ipad i vanjski disk
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ipad i vanjski disk

22.08.2012 | 11:06
Eto neka sam i ja nekome pomogao

I ja sam odlučio naručiti i kupiti originalni CCK pa kud puklo puklo

Javim rezultate kada stigne.
03.09.2012 | 21:05
Evo stigao je naručeni dock extender za ipad, iphone, ipod.

Prvi dojmovi - odlični. Uređaj radi onako kako se i reklamira. Produžuje dock na navedenim "i" uređajima kako bi se nesmetano mogli spajati raznorazni dodatci. U mom slučaju, camera connection kit.

Dakle apple je napravio mali propust sa svojim ipad case-om. Dok je ipad u njemu, onemogućava spajanje camera connection kita (navodno, nisam osobno probao, ista informacija je sa apple službenog foruma).
Pored toga meni služi i za stolni punjač iphona 4s koji ima bumper na sebi te zbog njegove debljine ne moze "nasjest" skroz na konektor stolnog punjača.

Evo link na ebay da vidite o čemu se točno radi ako se odlučite i sami za njega.
www.ebay.co.uk/itm/120926065712?ssPageNa...id=p3984.m1497.l2649

U opisu se navodi da su svih 30 pinova spojeni za razliku od nekih jeftinijih koji produzuju samo pinove za punjenje i/ili audio.

Ja sam osobno probao punjenje i camera connection kit te oba rade bez greške. Nemam video dock kabal niti audio, ali ako je istina što prodavač tvrdi da su spojeni svih 30 pinova onda bi trebalo sve raditi.

Evo slika da vidite kako to izgleda.
IMG_1770.JPG
03.09.2012 | 22:28
čekaj malo,ne kužim šta dobivaš s tim što ti 30 pinski nije direktno spojen nago preko tog nekog produžnog 30 pinskog?
03.09.2012 | 22:35
camera connection kit se ne moze uštekati do kraja jer zaštitno kučište smeta zbog malog otvora oko dock konektora. Isti problem sa iphone koji ima bumper i pozelis ga staviti u cradle ili neki stereo speaker system. Morao bi svaki puta skidati zaštitu da bi mogao tako što spojiti.
Sa tim produžetkom rješavaš navedeni problem.
03.09.2012 | 22:47
aha...ok
03.09.2012 | 23:36
Gdje si kupio Kamera konekšn kit? E-bay ili ? I dali radi sa iphoneom ili sam ipad-om?
03.09.2012 | 23:50
Jok. Uzeo sam ga kod nas, origigi apple. Ovi zamjenski imaju problema koliko sam citao;nakon 10ak minuta se sam iskljuci pa ga moras odspojit pa spojit da bi opet radio.

