Marantz pojačalo
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Marantz pojačalo

26.12.2012 | 12:25
molim vas, recite mi u koju od sljedećih kategorija spada Marantz PM 15-S1 pojačalo: cijevna integrirana pojačala, tranzistorska integrirana pojačala, cijevni izlazi, tranzistorska izlazna pojačala.

inače, ako je netko zainteresiran, prodajem Marantz PM 15-S1 i SA 15-S1 komponente. srebrne boje, 2010. g., kao novo.
26.12.2012 | 13:31
Pogled na unutrašnjost kazuje da se sigurno ne radi o cijevnom pojačalu:

26.12.2012 | 13:34
Integrirano stereo pojačalo, a ovo drugo je CD/SACD player. Pojačalo budeš lakše utopio od CD playera. Ako me pamćenje služi, ti su uređaji konstruirani 2006. godine ili tako nekako.
Zašto nisi napisao koliko tražiš za komponente?
Ja već neko vrijeme gledam pojačala, mada imam Kenwood-a i Pioneer-a.
26.12.2012 | 13:41
hvala na pojašnjenju.
cijena bi bila 5.000 kn po komponenti.
26.12.2012 | 18:10
Kvalitetno pojačalo za koje trenutno nemam novaca. Sretno s prodajom.
26.12.2012 | 19:05
zabac kaže:
Kvalitetno pojačalo za koje trenutno nemam novaca. Sretno s prodajom.

Istina,ja imam doma od Marantz_a AV-reciver za kućno kino i prezadovoljan sam.Tko ne voli svijetli zvuk taman za njega.Pojačalo je malo starije proizvodnje,ali je iz referentne serije i tko god ga uzme neće pogriješiti.
26.12.2012 | 22:58
Mene moj cijevni Sansui i dalje super služi, tako da...
28.12.2012 | 09:15
preporučite prijateljima.
20.01.2013 | 20:54
evo, spuštam cijenu na 4.000 kn po komponenti...
20.01.2013 | 21:21
Mozes stavit jos koju sliku?
21.01.2013 | 19:56
šta te konkretno zanima? podosta mi je nespretno izvlačiti ih pa da probam uslikati samo dio koji te zanima. nema nikakvih oštećenja nigdje.
22.01.2013 | 09:51
Kolega je zainteresiran i pitao je dali mozes jos koju sliku uradit, da vidi kako izgleda sprijeda, dali je izgreban itd...
22.01.2013 | 18:52
evo...

Marantz1.jpg
22.01.2013 | 18:53
i još jedna...

Marantz2.jpg
02.03.2013 | 12:50
ispostavilo se da na pojačalu ne radi desni kanal na CD ulazu. ima li tko ideju šta bi tu moglo biti i koliko bi mogao koštati popravak toga, je li to nešto veći kvar?
02.03.2013 | 14:20
Može biti puno toga, od jednostavnog problema sa kontaktom do kvara na ulaznom sklopu, ali vrlo vjerojatno se da jeftino popraviti. Preporučam RAM servis kojeg sam spomenuo za MacBook servis, pogledat će ti i naći što je. Reci da te Jabučnjak poslao.
02.03.2013 | 23:28
ne mogu ga vozit gore. ima li kakav servis u Rijeci i okolici?
03.03.2013 | 10:40
Nijedan kojeg bi se moglo mirne savjesti preporučiti.
03.03.2013 | 15:09
zar nema ni nekoga "na crno", ili tko se barem kuži pa da ga otvori i pogleda?
03.03.2013 | 17:49
Ja znam nekoliko njih, sve na crno (jer za takve servise u Rijeci odavno nema kruha). Ali, kako rekoh, niti jednog od njih ne mogu mirne savjesti preporučiti jer su svi skloni biti jači na riječi, nego na djelu, previše samopouzdani i nedovoljno pažljivi. Svaki od njih je barem jednom takav skupi uređaj još više pokvario pokušavajući ga "popraviti".

Ja bi mogao probati otvoriti i pogledati da li je trivijalan problem, ali, iskreno, nemam pojma - kad. I ovako imam najmanje 10 stvari koje mi čekaju na red već mjesecima jer ne stižem.
03.03.2013 | 20:21
Ja sam imao pozitivna iskustva sa jednim servisom u Rijeci, ali nisam siguran više da li postoji. Zove se Beta Commerce. Serviser koji radi je prema mojim iskustvima stručan (ja mislim da je ujedno i vlasnik). Naravno ne mogu garantirati, ali ja sam nekoliko puta nosio razne komponente kod njih i mogu reći da nikad nisam imao problema.

Evo čak i linka: www.beta-commerce.hr/onama.htm
03.03.2013 | 20:48
hvala, provjerit ću.
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
04.03.2013 | 11:48
Finn kaže:
ispostavilo se da na pojačalu ne radi desni kanal na CD ulazu. ima li tko ideju šta bi tu moglo biti i koliko bi mogao koštati popravak toga, je li to nešto veći kvar?

Da li si probao da li sve radi ok na ostalim linijskim ulazima u pojačalo ( tuner, aux, itd..) ? Pikneš CD tamo pa vidiš jel isti sindrom...
ako jest - onda je vjerovatno do preamp-a, a ako ostali linijski ulazi rade OK onda je moguće da je hladan lem samo na CD ulazu ili se žica otpojila ili slična glupost
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 5 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.20 Seconds

Provided by iJoomla SEO