitujes, rekao ih i da si sam svjestan rizika... bez ukljucivanja se ne kupuje apple uredjaj na crno
[/quote]