27.03.2005 | 23:57
Breed, najbolje da se nađemo oči u oči, čuo sam da uopće niosi loš dečko, iako osobno meni ideš na živac, a nikad te nisam vidio, osim tvojih postova, a tvoj smisao za humor ne kužim !?
Tema ovog foruma je prezentacija Jabučnjaka, odnosno skorog tisućitog člana, a ja žarko želim da bude što više nula iza tih prvih tri, jer konačno bi nas netko počeo i uvažavati, a ovako smo mala, ali vjerujem moćna i vrlo perspektivna zajednica ! I zato apsolutno nisam za svađu nego za suradnju i jedan viši nivo kakav i dolikuje individualcima koji su se opredijelili za Mac platformu, usprkos svih drugih koji nas osporavaju. Grafičari i filmaši, a i svi ostali kreativci sigurno su imali dobre razloge da posegnu dublje u džep kad su se opredjelili za Mac. Dolaskom Mac minija stvari se drastično mijenjaju i već ove godine očekujem velike pomake za swich na Mac, i to ne bez razloga koji će sigurno i na ovim stranicama biti obilježen RAZMNOŽAVANJEM ! Prvi tisućiti član ili članica su tu pred vratima, a iza njih će dnevno biti stotinjak ! Živi bili pa vidjeli, rekli bi slijepci, ali oni imaju treće čulo, i jedino im je Mac omogućio pogled !