23.02.2012 | 18:35
Ovaj Curu,slusaj Curo..mnogo trazis:)..salim se....aj redom..
treba ti Micro usb....mozes pozajmiti(posuditi)da neko ne vice kako me ne razume:)od nekog ko ima novije HTC mobitele....ili cak i neke Nokie ga koriste....i sa njim se spajas na komp....predpostavljam da imas Mac,pa za pocetak skini program ipswDownloader..sa njim skines zadnju verziju ipsw fajla ,koji ti treba,i imas ga uvek kod sebe,jer kad Seas0nPass,skine to isto,zna da se zaglupi...onda se ti u Seas0nPass pozoves na ovaj tvoj skinuti ipsw....i teras redom po upustvu.....
www.macupdate.com/app/mac/38235/ipswdownloader
Plex..XBMC..i ostalo,radis kasnije kad uradis JB,pa ubacis aTVFlash(to je tek prosto za ubaciti...pokrenes ga na kompu,Atv je spojen na Mrezu(znaci sad ne treba Micro usb)znaci aTvFlash pronadje AppleTv u mrezi,i ti samo kliknes install..i on sam sve odradi...posle odes na AppleTv..pojavi se nova stavka Maintenance,iz koje radis najprostije instaliranje XBMC..Plex-a..Nito Tv..i ostalo....
AirParrot je program za Mac(nabavio sam i njega:)..i za sada nisam pao na bulju(dupe):)nije to to....bar za ver 1.0....a i ne treba ti za sada.....
za Huli ,Pandoru...nisam uspeo da to sredim na Atv..ali jako dobro ide na Mac-u,uz pomoc programa Hotspot Shield.....skines Hulu Desktop aplikaciju i uzivas na Mac-u....
za free filmove(nemoj da ti se usladi,pa navikla si da placas:)..kad budes malo usla u fazon XBMC.....ubacis dva addonsa..Navi-X...i IceFilms...i UZIVAJ i Filomovima......
javi Dje zapne......