05.03.2021 | 01:09
[quote="marioart" post=191385]
Dijete kaže:
ajd dobro nisam siguran, ali mislim da ljudi imaju vecih problema od toga tko je gradonacelnik... i ako im je to glavni problem, onda su zapravo sretni

Yep, Plenkija i vladajuću kamarilu koji nas sve prve budalama i kradu naočigled.
ali vjerojatno ima ulica/djelova koje su bile u losijem stanju pa su sad bolje.... ali evo uputi me kako je za te stvari odgovoran samo gradonacelnik i kako je zanemario rjesavanje tih problema...
Nope. Frajer doslovno u svojih 6 mandata nije napravio ništa korisnoga osim šminke.
Loš sam purger jer nisam općenito upoznat s ZG gradonačelnicima, osim Holjevca - no baš mi je ovaj tjedan uletilo par tekstova o dva iznimna gradonačelnika - prvi bi bio Pero Pirker - o njemu se ništa ne zna jer je proljećar pa su pokopali jer ih sramota. U 4 godine i u svom jednom mandatu je napravio čudesa.
Evo nabrajaju ovdje:
Pero Pirker
Dalje, Mato Mikić, za vrijeme Univerzijade, zadnji građevinski boom u Zagrebu...
Mato Mikić
To su gradonačelnici, a ne ovo lopovsko, nezajažljivo populističko govno bez srama i skrupula.
a vi stanovnici ste imali 20 godina da promjenite nesto ako vm se ne svidja, a VECINI se ocito svidja...
Nije tako jednostavno - u Zagrebu ima cca 800.000 stanovnika. 200.000 ih je garant povezano s Holdingom i Bandićem i posredno s HDZom - cijele obitelji i njihovi kumovi, prijatelji, kojekakvi rektalni alpinisti. U toj brojci je i golema skupina umirovljenika i plain idiota (a možda je brojka i veća) koji su popušili populističke fore, makar nemaju konkretne koristi. 100.000 osoba, ako ne i više trenutno ni ne žive u ZG, ali su i dalje prijavljeni. Imaš još 300.000 ovih apatičnih koji nemaju za koga glasati, ne tiče ih se politika, i slične nebuloze. Preostali pokušavaju nešto promijeniti, oblično glasajući za manje zlo.
Obrati pažnju da je izlaznost bila jedva 41% mislim, na zadnjim izborima, od toga je 51% bilo za Bandića, pa računaj. 41% od 800.000 stanovnika je 330.000 od toga ih je 165.000 bilo za Bandića. 145.000 za njegovu suparnicu koja također nije bila nešto čista i mirišljava, ali je bila promjena. Sad je tu Tomašević, čist i mirišljav, mlad i aktivist - mislim da ima šanse.
ali sve to i dalje nije razlog da se raduje i slavi necija smrt...
Ni Hitlerova?

Frajer je toliko štete napravio Zagrebu, zadužio nam je unuke, i tek će se godinama kasnije još to raspetljavati. No, velim, nada ostje da je Zagreb početak koji bi mogao i zemlju promijeniti nabolje... Krajnji je trenutak.
Hoćeš stadion? Nacionalni! ulupali su u njega više love nego što je Bayern potrošio za Allianz arenu.
Žičara? Košta više nego ona u Švicarskoj koja je 3x duža, ide 3x više u visinu, ima više stupova i veće gondole...
Fontane? Spomenici? Hrpa pizdarija koje su preplaćene.
Ako se ne varam, na plaće troši 5 miljardi kuna godišnje, dok u isto vrijeme za vrtiće troši 5 milijuna. Zagreb je postao kantograd, imamo pun kurac kanti koje su nabacane bez reda i smisla. Plastiku i metal odvajamo u žute vrećice koje pucaju i raspadaju se, smrde pogotovo ljeti - a odvoz ide jednom u dva tjedna??? Jeste vi normalni braćo draga
A najveći prirez u državi plaćamo...