14.12.2005 | 15:14
Imam problem s ovom zvučnom karticom naime pošto je koštala 10000 kn očekivao sam da će raditi kako treba ali sam naišao na određene probleme naime moja prva računalna konfiguracija nije radila jer su prootolsi bili nekompatabilni s matičnom pločom i ne podržavaju raid tehnologiju pa sam malo preuredio komfiguraciju i usput bacio 2000 kn nepotrebnih ali skupih djelova
dakle konfiguracija je gigaset matična ploča 64b
pentium 3.2Ghz
1G rama
ATI 3D radom 9200
2 Serial ata hard diska od 150Gb
itd
Sada imam sljedeći problem windowsi sa sp2 mi ne rade kako treba pa sam prova i sa normalnim profesional ali se desi da protools jednostavno nestane iz kompjutora i to pri uključivanju kompjutora ASIO digidesin ne postoji ili pri promijeni iz nuenda na protools le isto ASIO digidesing nestane te mi se zna desiti na se sruši nuendo jednostavno u po rada dakle dao bih zaklučti da driveri nisu baš kako treba inače kartica radi super btrate prihvaća kako treba sempingrate isto kanali svi rade i ne vidim po ničemu da bi moglo biti do hardwera
ps
kad se ASIO digidesing pojavi radi neko vrijeme sve ispravno ali promijenom u CONTROL PANELU u cbaseu 250 na 1280 ne znaju se rušiti
Upozoravam vas da sam provao više verzija cubase i iscrpio sve meni poznate mogućnosti ali nisam mogao naći novi driver od prootolsa