iOS 7
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 7

18.09.2013 | 15:35
Samo ako ga Apple potpisuje
18.09.2013 | 15:39
da to sam i mislio
18.09.2013 | 15:51
Vlasnici starijih Appleovih uređaja sada će moći preuzimati posljednje kompatibilne verzije aplikacija...

mashable.com/2013/09/17/ios-legacy-apps/
18.09.2013 | 16:20
Kak vi skidate taj novi ios meni jos nis nema pod azuriranjem softvera..??
18.09.2013 | 16:36
bricha kaže:
Kak vi skidate taj novi ios meni jos nis nema pod azuriranjem softvera..??

Izlazi u 19 sati po našem vremenu...
18.09.2013 | 17:58
Borostef kaže:Čemu tako ratoboran stav? Nisam pitao za mišljenje o svojim odlukama, nego za savjet... Potencijalnih razloga za vraćanje na iOS 6, kad te već toliko zanima, mogu ponuditi više... Ružan dizajn, usporio mi telefon, nemogu se spojiti na wifi, itd... Ne kažem da će se išta od toga dogoditi, ali ako se i ne dogodi volio bi znati da li postoji način vraćanja starije verzije iOS-a... I da, znam da to nema veze sa jailbreakom, spomenuo sam ga samo zato jer sam tematiku vraćanja starijih verzija iOS-a obično nalazio u temama vezanim uz jailbreak... Neki blobs koje treba spremiti prije updatea... Vidiš, ne sjećam se... Zato pitam...[/quote]

ma ni najmanje ratoboran no ako imas sumnje u novi iOS zar zbilja moras biti medu prva 3 koja ce ga staviti na svoj uredaj? jednostavno sacekaj dan-2-3 i u meduvremenu skupi informacije koje te zanimaju..
18.09.2013 | 18:24
Imam pitanje. Dali preporucate azuriranje i7 putem Itunesa ili direkt na mobitelu?
Dali ima neke razlike? Mislim na itunesu obicno duze traje, dali to znaci da " se posao obavi kvalitetnije" ?

Hvala na odgovorima!

Pozdrav
18.09.2013 | 18:26
Sve zavisi od korisnika do korisnika,ja praktikujem restore pa set as new jer sve namjestim za 10 minuta a izbjegnem neke moguce probleme.
18.09.2013 | 20:02
stigao ios 7 ljudi navalimo
18.09.2013 | 20:11
Meni jos nema na ip4..
18.09.2013 | 20:12
rak21 kaže:
Borostef kaže:Čemu tako ratoboran stav? Nisam pitao za mišljenje o svojim odlukama, nego za savjet... Potencijalnih razloga za vraćanje na iOS 6, kad te već toliko zanima, mogu ponuditi više... Ružan dizajn, usporio mi telefon, nemogu se spojiti na wifi, itd... Ne kažem da će se išta od toga dogoditi, ali ako se i ne dogodi volio bi znati da li postoji način vraćanja starije verzije iOS-a... I da, znam da to nema veze sa jailbreakom, spomenuo sam ga samo zato jer sam tematiku vraćanja starijih verzija iOS-a obično nalazio u temama vezanim uz jailbreak... Neki blobs koje treba spremiti prije updatea... Vidiš, ne sjećam se... Zato pitam...

ma ni najmanje ratoboran no ako imas sumnje u novi iOS zar zbilja moras biti medu prva 3 koja ce ga staviti na svoj uredaj? jednostavno sacekaj dan-2-3 i u meduvremenu skupi informacije koje te zanimaju..[/quote]

To se slažem... Evo, vani je... Javljajte dojmove...
18.09.2013 | 20:14
Evo jednog komentara sa MacRoumors foruma, korisnika koji je instalirao iOS 7 na iPad 4

Biggest problem: lag and stuttering, something that has never been an issue now is seen throughout the iPad experience. I'm using an iPad 4, so there should be zero excuses for this, especially coming from such a buttery smooth experience. This is android level lag and poor optimization

Massive wasted space: why is the folder grid 3x3 like the iPhone? Last time I checked the iPad screen was a little bigger just take one look how pathetic the iOS music app is. Huge amounts of white space and what happens when you turn it over for landscape mode? MORE WHITE SPACE. They spent no time what so ever on many aspects on the iPad user experience

Nije jedini koji se žali, stoga sam i citirao upravo ovaj post...
I još samo jedna opaska - Ljudi zaboravite lag na androidu. To vrijeme je davno prošlo.

