04.03.2021 | 11:23
[quote="Dijete" post=191375]
marioart kaže:
.
/cut
.
e pa vidis ima tu malo razlike... ti si zivio tamo dugo i sad si otisao... kad se vratis usporedjujes svoje sjecanje, ali su tu i emocije prema mladjim danima.... jos zivis u zelenoj lijepoj zemlji visokog standarda i sad ti se cini da se ljudi manje smiju.. isto se smiju/ne smiju kao prije .. ako se i smiju manje, Bandic sigurno nije uzrok tome...
ja sam isto napustio HR i kad odem na odmor, imam isti taj dojam da su ljudi nervozni i nadrkani nepotrebno, ali to nije nista novo, nego sam prije i ja bio u tom okruzenju pa nisam uocavao... zivim u frankfurtu, ovdje su zgrade ljepse, ali zato sto ih njihovi vlasnici skupo obnavljaju, ne placa grad nama fasadu...
naravno da se moglo puno bolje, ali nije bas toliko lose kao sto se sad razvlaci ... razlika promjene zagreba 1998, 2008 i 2018 je ogromna, puno veca nego promjene npr. Osijeka, gdje sam ja proveo vecinu svog zivota.. naravno da je os proracun znacajno manji, ali manji su i troskovi i potrebe...
summa sumarum, da se ne pomisli da ja branim Bandica... meni je isto zao sto nije procesiran i osudjen, jer osobno vjerujem da je "krivlji" od Mamica i da je njegov slucaj "laksi" za osuditi... ali ne treba sad igrati kolo na njegovom grobu i onda opet (ne)izbrati neko slicno rjesenja na gradonacelnicku poziciju i opet zalopojiti po forumima i kaficima kako nista ne valja...
Air kaže:
U Hrvatskoj šutimo dok nas gaze jer smo pi..kice ili imamo ista sustav vrijednosti kao i oni koji vladaju (i ja bi jamio i bio takav gazda da mogu) ili nešto treće. U konačnici rezultat je isti kao u Kongu.
bas sam slusao neki interview sa Balasevicem u kojem je dobro rekao otprilike - nije problem u onima koji vladaju, nego u onima kojima ti vladaju...
referirao se na Vucica i kako je narod taj koji ne kaznjava na izborima i "zaboravlja" grijehe od prije, ali ista stvar se moze prenijeti i kod nas ...