02.02.2013 | 12:13
Hvala puno na odgovoru, imam pitanja
Oprostite, neznam puno o ovome, imam iPad neka tri mjeseca, ali nisam puno cackao
1.kazes mi ovako citiram te I
sto pretpostavljam da si backupirao iPad sa starim iTunesima.
mozes mi reci kako tehnicki da to odradim
2 kazes mi ovako citiram te
Syncaj iPad zadnji put sa starim iTunesima na starim Windowsima isto mi reci kako tehnicki da to uradim
3. Citiram te potom
označi kursorom miša iPad (tamo gdje ti je eject ikona u lijevom stupcu), stisni desni klik miša i odaberi opciju backup iPad. Sada imaš zadnji, najpotrebniji backup. ovo sam shvatio
4.citiram te
On ti se, barem meni, nalazi u My Computer/C/Users/Tvoje ime ili ime harda/My Music/iTunes. Ako imaš dosta stvari na njima, moraš imati vanjski disk. Meni folder zauzima 128 GB, što appova, videa, muzike, knjiga, PDF-ova... shvatio sam i ovo, zapravo nasao i taj folder iTunes meni zauzima malo vise od 9 gb.
Imam vanjski disk
Znaci taj folder trebam kopirati recimo na vanjski disk
U mene je PC nije Mac
Gdje točno trebam kopirati taj folder
Ok kopirat cu folder iTunes prije instalacije iTunsa
citiram te
Backupiraj iCloud. znaci sa samog iPad da spasim podatke na iCloud,
citiram te
I obavezno pročačkaj po My Music, Videos, Pictures da vidiš imaš li još kakve itunes foldere, osobno u My Music imam i iPhone ringtones koji mi je napravila jedna aplikacija.
Sta ako imam iTunes foldere, sta da snjima napravim, jel da ih takodjer spasim pa ih posklije na isto mjesto vratim
i na kraju, napravim novu instalaciju svog pc, kopiram folder itunes na svoje mjesto, sta dalje hoce li onda ipad, preko novo instaliranog itunesa naci svoje putanje do ovovog foldera da mi stanje ostane isto kao i prije
zanima me ovo da li u My Computer/C/Users/Tvoje ime ili ime harda/My Music/iTunes. da li je tu cijelo stanje moga iPada sada, da li je to folder iz kojeg mogu vratiti prethodno stanje
Oprostite molim vas, opsiran sam , muka me goni, trebam instalirati komp a bojim se jos uvijek cackati da mi sav ovaj trud koji imam na iPadu ne ode u vjetar, imam stvari do kojih mi je jako stalo,
Hvala puno puno
pozz damir