Izrada programa-pomoć
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izrada programa-pomoć

07.12.2009 | 21:48
Pozdrav!
Da li ima nekog možda tko bi mi napisao jedan program u bilo kojem programskom jeziku, naravno uz novčanu naknadu?
Hvala!
07.12.2009 | 22:44
Na tako općenito pitanje jedini mogući odgovor je - možda ima.

Probaj opisati željeni program malo detaljnije. Osim ako je nešto jako konspirativno. U tom slučaju - bolje nam nemoj napisati jer ćeš nas poslije morati sve ubiti.
07.12.2009 | 23:43
Mislil sam ako je tko zainteresirani za pisanje programa... Tekst zadatka šaljem na mail.
To inače moja cura treba pa joj ja tražim nekog da joj pomogne kad ja baš nisam s programiranjem na ti.
08.12.2009 | 00:03
Pa, eto, ima tu ekipe koja živi od programiranja pa će ti se valjda netko od njih javiti ako su zainteresirani. Ako pak ovdje napišeš zadatak, a on je dovoljno jednostavan, netko vam to možda riješi i besplatno. Pa ti vidi...
08.12.2009 | 00:27
Ovo je cijeli tekst njezinog zadatka:

Projekt
08.12.2009 | 01:25
Aha...

Meni se to doima kao nastavni zadatak na nekom fakultetu.

Štoviše, doima se kao zadatak na studiju koji je jače orijentiran upravo informatici i programiranju (dakle ne npr. zadatak iz osnova informatike pri studiju agronomije).

U tom smislu, da sad ne ulazim u etičnost pokušaja, ne bi li curi bilo pametno pokušati iz tog kolegija ipak nešto i naučiti, čisto zato što bi joj to znanje moglo biti potrebno u nastavku studija?

Zadatak je dovoljno složen da sam siguran da ti nitko neće to napraviti besplatno.

Predlažem ti da izbrišeš tekst zadatka iz svog posta (koristi link "ispravi" neposredno ispod njega) jer ako ga nastavnik slučajno skuži (ili mu netko skrene pažnju na njega) mogao bi poželjeti unijeti neke dodatne komplikacije i time zagorčati život svim studentima, pa i onima koji pošteno to pokušavaju riješiti sami...
  • ozren
  • Posjetitelj
08.12.2009 | 09:44
slazem se sa smayoom
08.12.2009 | 14:28
Predlažem ti da izbrišeš tekst zadatka iz svog posta (koristi link "ispravi" neposredno ispod njega) jer ako ga nastavnik slučajno skuži (ili mu netko skrene pažnju na njega) mogao bi poželjeti unijeti neke dodatne komplikacije i time zagorčati život svim studentima, pa i onima koji pošteno to pokušavaju riješiti sami...

A već sam se veselio novoj USKOKovoj akciji: "Programer".
  • Law
  • Korisnik
  • 6
08.12.2009 | 16:46
Krasan zadatak, nije jednostavan, ali je bas ok... Eto ovo je idealan zadatak za Objective-C, ima i Postgres na MacOS X i PostGIS isto.

08.12.2009 | 18:56
Sram te bilo Djipi! Kak stvari kod nas stoje, nemoj dvaput reći da ne budu počeli harati po faksevima. Mislim, kako se vidi, lakše je pokloniti pol Ine Mađarima, nego smuljati jedan program na faksu....
Smayoo, lijepo si objasnio da bi cura trebala barem POKUŠATI nešto naučiti. No, nerijetko se probaju, posebno one zgodnije, provući gdje god mogu. Pa se onda dogodi usmeni iz Matematike 2, na kraju proljetnog semestra, već je ljeto, toplo i onda dođe jedna kolegica s duuuugim nogama i oskudnom suknjicom na usmeni. I tako mi rješavamo zadatke, a njoj baš i neide pa počne prebacivati noge i to traje tak dugo dok joj prof. Krnić (svaka mu čast!) nije lijepo savjetoval: 'Kolegice, to se ne lufta, nego pere!

Nije prošla:dry:
08.12.2009 | 19:45
Djuro genijalac je napisao:
'Kolegice, to se ne lufta, nego pere!

Vruahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

08.12.2009 | 20:52
Svega ima, naravno. Moje je iskustvo i kao studenta, i kao nastavnika na studiju elektrotehnike, moram reći, da su neke od ponajzgodnijih studentica ujedno bile i ponajbolje, a i među najsolidarnijima.

Nisam (zaista nisam!) u 5 godina studiranja i isto toliko godina asistiranja ama baš niti jednom doživio da neka studentica pokuša proći ispit na kratku suknju.

Naravno da ih je bilo sličnih ovoj mladoj kolegici s informatičkim zadatkom koje su pokušale proći na muljažu, baš kao i mnogi njihovi muški kolege.
08.12.2009 | 21:43
Nisam (zaista nisam!) u 5 godina studiranja i isto toliko godina asistiranja ama baš niti jednom doživio da neka studentica pokuša proći ispit na kratku suknju.

Pobogu! Pa gdje si studirao - na teološkom?
08.12.2009 | 23:21
Očito će bolje biti da se branim šutnjom.
08.12.2009 | 23:28
Na mom faxu su kolegice uvijek težile k prakticiranju visoke ženske mode s Ferenginara. Pogotovo u vrijeme ispita. Usmenih nadasve.
09.12.2009 | 01:27
smayoo je ETF-ovac, tamo nema žena, a ako ih i ima teško ih je prepoznati. U svakom slučaju ne nešto što bi želio vidjeti u kratkoj suknjici. Sad kad me napadne hrpa lurkerskih ETFovki...
09.12.2009 | 05:01
Riba je napisao:
smayoo je ETF-ovac, tamo nema žena, a ako ih i ima teško ih je prepoznati. U svakom slučaju ne nešto što bi želio vidjeti u kratkoj suknjici. Sad kad me napadne hrpa lurkerskih ETFovki...

LOL^2

bok!
09.12.2009 | 22:23
Riba je napisao:

Heeee, moj Riba, prevario bi se, samo da znaš koliko...

Istina jest da je (u moje vrijeme) ETF (današnji FER) bio pretežno peder-party (od nas 640 brucoša, bilo je nekih 50-60 cura, od čega ih je skoro pola odustalo na pola prvog semestra. Ali među onima koje nisu bilo je itekako zgodnih i itekako pametnih, i to istovremeno.

Naravno, nisu osjećale potrebu privlačiti na sebe pažnju speficičnim odijevanjem jer su ionako imale dovoljno pažnje. Ali jamčim da ih je bilo preko nekoliko koje smo svi željeli vidjeti u kratkoj suknjici ili čak bez nje. A neki su na kraju i bili te sreće...

Ja nisam. Ja sam ljubav svog života pronašao na PMF-u.
10.12.2009 | 11:06
smayoo je napisao:
Ali jamčim da ih je bilo preko nekoliko koje smo svi željeli vidjeti u kratkoj suknjici ili čak bez nje. A neki su na kraju i bili te sreće...

Ja nisam. Ja sam ljubav svog života pronašao na PMF-u.

Linijom manjeg otpora, ha?
10.12.2009 | 12:55
Pa ne može se to baš nazvati linijom. Bilo je toliko krivudavo da više nalikuje otisku prsta, nego liniji...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 17 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.27 Seconds

Provided by iJoomla SEO