02.01.2011 | 19:26
Dobar dan svima... i sretni blagdani svim jabukoljupcima!
Prije par tjedana sam imao agoniju sa svojim Macbook Pro računalom i da ne okolišam...problem je bio hard disk.
Da uputim pohvalu, zamjenjen je u iServisu od strane stručnog osoblje kojeg svima preporučam jer dugo nisam naišao na takvu pedantnost i ODLIČNU uslugu.
Sada...kada je disk promjenjen ostaje pitanje spašavanja podataka iz iPoda i iPhone-a.
uglavnom, ono što bih htio spasiti su:
1. glazba
2. koncetri (najvažniji su na iPod-u)
3. slike (također na iPod-u)
4. kalendari
5. kontakti
6. Aplikacije za iPhone
sada:
1. Glazbu sam sa čudnim imenima uspio prebaciti sa iPod-a, točnije uputama danim na ovoj stranici:
macs.about.com/od/backupsarchives/ss/ipodcopy.htm
Bitno kod ovoga je to što kada sve prebacite na mac sa ipod-a i ponovo ubacite u iTunes sve ostaje posloženo.
2. Koncerti
Sa koncetrima i filmovima je isto!
Tako, da za to dvoje ne trebate kupovati programe na netu, iako za nekih 20$ možete kupiti super programe koji to rade umjesto Vas!
3. Slike
To još nisam uspio, ali se nadam da hoću...pa sam htio pitati ima li tko kakvu ideju, i hoće li mi slike koje vratim sa iPod-a biti ošije kvalitete nego originali???
4. Kalendari
Također, ne znam odgovor ni na ovo pitanje....
5. Kontakti
Ovu stavku sa iPod-a također možete vrlo lako prebaciti natrag na Mac, čak ni nema nekih posebnih radnji, samo iPod mora biti namješten za "Disk Use"
6. Aplikacije za iPhone
Ovo pitanje me zanima....jer ne znam je li mi potrabno kupovati neke programe za vraćanje aplikacija ili da ih ponovo downloadam s neta...jer koliko znam...ono što jednom kupim ostaje vječno...??
pa tako...mao putanja...malo odgovora...
Svima želim još jednom SRETAN BOŽIĆ I NOVU GODINU!