20.11.2013 | 12:04
Pozdrav,
molio bih za savjet. Radi se o sljedećem:
Svoj stari iPad 1, 16 gb, wi-fii koji me vjerno služio nekoliko godina, sam baš prošli tjedan dao nećakinji kojoj je riknuo HP-ov laptop, i ona je presretna sa iPad-om, i super joj služi za školu, već radi prezentaciju u Keynote-u, igrice, Pages, i sl.
I meni je to isto O.K., jer sam rekao da ću prvom prilikom kad se zaletim do Zagreba uzeti novi iPad Air. Vrijeme mi je da obnovim najbitniji uređaj koji koristim u poslu
I sada, zadnja dva dana čitam po raznim portalima o dolasku većeg iPada od 12,9 "
www.bug.hr/vijesti/2014-stize-129-incni-ipad-pro/128322.aspx
Neznam sada šta da radim ?
Ako uzmem sada ( krajem ovog mjeseca ) novi iPad Air, i ako ovaj Pro izađe u siječnju, mislim da ću se pojest od muke šta nisam čekao ( inače se emocionalno vežem za takve gadgete, i nemogu ih prodat nakon 2-3 mjeseca korištenja, dok sam u svojevrsnom "zamahu" ), a ako odlučim čekati i ovaj Pro izađe u npr. travnju, onda ću biti na duže vrijeme hendikepiran u poslu, jer meni se glavnina posla ( sezona ) odvija od veljače do svibnja ( projekti za ugostteljstvo )
iPad koristim većinom za prezentacije pred klijentima, i kao arhivu za pdf kataloge, i dosta koristim AutoCad 360, mejlovi i ostale svakodnevne sitnice.
Ovaj Pro će vjerovatno imati i veću cijenu, tako da ni to nije zanemarivo.
Inače sam "gađao" model iPad Air 64 gb wi-fii
Možda mi treba razgovor sa psihijatrom jer me ova vijest totalno izbacila iz takta
ali prije toga bih zamolio za savjet, o tome ako sada najavljuju da je krenuo u proizvodnju, kada se može očekivati izlazak na tržište, i otprilike koliko može biti cijena tog Pro modela ?
tenx