The Frozen Throne
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

The Frozen Throne

29.07.2003 | 16:08
Ima li Warcraft ljubitelja ovdje? Mozda je netko raspolozen za koju partiju preko BattleNeta?
30.07.2003 | 21:53
Ebiga ... Meni neda firewall na poslu
17.08.2003 | 21:42
Evo da se malo pohvalim - upravo sam zavrsio The Frozen Throne!
Zadnji nivo je zaista jako tezak i moram priznati da sam na njemu malkec varao jer nisam imao zivaca i vremena to odraditi bez pomoci - ipak, nisam nesto gadno cheatao - samo sam u startu "upumpao" u slamaricu 20,000 zlatnika da u samom pocetku ne moram previse razmisljati o obrani baze... bez toga je bilo previse frustrirajuce. Bez brige, izgubiti cete dobar dio dana cak i tako...

P.S.
Ljubitelji heavy-metala ce doci na svoje kada pogledaju posebnu verziju Creditsa nakon sto se zavrsi igra!
20.08.2003 | 16:52
Daj sapni o cemu se radi, ubi me znatizelja...

--
Ljubitelj hevimetala (i Warcrafta).
01.09.2003 | 02:20
OK, ako baš želiš da ti pokvarim gušt... (ostali neka ovdje prestanu čitati!)

Na kraju se pojavi princ Arthas s električnom gitarom i započne svirku... stvar je prilično heavy-metal stila, a riječi su tipčne Blizzardovske i pričaju zgode iz igre. Kasnije još ima par zgodnih scena i sve je vrlo lijepo napravljeno. Osobno ne volim heavy-metal, ali ovo je zvučalo prikladno za tu priliku.

Igraš što na BattleNetu? Možemo koju zajedno protiv kakvih zločestih PC usera?
Koju rasu preferiraš?
01.09.2003 | 10:51
Zanimljivo je da to nema nigdje za naci, tko to pjeva.

Ne igram na BattleNetu, ja sam jos malena i asocijalna.
Ali, lako mogu nagovoriti brata da odmjerite snage. On svake nedjelje igra neke turnire kvalifikacijske. Kupio je i Diabla originalnog, sve zbog krvi!
01.09.2003 | 10:54
Inace, meni su ti cinematicsi predivni. Kazu ljudi da im je to (hevimetal) kic najgore vrste, ali sto ja mogu kada to volim i kada mi je lijepo. Onaj cinemtics sa zvonima, Excalibur muzikom, kada princ Arthas posijedi i, s lubanjama na koljenima, ubije kralja... Sto ce ti vise u zivotu?!
01.09.2003 | 11:23
Da, ono je sjajno napravljeno, mada ja to ne doživljavam toliko kao heavy-metal kič. Mene sve to više podsjeća na Gospodara prstenova i slično... pa ta scena je inače ISTA kao kada Aragorn upada kod kralja u Dvije kule...
01.09.2003 | 17:32
Jesi li ti upoznat s heavy metal ikonografijom?

Vidi kica:
www.myrevelations.de/site/gallery/bah/manowar.jpg
home.worldonline.dk/defender/Guardian/album2.jpg
images.amazon.com/images/P/B00005QKB5.01.LZZZZZZZ.jpg

Tolkien, Conan, Barker, Zelazny, Raimi... to je HM literatura.
09.11.2003 | 02:22
Frozen Throne će opet uskoro biti u modi - Blizzard obećaje (vjerojatno za Božić) novi update s nizom ispravaka u balansu jedinica i rasa, ali i ono što dugo čekamo - 2. i 3. dio Orc kampanje koji je od početka najavljen kao "kasniji zasebni download".

Jedva čekam!
09.11.2003 | 02:50
Mene je odusevilo to sto, taman kad zavrsis kampanju za koju si mislio da je zadnja, uleti nova s novom rasom. Sad se relaksiram sa nocnim vilenjacima, nemojte mi reci ima li jos sto iza toga!
Inace ima jedna uzasna brljotina - kretanje heroja... trumpaju u poluskokovima ko da su retardirani! ))
I slazem se s Melinom - cinematics je zbilja uvijek bio sjajan dio Blizzardovih igara. I u Starcraftu, pa cak i u WC 2. Osobno, u WC 3 glasam za dio kad orci ubiju ono cetveronozno cudoviste - damn, pomijesala su mi se sva ta cudna imena, al znate svi na kaj mislim.
09.11.2003 | 12:36
al znate svi na kaj mislim.

Ja ne znam, ali unaprijed se veselim! Nazalost, uopce ne stignem igrati pa sam jos uvijek pred kraj oracke misije, sto znaci da ce taj cinematics sada naici! HURA!