Vjerujem da će prvim updateom 7-ice Apple bolje optimizirati OS, ali po ovome, iPad vlasnici bi se ipak malo trebali strpiti sa upgrade-om.
18.09.2013 | 20:16
meni došao na 4s upravo ga skidam
18.09.2013 | 20:37
Pozz prijatelji, imam jedno pitanje koristim iph5 ali ptkljucan je x-simom dali ce mi storit problem ako skinem iOS7
18.09.2013 | 20:51
Pozdrav!

Hoće li iOS 7 raditi na Snow Leopardu (10.6.8)? Planiram update na iOS 7 na iP5 pa me zanima da li će to funkcionirati ili da ostanem na aktualnoj šestici.
18.09.2013 | 20:59
Sve ok. Nemaš briga oko toga.
18.09.2013 | 21:21
Jel to odg. Za moje pitanje ili??
18.09.2013 | 21:32
GM je radio na x-sim,mislim da ce raditi i sa zvanicnim.Svakako preporucujem da malo sacekas sa update
18.09.2013 | 21:35
GM je 11A465 bas kao i final, izgleda da sam upravu. LP
5S i 5C 11A470a 7.0.1 verzije
18.09.2013 | 21:37
ali nemogu da cekam? saint
18.09.2013 | 21:43
Onda stvarno ne znam sta da ti kazem,novije x-sim se mogu update a na GM su radile.Tvoj je rizik,ako prodje javi ovdje da ljudi znaju
18.09.2013 | 21:44
moragd kaže:
GM je 11A465 bas kao i final, izgleda da sam upravu. LP
5S i 5C 11A470a 7.0.1 verzije

Da,da obicno je GM kao i final ali ko ce im znati.Apple je to
18.09.2013 | 21:47
a sta bih se moglo desit ako ne bude radilo, mogao bih ga otkljucat onda???
18.09.2013 | 21:49
To ne znam,dize se BB tako da ti to nece niko garantovati,sa druge strane uvijek imas mogucnost da ga otkljucas preko operatera(naravno da platis). Zato sam i rekao strpi se malo,sam sebi pravis potencijalni problem
18.09.2013 | 21:50
skinuo na iPhoneu 4S, IZGLEDA ok - JOŠ SKIDA NA IpAD-U 3
18.09.2013 | 21:51
Baš kad pomislih da je najduži dio završen ovo mi se pojavi

Ima netko neki koristan savjet?

