Knjiga "Version Control by Example"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Knjiga "Version Control by Example"

15.08.2011 | 23:11
Možda će nekom trebat, a izgleda da šalje i do vamo pa navalite. Knjiga je novo izdanje i za koji tjedan će počet prodaja prek Amazona.

Trenutno je knjiga mukte, dostava također, veli čovjek da ima oko 7 tona papira doma kojeg se želi riješiti. Ja sam za njega čuo još davno, davno prije negdje 7-8 godina i čini se ok developer, bloger itd. Samo se registrirate, potrvrdite mail i to je to.

"SourceGear is pleased to offer you a free copy of the latest book by our founder, software craftsman Eric Sink. The printed edition of the book is 288 pages in full color, with version control concepts and examples using Subversion, Mercurial, Git and Veracity."
15.08.2011 | 23:37
Zanimljiv pristup. Hvala na informaciji, ja sam si downloadao PDF. S obzirom da zadnjih nekoliko godina sw razvoj radim samo za svoje hobi projekte, šteta bi bilo da nekom potrošim njegov papirni primjerak kad znam da mi papirne knjige samo skupljaju prašinu, a PDF je uvijek sa mnom pa ponekad i pročitam nešto.
  • User
  • Posjetitelj
16.08.2011 | 00:45
Uuuuuu odlično...

Već sam se nasao u par situacija kad mi je hitno trebao versioning, a nisam imao pojma o tome pa ga nisam ni koristio... Ovo mi je došlo ko budali pljuska

Hvala ti na ovome! Karma gore!
16.08.2011 | 01:22
Tnx! I meni će dobro doći.
16.08.2011 | 14:38
e baš fino da vam se svidjelo. I mene je neki dan netko tražio da na githubu forkam neki projekt i da onda tu stavim svoje promjene na što sam mogao odgovoriti jedino Ha, ha, How Yes No! Možda mi ova knjiga pokaže kako se to radi.
03.10.2011 | 18:28
Moja je danas stigla.
  • User
  • Posjetitelj
03.10.2011 | 18:37
Moja isto točno danas

Samo je tek za vikend mogu pokupit.
03.10.2011 | 21:43
Oh, da - zaboravio sam se javiti u petak ovdje pošto sam je tada dobio. A nisam se javio da izbjegnem jadikovku pošto sam naručio nešto drugo na francuskom Amazonu prije tri tjedna. Još mi nije stiglo što baš nema smisla. S amerčkog stvari dolaze u roku od cca 10 dana.

Obično naručujem knjige, a ovaj put sam uzeo DVD i CD - zbog DVDa nisam naručio iz Amerike. Uglavnom, jelda je to malo too much? Već je davno trebalo doć?!
03.10.2011 | 21:58
A nisam se javio da izbjegnem jadikovku pošto sam naručio nešto drugo na francuskom Amazonu prije tri tjedna. Još mi nije stiglo što baš nema smisla. S amerčkog stvari dolaze u roku od cca 10 dana.

Obično naručujem knjige, a ovaj put sam uzeo DVD i CD - zbog DVDa nisam naručio iz Amerike. Uglavnom, jelda je to malo too much? Već je davno trebalo doć?!

Moja iskustva su ovakva: kad koristim standardni shipping, paket obično stigne za 10-12 dana, bez obzira šalju li iz USA ili iz nekog skladišta u Europi. Kad koristim ekspresni shipping (vjerojatno nikad više!), završi na carini i tamo zapne - zadnji put je "zapeo" skoro 3 tjedna. :/

Jednom prilikom mi je paket dolazio 3-4 mjeseca (ne sjećam se točno). Nakon mjesec dana sam se obratio Amazonu i javio da još nije stigao. Ispričali su se i rekli da šalju novi. Poslali su ga, stigao je unutar očekivanih 10-12 dana. A 3-4 mjeseca kasnije uskrsnuo je i onaj prvi paket. Valjda se negdje zagubio.

Bottom line: ako su rekli da je poslano, stići će. Ako ne stiže u "pristojnom roku", javi im pa će ti ili reći da pričekaš još malo ili će poslati novi, a onda možda naručeno dobiješ u duplikatu.
03.10.2011 | 22:57
Prije dvije godime mi se jedan paket izgubio s američkog Amazona i nakon kratkog dopisivanja su mi sve poslali još jednom. To sam dobio, a original nikad.

I sad se evo planiram javit na Amazon ako ne dođe do sredine ovog mjeseca, ali pošto je u pitanju francuski Amazon, mislim da će mi bit malo problematočno izložiti svoj problem pošto francuski znam tek toliko. OK, vjerojatno će proć i poruka na engleskom jer ako pozovem Google translate u pomoć, tko zna, još me može posvađat s ljudima tamo.
03.10.2011 | 23:07
A sada ovdje se planira vratiti u Amazonu ako ne dođe do sredine ovog mjeseca, ali pošto je riječ o francuskom Amazon, mislim da ćemo izložiti svoj ​​mali problematočno problem jer znam dovoljno Francuski. U redu, to će vjerojatno proći poruku na engleskom, jer ako vas poziva Google prevesti pomoći, tko zna, čak mi se svađati s ljudima tamo.

To ti je google translate HR-EN-HR

Ako ti zatreba pomoć s francuskim, javi se na PM. Ni ja baš ne pišem francuski kao Balzac, ali donekle se snalazim.
03.10.2011 | 23:23
Je, ovo je bilo zabavno!

Ako će Apple sutra pokazati ovo glasovno upravljanje telefonom možda bude i prijevod uključen u uslugu. Pa onda kad ti je dosadno, kažeš nešto telefonu pa mu veliš da to prevede na engleski. Pa onda taj prijevod nek prevede na njemački pa na francuski pa onda natrag na hrvatski.

Igra Pokvarenog telefona će dobiti sasvim novi smisao.
03.10.2011 | 23:25
18.10.2011 | 00:51
Izgleda da je ovo sto sam prozvao Pokvarenim Telefonom ispala glavna atrakcija za novi iPhone. Siri je fenomenalna.

shitthatsirisays.tumblr.com/

Usput, danas mi je napokon stigla Amazon pošiljka - pet tjedana je trebalo. Nema veze, glavno da su Depeche Mode 101 DVD i Mylene Farmer CD Bleu-Noir napokon našli svoj put do mene. Neće se trebat nikom žalit na francuskom ni na bilo kojem drugom jeziku. Baš me zanima što bi Siri rekla zašto je to tako dugo trajalo...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 18 sati, 49 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.06 Seconds

Provided by iJoomla SEO