29.12.2012 | 13:37
eto, gledam ja na youtubu jer mislim ja sam idiot ne znam staviti vidio na youtube, ali itunes je idiot.. lijepo ja skinem video (moderator) i ok, nije podržan format (.mkv) i lijepo ja preko kastora (kastor free converter) prebacim film za ipad (u opcijama ima) i to u hd-u.. i tako to nekih sat vremena ja gubim.. i lijepo sad ja ko budaletina, vučem VUUUČEM kao kad su oni tamo vukli repu pa nije htijela, e pa tako vučem ja film tj vezu u itunes.. i ništa i ništa i ništa x 100.. na youtubeu to jedan dečko isto radit i zamislite NJEMU HOČE.. ali meni hoće sve, i muzika i podcasti i slike i PM, ali ovo, e filmove mi neče.. ja ne znam kako da ubijem taj itunes, ali prije nego šta ga ubijem i ove koji su ga pisali nanovo (starija verzija je bila bolja), prvo da prebacim taj video (modertor) koji sam skidao jaaako dugo jer imam brzinu 2.2 mpbs, onda convert i sada NEČE.. sve sam probao, sve i slati ga na ipad, ali onda mi dođe prozorčič s Xom i javlja da nisu spojeni, a u itunesu mi javlja da su spojeni savešeno..
Ja ne znam, ja sam lud.. imam tamo par videa i sve prebaci ali ovo ne bi, ne bi..(moderator) - šta ja znam koliko je pametna ta umjetna inteligencija..
hvala unaprijed, isfrustriran sam (kao što vidite)..
LP
..
EDIT - (moderator) - dio nepoželjnog teksta obrisao ili izmjenio moderator. Također su obrisani svi postovi koji nemaju veze s postavljenim pitanjem. Hvala na rzumijevanju.