18.08.2010 | 23:15
crnaovca je napisao:
Ako je u tome stvar nje problem upisati pravo ime i prezime iako se to nigdje nije uvjetovalo
U prvom redu, na vrhu stranice, nakon što uklikaš "registriraj se" piše:
Molimo buduće korisnike da upišu svoje stvarno ime, prezime i email. Nastojimo forum održati ugodnim i korisnim mjestom, a iskustvo je pokazalo da "bezimeni" korisnici prečesto zlorabe svoju anonimnost.
, pa cak ni t-com to ne uvjetuje pa mi je to malo blesavo ...
U školi, na faksu, na poslu, na poslovnom sastanku, na ispitu, pa čak i na kavi s nekim društvom koje si tek upoznao sasvim je normalno predstaviti se svojim pravim imenom i prezimenom. Zašto bi ovdje to bilo "blesavo"?
ali svejedno, dobiti nekakav mail upozorenja i trebalo biti pravilo a ne samo obrisati ...
Svako toliko se može upravo na ovom forumu pročitati sličan slučaj ovom tvom, uvijek s ovim istim razlogom. Ja mislim da je to dovoljno upozorenje.
slao sam mail na
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
11.1.2010 kada mi se to drugi puta dogodilo ... nikakav odgovor
19.7.2010 na isti mail ...
27.7.2010 na isti mail ...
Eh, Mak se sprema za put na Mjesec... Baš si našao kome ćeš poslati...
e sad, sa drugog maila jer sam mislio da sa a spam listi sam poslao mail na
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
negdje prije tjedan i pol dana jer mak ocigledno nije namjeravo odgovoriti ... i isto nista .. ali taj mail ne mogu naci u sent itemsima .. za ova 3 imam dokaza ...
Whatever, evo riješeno je. Ako ne uspijevaš promijeniti prezime, javi ga Ribi ili Davoru (dpasaric) pa će ga oni promijeniti.