iPod u autu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPod u autu

26.11.2014 | 05:37
Imam Peugeot 308 sa WIP NAVI tvornickim radio.

U pretincu za rukavice imam AUX instalaciju za bilo koji media player. Zvuk ide preko audio sustava, ali glazbu pustas/mijenjas na iPod. Neprakticno rjesenje.

Ja bi trajno ubacio iPod classic da imam mogucnost navigiranja preko audio komandi u automobilu, a ne na iPod.

Kakav kabel/interface trebam?

Solucije, prijedlozi, sugestije...

Hvala.
26.11.2014 | 06:52
www.ebay.com/itm/USB-SD-AUX-MP3-Adapter-...c673dda6&vxp=mtr

ovo sam ja gledao neko vrijeme, ali inacicu koja meni pase. na kraju sam skuzio da moj radio ima input za spojiti kabel koji na drugom kraju ima usb. pa se tako spajam i dobivam ovo sto ti zelis(mjenjanje pjesama i to)

pa si pogledaj mozda i ti imas taj "input", ako ne, mozda ovaj link pomogne.
26.11.2014 | 07:43
Možda radio ima preko bluetootha mogućnost puštanja muzike. Hyundai iX35 ima tu mogućnost, jedino se kod njega mjenjaju pjesme na iPodu. Ako složiš play listu, tada ni to nije problem.
Ako radio nije iNešto rady, tada ne bude išlo ili ne bude išlo tako jednostavno.
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
26.11.2014 | 07:49
drlovric kaže:
Imam Peugeot 308 .....

moje iskreno saučešće...
26.11.2014 | 08:08
Imaš xcarlink, modul koji se ukapča u utor za cd changer ako tvoj radio to ima. U pravilu bi trebao imat. Ja sam na svom Avensisu sam rastavio prednji panel gdje je radio i bez problema to skopčao, pol sata posla( skidanje dije središnjeg uzdužnog grebena oko mjenjača, skidanje lajsni kokpita, skidanje upravljačke ploče za klimu i skidanje radia, sve skupa oko 10 šarafa i nekoliko kopči). Zvuči komplicirano ali u naravi jednostavno. Danas imam multimediju od pionirca i do ugradnje navedenog xcarlink je radio sasvim solidno. Ako se bojiš sam istraživat, daj električaru koji se bavi ugradnjom autoakustike( cca 150-200kn ugradnja) ili si nađi na netu workshop manual za svoj auto.
Prvi korak bi ti bio da nazoveš servis pežoa da provjeriš jel ti radio ima utor za cd changer, a dalje je tvoj ili tuđi angažman.
Uglavnom, može se

E da, neki su ugrađivali i Dension module, za koje su tvrdili neki da su bili bolji od xcarlinka.
Ja sam xcarlink ubo preko nekog shopa u UK, i imali su verzije gotovo za sve marke vozila jer se pinski utori razlikuju po broju i veličini od auta do auta.
Moj je avensis koji je redizajn verija je recimo imao pinski konektor 6+6, a predhodni prije redizajna je imao 5+6 ili tako nešto. Znači moraš znati i koji ti je tip priključka na cd changer
26.11.2014 | 10:14
Hvala svima. Morat cu prvo iscupat radio da vidim tocno koje konektore imam pozadi.
26.11.2014 | 10:17
Sin kaže:
drlovric kaže:
Imam Peugeot 308 .....

moje iskreno saučešće...

Predrasude, predrasude

Danas 90% auta na trzistu (istog cjenovnog ranga) pruza jako slicno korisnicko iskustvo.
26.11.2014 | 12:28
Ima jedna zgoda. Ja obično preferiram japance, ali jednom prigodom prije koji mjesec sjednem ja u Peugeot 2008 na jednom autoshowu u westgate-u u garaži. Simpa auto nema šta, super oprema, dobra boja, kao malo terenski tip, ja sjednem, lik odmah uskoči i uvali se do mene i počne prodavat spiku i naravno auto. Nisam ga htio odmah odbrusit, pa ja njega kakti malo poslušao. I lik upali auto i veli ak želim možemo mali đir čisto da osjetim kakav je. Čim upali auto meni u prvi plan padoše blješteći cajgeri. I tako on malo priča, kad je skužim da nešto titra na cajgerima. Kad ono cajger okretaja gore-dole titra po 200-400 okretaja. Ja mu velim za to, a on meni, ma to je hladan motor pa to automatski čok poštelava. A ja njemu velim, čuj mi još uvijek stojimo a cajger brzine isto titra za 2-5 km/h. Muk i tišina
I tako sam ja na kraju izašao iz Peugeot-a i mislim si, pa niste u stanju ni ispravan auto izložit kako spada.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 33 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.09 Seconds

Provided by iJoomla SEO