14.08.2016 | 08:34
Ne nemam drek, na kraju imam proizvod koji radi onako kako treba raditi ali mi nije jasno što se do promjene softvera događalo.
Može bit imam pre stresan posao jer na kraju imam 16 platformi koje dan i noć imaju produkciju i veliku odgovornost pa mi je ovaj mali klub bio jedina razbibriga u noćnim satima (vremenska je razlika 4 sata).
Zasmetalo me je jedino to što mi doma možemo iskomentirati sve i svašta i svačiji proizvod na kojem je radila hrpa pametnih ljudi, a sami radimo to što radimo (iz skromnog iskustva, bio sam poduzetnik 25 godina) i radi toga radim evo van lijepe naše već neko vrijeme.
Ja mogu reći oprostite svi redom, jer tako mislim onda kada napravim zajeb, ali ovaj puta me malo štrecnulo to što mi šala nije legla i zbog toga se mogu ali mislim da nisam napravio nikakav z...b. i osobno ispričati onima koji se osjećaju uvređenima (bez ikakvih smajlića)
Na Davorovu preporuku sam kupio svoj prvi MBP i prešao sa vindoza na Mac OS, na početku sam se našao na čudu i zato sam evo po Davorovoj preporuci tu na ovim forumima i mogu reć da se osjećam blesavo, jer komunikacija ponekad ima malo "nasilnu" notu pa se čovijek srami što je pitao, to je na kraju moj osjećaj i ne moram biti u pravu.
Smayoo, znam da ste inžinjer i pametan čovijek ali mislim da vaša brutalna nota u ophođenju ponekad nije potrebna sa smješkom ili bez njega
jer se čovjek zbog toga u ophođenju s vama ne osjeća ugodno, htjeli to vi priznati ili ne, tada brutalnost prelazi u nešto drugo a to je prepotencija i to je moje skromno mišljenje.
Imam 25 inžinjera koji rade pod mojim vodstvom, i osobno cjenim pametnog čovjeka tako da cjenim i vas, ali kada čovjek govori u množini za sebe onda ili djeli mišljenje većine, ili o sebi ima mišljenje kao o kralju.
Ne osjećajte se molim vas zbog ovoga prozvanim, i ne morate staviti nikakav odgovor na ovaj post, pogotovo ne radi moje malenkosti, jer ja to nisam zaslužio.
Odlučio sam i ovako ne zalaziti na ove stranice da ne bih smetao,
Svima hvala
i oprostite mi svi na mojoj iskrenosti.
Valter