20.01.2006 | 00:45
Napravio sam Clean instal, cuo sam da je bilo musicavo nekima koji su radili update..
fata je fata al dvaput je dva put!
kors permisni & sudo daily weekly sve sam skockao, i nakon instalacije OSa i poslje ostalog softwarea. Ne kuzim u cemu je stvar (iMac g3 500) mozda u masini... mada sumljam jer Riba kaze da je stavio na neki jos stariji laptop... bo! daklem ti vrtis ogg vorbis na svom macu s 10.4.?
Meni na finder previewu finder pukne, a isto se desi i sa iTunesima, instalirao sam OggDrop ili slicno skinuo sam ga jos u doba 10.3 i sve je sljakalo, a cini mi se da je sada i dio Qtime codeca... ? bo?!
Samo znam da sad ne radi kao prije i komp mi je sav PCast, javlja cudne greske i iako je puno upotrebljiviji sam OS brze mi radi komp pod 10.3.9. i mislim da cu se vratiti...
nije zurba na bolovanju sam pa ga jos pokusavam dobit jer mi se nekako ne silazi s Spotligta, slide show automator, nc,nc,nc... X)
stavio sam update na 10.4.2. jer nemam pristup ADSLu sa svog kompa a citao sam da su ljudi imali problema (usporavanja) s instaliranjem updatea s CDa...
sad je iskocio 10.4.4. triba vidit!
vidim ti imas MacMini? kako to vrti tigra?
frend mi je otplovio preko bare na mjesec dva pa mislim to iskoristiti za kupovinu novog hardvera...
samo sam opet u trilemi Mini/iBook/intel_mac ?????
nesto se jako hvale tim intel procesorima, kao radi ko kuca, sve me je nesto strah oko toga a i softver ce poceti pisati mislim za tu varijantu pa ne znama da li uzeti HW sa power PC ili intelovim procom...
ufffffffffff
bem ti la smolu di cimpresso!
fala na brizi