03.08.2015 | 10:00
Samo da napomenem ako je netko krivo shvatio, kada sam naveo ekskluzivne muzicke appove, pod time sam mislio ba audio produkcijske software velikih kuca koje izdaju appove za produciranje, miksanje, kreiranje muzike te hardwaresku kontrolu i kompatibilnost sa mnostvo midi uredjaja kao i mixera za ozbiljne live showove....pod time iOS prednjaci od samog pocetka nad androidom kojo je tek od samsung notea4 dobio bolju podrsku za hendlanje audio latencije, no to nije zazivilo jer ocito nije kako treba...tu iOS mrvi sve ostale... ja osobno koristim iOS u svrhu DJiranja i muzicirianja sa bandom, zato mi je 6g sada ponovno upao u oci ...portabilnost, mogucnost gotovo svega kao i iphone, fotkanje, snimanje audio i video zapisa, jak hardware ...i na vrhu svega iOS sa svojim storeom...
Evo cisto ako nekoga zanima sto sve iOS hendla a da nije mozda znao..ovo izlazi krajem godine...
Mixfader, desna ruka, bluetooth fader... Revolucija...
Djplayer app, takodjer slicno gore ali vec dulje vani, za pc i mac serato i traktor su dugo vani, no ovo je prvi software koji hendla DVS (digital vonyl system) na iOSu, na androidu tako nesto nijeee ni u stvaranju...nazalost..
TraktorDJ
Vrhunski software u kreaciji native instrumentsa, prije cca 2 godine izdali su app i par hardwareskih kontrolera za iOS....ubijaju
I zato dragi moji jabucnjaci, 6g ce meni koristit, iako sada imam ipad...ali touch 6g...mmmmm..jummy