09.06.2008 | 16:40
A mislim napredno, koristim 2 kompa, jedan laptop drugi desktop. E sad je situacija ta da sam na(do nedavno nabavljen) desktop komp prebacio svu mjuzu. Budući se bavim mjuzom i za žurove koristim laptop, playliste si slažem na desktopu (i namjerno sam išao s postavkama da mi itunes libary folder bude organiziran iz razloga što, već je to ovdje negdje bilo navedeno, i s čime se slažem, je itunes najnapredniji player/libary). Dakle te iste playliste bi prebacivao kao takve na laptop. Mislim nije problem, sad trenutno sortiram/tagam mjuzu koju sam kupio, lako je uzeti taj itunes folder i prekopirat ga u folder od laptopa i sve funka bez beda. Problem je taj što na desktop kompu imam neke mjuze koju ne želim imati na laptopu (da užasan sam, pirat i sve to... nisam, samo dosta te mjuze se nemre nabaviti u digitalnom obliku, a cd-e sam davno odbacio) i nju ne namjeravam koristiti na žurkama. Dakle taj prvi prebačaj na laptop nije problem, problem je kasniji shopping mjuze i prebacivanje iste u laptop.
Skužal sam jedan programčić, tuneranger koji i dobro funkcionira (jedina zamjerka što sporije prebacuje fileove), i ok, shareware je, dakle trebao bi i ga platiti, što i nije problem, 30$ je. Al poučen iskustvom, zasad tražim još neke alternative, nešto sam našao na netu al opet to nije to, više bi se bavio programiranjem nego onim u što želim potrošiti svoje vrijeme. Nadao sam se da se netko tu susreo s tim problemom ili sl. pa da mi kaže koju mudru.
U svakom slučaju zadnja opcija će biti taj program...
Al sam se raspisao...