17.03.2006 | 19:28
Ovo je prastara tema, no kako sam ja do danas slučajno došao do spoznaje,
(a na puno sam postova, i ne samo ja, pitao o rješenjima, a sam nisam našao, ili sam previdio odgovor)
koju bih htio podjeliti s zainteresiranima, da ne žive u mraku kad postoji šalter za svijetlo.
Do sad sam imao specijalan mail \"za Replyjanje\", koji sam dobio od kolege PCijaša, i mislio da je bug u MO koji ne generira pravilno ć nego ono ', jer se na njemu (tom dobivenom s PC) nije moralo provjeravati hoće li pisati mekano ć ili ne u Entourageu.
Nikad dakle nisam koristio ono \"New\" za Mail Message, nego taj Mail za \"Replyjanje\", osim za prepisku s inozemstvom.
Danas sam skužil da u Entourageu svaki New Message jednako tako može koristiti mekano ć, kao i onaj \"čuveni dobiven s PC-a\"
Fora je u HTML, koji je stvarno \"ograničen\", no...
svaki \"New\" mail sa strane ima mogućnost uključivanja HTML-a pa se mogu koristiti razni alati od izbora slova i editiranja istih, do boje pozadine, ili isključiti tu opciju i dobiti obični text mail (rjetko kad koristimo ovu HTML opciju za dopisivanje!) platformu koja normalno ima mekano ć!!!!!!!!!!!!!!
Dakle onaj crveno plavi \"ab\" switcher ispod \"Atachments\" gumba to dela!
Čovjek se opusti pa misli da se neke stvari ne mogu i jednostavno se pomiri s činjenicom o ograničenosti, pa bih neke istomišljenike želio razuvjeriti i utješiti ih da su samo podlegli žabokrečini!
Treba birati prave site-ove, na nekima možete dobiti sve odgovore, samo ih koji put i sami morati napisati, no to je ta interaktivna igrica zvana Jabučnjak!!!