To sto retardirano hodaju me ne smeta , jer ako cemo tako, blesavo i otvaraju usta dok pricaju -- kao da gutaju zrak. Ali, zato su uzasno smijesne recenice koje izgovaraju kada ih puno puta za redom gnjavis. Super je kako su se potrudili za bas svakog lika napisati barem jednu urnebesno smijesnu recenicu, jedini je problem sto neki puta ne stignes, igrajuci po sistemu brzo-brzo, sjetiti se i "isprovocirati" nekog novog lika.
09.11.2003 | 20:19
Retardirano hodaju? Nisam primjetio. Možda pomogne da stavis animaciju na "high"?
09.11.2003 | 23:17
Melina, da, na kraju Orc kampanje.
Davore, a kak da to nazoves? Ne u igri (iako, ako cemo cjepidlacit, cak i u igri), koliko u onim spicama - krecu se u nekakvim kratkim skokovima, ko brdjani kad skacu s kamena na kamen... strashno! ))))
10.11.2003 | 00:30
Čuo sam raznih kritika na WC3, ali prvi put čujem da heroji "retardirano hodaju" .
Čini mi se da si ti prilicno sitničav!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 11 sati
  • Yonkis: Kradljivci našli nov način krađe Apple proizvoda [link]
  • zoranowsky: Al me ložite :)
  • Yonkis: zoranowsky - kako reče jedan korisnik M1Pro-a: I think the sweet spot is M2 Pro as of right now. I really don't see a reason to get M3 Pro - it has lower memory bandwidth, less P-cores , and it costs more. But if you're on M1 Pro... Just don't upgrade, there is no point.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky, u krivu sam
  • accom: Mislim, da je baš M2Pro najslabiji od svih M Pro procesora, sa više energy efficiency jezgri...
  • accom: Ako često obradjuješ video, onda pro. Sam bi preferirao novije gen. CPU.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky Za sve DTP programe dosta ti je air:
  • kupus: protonvpn na 3 dolara mjesečno
  • drlovric: [link]
  • drlovric: Jako zanimljiva i pregledna lista korisnih Mac aplikacija.
  • zoranowsky: Znam, u pravu si. Imam thunderbolt 27
  • drlovric: Ako imas vanjski monitor u svakodnevnom radu, uzmi 14". Ja sam pogrijesio sa 16". Ogroman je to laptop :)
  • zoranowsky: Dilema je taj M2Pro ili odriješiti kesu i uzeti M4Pro ali s 14" ekranom (24GB/1TB)
  • zoranowsky: @accom - Affinity, Adobe CC, DaVinci Resolve. Imam trenutno 512GB u 2 MBPro-a tak da sam se navikao.
  • drlovric: Ja imam MBP sa 512 MB, nemam problem sa prostorom. Oko 300GB je puno mozda.
  • accom: @zoranowsky Sve ovisi o tome, što želiš radit s njim.
  • zoranowsky: Nije jedini stroj, to je neka donja granica, za sve ostalo imam externe ssd-e i synology
  • Yonkis: Ne nađoh jeftiniju cijenu (u RH) od toga.. A hoće li ti 512 biti dovoljno?
  • zoranowsky: Zaboravih napisati, trenutno je u HGShopu na akciji
  • zoranowsky: Jel se isplati uzeti MBPro M2pro 16" 16/512 za 2100eur?
  • gladhr2: zna netko neko rjesenje?
  • gladhr2: [link] problem sa bluetoothom i 4. uređajem :D
  • JOHN: Hvala na info
  • Yonkis: Imaš na adidas.hr ali do 28.11 stoga požuri
  • stefanjos: affinity je na 50%
  • JOHN: Ja jučer u CCOne kupio kćeri tenisice. Bile su čitavih 20% na akciji. :) Takva akcija je ustvari neka uobičajena koja se pojavi gotovo svaki mjesec tako da i ovaj put teški bulšit..
  • drlovric: Imal kakvih Black Friday popusta? :) Neko vidio nesto zanimljivo?
  • ^SuperUnknown^: Jel to samo meni potrgan layout Oglasnika? :)
  • smayoo: Nije to baš besplatan način. To sve tako radi kako si opisao, ali windowsi te upozoravaju da nisu aktivirani
  • ping: @VanjusOS ima. Downloadiraj DEMO version parallelsa za M procesrore. To će ti downloadirati windows for arm kao .iso file. Instaliraj UTM virtual machine i windowse koje si skinuo.
  • JOHN: izuzev telekom operatera i sl.
  • JOHN: to je sve ilegala
  • JOHN: Pazite se skime imate aranžamne
  • JOHN: Čini se da više neće biti IPTVa, za đabalesku ili ga više uopće neće biti u ponudi.
  • smayoo: [link]
  • stefanjos: podsjetnik svim dobrim ljudima za iparty :)
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bertone, Maxxy, VanjusOS, velejaj, Zdravac, Anonimci (728)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.14 Seconds

Provided by iJoomla SEO