26.10.2012 | 14:54
koristim Plex već dugo vremena i jako sam zadovoljan. App za kontrolu postoji te se isto tako može i preko same aplikacije pregledavati sadržaj koji se može i na macu, dakle app nije samo remote control.
audio, video (mkv naravno) te slušanje glazbe je u potpunosti podržano.
Također aplikacija ima mogućnosti prikupljanja svih covera, opisa, ratings i slično za sve filmove, serije, audio zapise itd...
Hostanje sadržaja može stajati na nekom mrežnog disku (diskovima) dakle NAS ili lokalno kao folder na samom stroju gdje je i plex media server.
Super je također i mogućnost sa proširivanjem video i audio pluginovima koji nude mogućnost korištenja primjerice Netflix/Hulu/ESPN servica i slično...
Osobno sam testirao Netflix krop Plex i radi jako dobro.
Podrška za titlove je vrlo dobra. Svi standardni formati su podržani i ono što mi se sviđa je mogućnost modificiranja fontova koji će biti prikazani. Veličina, boja, stil i slično...
Sve u svemu izuzetno zadovoljan, support i development je ažuran tako da se aplikacija non stop razvija.
Čak su razvili i mogućnost postavljanja plex servera na neke od komercijalnih NAS rješenja.
eto toliko