20.11.2013 | 13:16
Definitvno kupujem Ipad mini retina 4G. U dvojbi sam oko 16 ili 32 Gb i gdje ga kupiti.
32Gb verzija bi bila optimalna, mada bi se dalo zdurat i sa 16Gb. Odluka će vjerojatno past na 32Gb ako će kupovina biti van granice(preko bare), u suprotnom 16Gb.
Naime, najviše me muči kao i večinu ta prokleto velika razlika u cijeni kod nas i vani. Prijatelji su mi na nekom radu u Kanadi pa mi se otvara mogučnost da mi isporuče jedan primjerak, mada ih nebi volio maltretirat obzirom da se vračaju na godišnji pred Božić i imaju dosta narudžbi od rodbine, tako da bi im moja narudžba sigurno zadala glavobolje.
Dakle,
cijena uređaja od 16Gb u istyle HR je 4209kn, a u Kanadi 2980 kn(549$). Razlika 1230kn.
cijena uređaja od 32Gb u istyle HR je 4999kn, a u Kanadi 3517 kn(649$). Razlika 1482kn.
Zanima me dali sam kod cijene uređaja u Kanadi izostavio neka davanja koj nisu ukalkulirana u cijenu koja je izražena na apple Canada store-u?
Vjerojatno ću morat uzet adaper sa NEMA 5-15 na europlug, no dali je moguće u njihovom store-u zatražit originalni europlug!?
I možda najbitnije od svega, što je sa garancijom?