06.11.2024 | 01:51
stefanjos kaže:
Ima i revolut u nekoj svojoj premium packageu eSIM. tako da ako se putuje i ako imas premium, aktiviras eSIM za neku cijenu.
nisam imao potrebe, niti imam premium revolut, ali ako se nadem negdje gdje mi treba. probat cu. ali evo ideja da se proba.
Ne treba ti premium, mozes eSIM aktivirati i ako si Standard user (besplatni). Cak mislim da ti daju nesto sitno tipa 100MB za aktivirati i isprobati besplatno.
Koristio sam ga u Brazilu, Argentini i Urugvaju. Kvaliteta je super, paketi i cijene su ok (ali mislim da ima i dosta jeftinijih servisa, ovo je bas za nekoga kome se ne da zajebavati nego hoce one-click opciju i za to je spreman platiti mrvicu vise).
Ja sam se s prvim paketom zajeba pa sam kupio Global 5GB jer smo dosta vremena bili oko granice pa me bilo strah sto ako se bude prebaciva s mreze na mrezu. Ali kasnije sam skuzio (kad sam ispuca prvi paket) da se moze uzeti paralelno paket za svaku zemlju pojedinacno i on ce automatski trositi od zemlje na ciju se mrezu zakaci, ne treba nista mijenjati ili prebacivati u postavkama.