Ne radi po defaultu sa iphone, ali negdje sam citao da postoji cydia app ako Ti je iphone JB.
03.09.2012 | 23:59
Hvala na odgovoru, nazalost jos nemam iPad ali probat cemo trazit po Cydii pa mozda nesto iskopam. Hvala i pozz
04.09.2012 | 00:02
Evo nasao sam tweak. Camera connector i radi i sa ipodom, samo mi jos molim te reci gdje si kupio i koliko si platio? Hvala
04.09.2012 | 00:15
Njuskalo, nasao ga za 150 kn. Koristen svega par puta. Covjek prodao ipad, a CCK mu ostao pa ga stavio u prodaju.
04.09.2012 | 00:16
Super. Hvala jos jednom. Pozdrav
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 37 minuta
  • ZeljkoB: Jel vec tko isprobao eSIM sa Apple Watch?
  • ZeljkoB: @Zdravec, ovo je super vijest!
  • cariblanco: Elon postaje gori od Ele Dvornik, nije za vjerovati, mada mu i ja osim širim propagandu, ali čovjek ne može šutjeti na sve ove gluposti :(
  • Zdravac: ht - naknada dodatno na mjesečnu tarifu 4 eur
  • Zdravac: ht podržava multi sim i za apple watch (za galaxy watch već neko vrijeme)
  • Yonkis: iStyle počeo prodavati Apple Watch Cellular model.. Opa bato! Nismo više ograničeni :)
  • drlovric: Ne bih ja podcijenjivoa tako to trziste. Ogromna vecina ljudi u USA koriste iPhone, pa im je i Apple Maps logican izbor :)
  • smayoo: Ajd... Iako... zašto više troše novac na to. Kasne za Google Mapsom 20 godina, a za OSM-om 10.
  • Yonkis: Jeste li znali za Apple Mape na webu? [link]
  • Piko: Skužio, AppleInteligence, kategorizacije u Mailu, Image Playground i sl. se pjavi kada podesim sistemski jezik na Engleski …. Kada je na hrvatskom, toga ničeg nema… Bezveze.
  • smayoo: Podsjetnik, vidimo se sutra u Kokolu u 18h! [link]
  • drpongrac23: Čestitke!!! [link]
  • drpongrac23: Nemam, čak sam ugasio i upalio mob, sve izgleda po starom
  • Yonkis: Ja sam u Zagrebu :)
  • miomika: Nemam....to je zigleda privilegija Amerike i Australije.
  • Yonkis: Nemaš ove kategorizacije na vrhu? [link]
  • drpongrac23: Ja ne primjećujem nikakav update Mail app
  • Yonkis: Zanimljivo da je Mail app dobio update na telefonu ali ne i na iPadu i Macu. Očigledno smišljaju kako to prikazati na većim ekranima.
  • Zdravac: ...sa Apple intelligence
  • Zdravac: OS X Sequoia 15.2 update
  • drlovric: Mail app je fin redesign
  • drlovric: Bez veze je iskreno....niskoristi od svega toga
  • Piko: 18.2 isti ko i prijašnji .... nažalost "Image Playground" nije dostupan u HR
  • Gjuroo: Sam da se pridružim karminama za Šveca. Legenda stojedinice i svih nas koji smo tada bili privilegirani biti dio tog pokreta. Svima nama, koji smo morali slušati Raosa kako s balkona na Trgu viče "Strepiteee!", Radio 101 nije bio samo radio. Švec je bio veliki dio tog pokreta.
  • Yonkis: Pa baš ništa novo osim što se video sad prikazuje full screen na otvaranju. Baš sam to trebao (sarkazam). I naravno, spravci
  • drlovric: Instalira se 18.2 :)
  • hal9000: Linus VOLI novi Mac Mini! Hihihi! [link]
  • Beli: Počivaj u glazbi kume. My Hand Over My Heart...
  • smayoo: RIP. Ostaješ u sjećanju, Švec!
  • smayoo: Stvarno prerano. :/
  • smayoo: O, jebote... :(
  • FiFi: RIP Siniša Švec
  • Borisone: [link]
  • Lihto: prije prodaje
  • Lihto: Jel treba uključiti file vault pa onda formatirati Mac M1 ili je dovoljno erase all content and settings?
  • Beli: Prošla akcija ...
  • Beli: Aplikacija Funkey koja proizvodi zvuk mehaničke tipkovnice od sada je besplatna: [link]
  • dpasaric: Kakav entuzijast!!!
  • zoranowsky: Ajme mrak...
  • Gjuroo: Ludo.
  • hal9000: Izuzetno lijepo za pogledati: [link]
  • cariblanco: Sretan imandan Nikolama...jel vam kapnulo što u čizmu ;)
  • hal9000: Anketa bi trebala imati checkboxes, a ne radio buttons. Za nas koji koristimo više mac-ova. Just sayin'.
  • Yonkis: Kradljivci našli nov način krađe Apple proizvoda [link]
  • zoranowsky: Al me ložite :)
  • Yonkis: zoranowsky - kako reče jedan korisnik M1Pro-a: I think the sweet spot is M2 Pro as of right now. I really don't see a reason to get M3 Pro - it has lower memory bandwidth, less P-cores , and it costs more. But if you're on M1 Pro... Just don't upgrade, there is no point.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky, u krivu sam
  • accom: Mislim, da je baš M2Pro najslabiji od svih M Pro procesora, sa više energy efficiency jezgri...
  • accom: Ako često obradjuješ video, onda pro. Sam bi preferirao novije gen. CPU.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Damirst, m@xym, MacSlavko, robee, songoku, Anonimci (379)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.93 Seconds

Provided by iJoomla SEO