bdw. strpljenja imam

18.09.2013 | 21:54
Probaj malo kasnije
18.09.2013 | 22:08
Uspješto instaliran iOS7 na iPhone 4 ali ima malo laga što mislim da će bit normalno za četvorke.
18.09.2013 | 22:28
Još koji sa 4s iskustvom?
18.09.2013 | 22:29
Jel postoji odredjeni razlog zašto ja u postavkama/centru za azuriranje nemam uopće informaciju nikakvu za update vec mi piše traženje azuriranja i nis..??
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 3 minuta
  • Yonkis: Ova opcija neće nikada biti dostupna u EU ili...? [link]
  • Yonkis: The iOS 26.4.2, iPadOS 26.4.2, iOS 18.7.8, and iPadOS 18.7.8 updates that Apple released today address a security vulnerability that the FBI recently used to extract Signal message previews from an iPhone even after the app was deleted.
  • drlovric: Ja sam zadnji put cuo nikada da mi neko kaze, jao jest mi spor SSD na Mac :) To samo forsiraju ovi YT recenzenti. Nama normalnim smrtnicima totalno nebitna stavka na modernim M Macovima...
  • Yonkis: Zato jer mac diktira koliko će brzo SSD raditi. Ako radi max onda ce se i trošiti max. Ovako radi laganica pa traje dulje. Ovo pričam iz guzice. Možda ima smisla.
  • ZoPaj: mjerim s blackmagic disk speed test: mac studio m4 1tb disk 6380 mb/s read, 5200 write vanjski tb5 samsung 9100pro 4tb u acasis 80gps 6430 mb/s read, 6000 write znači vanjski brži od ugrađenog mac ssd
  • jura22: Uz TB5 i dobro kućište dobiju se velike brzine prijenosa podataka, ne kao interni SSD (otprilike duplo manje).
  • jura22: RAM se ne da "odlemiti" jer je sastavni dio SoC-a.
  • Ender: @cavarovobrdo: ... ili barem SSD.
  • cavarovobrdo: Nadam se da će novi CEO odlemiti RAM ;)
  • cavarovobrdo: Muštuluk: John Ternus to become Apple CEO
  • imenso: John Ternus novi CEO
  • CoffeePod: @yonkis jos me macOS 26 nije vidio a tko zna hoce li 27. Sequioa mi je toliko dobra da nemam razloga updejtati, a cijela prica sa Liquid Glass mi je odvratna.
  • Yonkis: The upcoming macOS 27 release will be compatible with Apple silicon Macs only.
  • dpasaric: Možeš uz search naći svaki
  • dpasaric: Pa zadnji intervju je na naslovnici, a ostali raspršeni tijekom godina
  • Ender: @dpasaric: a gde su ti razgovori? mislim gde se mogu naci?
  • Performita: Omogućuje lako postavljanje novih uređaja, sigurnost podataka i poslovni email bez velikog IT odjela. Cilj je da tvrtke rade jednostavnije i sigurnije na Apple uređajima.
  • drlovric: U cemu je fora sa ti Business? Imamo li mi mali smrtnici neku korist od toga ili je to samo za velike tvrtke?
  • Performita: Kalimera, Dobro jutro... ovo za Apple Business rolls zvuči kao izvrsna vijest!!!
  • Borisone: Apple Business rolls out to 200 countries today - brace for impact - even Croatia!
  • Yonkis: iOS 26.4.1 and iPadOS 26.4.1 This update has no published CVE entries.
  • stefanjos: Treba mi as u rukavu kada me netko pita gdje da ide haha :D
  • smayoo: Ima ih nekoliko koji se oglašavaju kao iPhone serviseri, nijedan mi nije baš ulio povjerenje, ali nemam neposrednih loših iskustava.
  • stefanjos: gdje nositi iphone na popravak u rijeci kada nema jm elektronike?
  • Yonkis: @smayoo Nema na čemu, evo ja upisah.
  • smayoo: @Yonkis, evo, otključano, hvala na upozorenju!
  • dpasaric: Booo?
  • Yonkis: “ Lažu li nas :) ...nastavak sa vikalice.” - tema zaključana a zadnji post završava sa pitanjem?
  • smayoo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs braćo! I sestre!
  • zoranowsky: Sretan Uskrs!
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Miro Spiro: sretan Uskrs
  • user: da bar je propao kao što su Microsoft i ostali predviđali, hvala što si pokrenuo najgori trend u techu Steve.
  • Yonkis: [link] Who’s in Apple’s top 10? Here’s the full list of the most influential people of all time
  • Yonkis: [link] netko fino složio povijest svih modela iPhonea, jako lijepo.
  • Yonkis: Apple employee #8 Chris Espinosa on working his whole life at one company: [link]
  • Ender: vrlo moguce, ja video to na nasem sajtu 02. apr. sorry.
  • Yonkis: @ender članak je prekopiran odavdje [link] i po tome ispada da je 1.april šala.
  • Ender: AMD kupuje Intel: istorijski preokret koji menja čitavu x86 industriju [link]
  • dpasaric: Super je prošlo! :) Sretno im!
  • miomika: Možda glupo pitanje, dal će se vidjeti putovanje te rakete iz .hr prema mjesecu? zasada nije oblačno
  • Ender: USA lansiranje rakete sa ljudskom posadom ka mesecu
  • Ender: [link]
  • Ender: [link]
  • CoffeePod: @yonkis iStyle takvo ruglo od firme. Pogotovo dućan u Splitu. Osoblje nema pojma, morao sam ih sve školovat :P
  • dpasaric: Večeras tko je u Rijeci u Piki na proslavu 50 godina! :)
  • Borisone: Onaj dan u godini?
  • Yonkis: zato iStyle daje popust od 2.27% ne od 3% ne od 2.5% nego 2.27% Presmiješno.
  • Tito: Kupio sam 3 MBA i 2 iphonea

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.82 Seconds

Provided by iJoomla SEO