04.07.2015 | 13:49
Kupljen je jer je moj klijent (kojem sam napravila iOS aplikaciju, pa sada radim novu verziju) je iskazao interes za mogucu Apple Watch verziju.
Posto znam da mi treba bar 3 tjedna da ga nabavim, bila sam proaktivna.
Nije mi zao, Apple watch mi je super, imam ga tek 5. dan.
Stavit cu par slicica, evo nekih primjera koristenja
Na Home Screenu imam vrijeme svoje i klijentovo, temperaturu i kalendar. Kada kliknem na bilo koji od njih pojavi se adekvatan App.
Kalendar je prilicno citljiv, a imam i Fantastical u complications, koji prikazuje i remindere.
Mogu kontrolirati iTunes sa iPhone-a, Mac-a, Apple TV, a i stavit nesto mjuze na Watch, ali to mi ne treba. Super mi je upravljanje pjesmama, podcastima sa Watch-a, to cesto koristim.
Zgodno je sto mogu pronaci iPhone kada tapnem na (((D))) ikonu, na 4. slici, ili ga mutat...
Notifikacije su mi najbolja stvar. Svi mailovi koji su mi u VIP folderu salju notifikaciju kada stignu. SMS-ovi, Skype pozivi i messages, te novi postovi u FB grupama koje pratim, Twitter...
Email poruka se ne moze cijela procitati na Watchu ako nije VIP, onda moze ali bez slika.
Odgovaranje na notifikacije (mail, SMS,...) se moze ili preko Siri ili predefiniranih tekstova.
Ja koristim Siri jer moja rodbina, klijenti govore engl, pa im odgovorim na eng. Vec znaju da je to sa Watcha.
Npr. sverkvi posaljem voice recording.
Pozdrav,