iOS 7
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 7

18.09.2013 | 15:35
Samo ako ga Apple potpisuje
18.09.2013 | 15:39
da to sam i mislio
18.09.2013 | 15:51
Vlasnici starijih Appleovih uređaja sada će moći preuzimati posljednje kompatibilne verzije aplikacija...

mashable.com/2013/09/17/ios-legacy-apps/
18.09.2013 | 16:20
Kak vi skidate taj novi ios meni jos nis nema pod azuriranjem softvera..??
18.09.2013 | 16:36
bricha kaže:
Kak vi skidate taj novi ios meni jos nis nema pod azuriranjem softvera..??

Izlazi u 19 sati po našem vremenu...
18.09.2013 | 17:58
Borostef kaže:Čemu tako ratoboran stav? Nisam pitao za mišljenje o svojim odlukama, nego za savjet... Potencijalnih razloga za vraćanje na iOS 6, kad te već toliko zanima, mogu ponuditi više... Ružan dizajn, usporio mi telefon, nemogu se spojiti na wifi, itd... Ne kažem da će se išta od toga dogoditi, ali ako se i ne dogodi volio bi znati da li postoji način vraćanja starije verzije iOS-a... I da, znam da to nema veze sa jailbreakom, spomenuo sam ga samo zato jer sam tematiku vraćanja starijih verzija iOS-a obično nalazio u temama vezanim uz jailbreak... Neki blobs koje treba spremiti prije updatea... Vidiš, ne sjećam se... Zato pitam...[/quote]

ma ni najmanje ratoboran no ako imas sumnje u novi iOS zar zbilja moras biti medu prva 3 koja ce ga staviti na svoj uredaj? jednostavno sacekaj dan-2-3 i u meduvremenu skupi informacije koje te zanimaju..
18.09.2013 | 18:24
Imam pitanje. Dali preporucate azuriranje i7 putem Itunesa ili direkt na mobitelu?
Dali ima neke razlike? Mislim na itunesu obicno duze traje, dali to znaci da " se posao obavi kvalitetnije" ?

Hvala na odgovorima!

Pozdrav
18.09.2013 | 18:26
Sve zavisi od korisnika do korisnika,ja praktikujem restore pa set as new jer sve namjestim za 10 minuta a izbjegnem neke moguce probleme.
18.09.2013 | 20:02
stigao ios 7 ljudi navalimo
18.09.2013 | 20:11
Meni jos nema na ip4..
18.09.2013 | 20:12
rak21 kaže:
Borostef kaže:Čemu tako ratoboran stav? Nisam pitao za mišljenje o svojim odlukama, nego za savjet... Potencijalnih razloga za vraćanje na iOS 6, kad te već toliko zanima, mogu ponuditi više... Ružan dizajn, usporio mi telefon, nemogu se spojiti na wifi, itd... Ne kažem da će se išta od toga dogoditi, ali ako se i ne dogodi volio bi znati da li postoji način vraćanja starije verzije iOS-a... I da, znam da to nema veze sa jailbreakom, spomenuo sam ga samo zato jer sam tematiku vraćanja starijih verzija iOS-a obično nalazio u temama vezanim uz jailbreak... Neki blobs koje treba spremiti prije updatea... Vidiš, ne sjećam se... Zato pitam...

ma ni najmanje ratoboran no ako imas sumnje u novi iOS zar zbilja moras biti medu prva 3 koja ce ga staviti na svoj uredaj? jednostavno sacekaj dan-2-3 i u meduvremenu skupi informacije koje te zanimaju..[/quote]

To se slažem... Evo, vani je... Javljajte dojmove...
18.09.2013 | 20:14
Evo jednog komentara sa MacRoumors foruma, korisnika koji je instalirao iOS 7 na iPad 4

Biggest problem: lag and stuttering, something that has never been an issue now is seen throughout the iPad experience. I'm using an iPad 4, so there should be zero excuses for this, especially coming from such a buttery smooth experience. This is android level lag and poor optimization

Massive wasted space: why is the folder grid 3x3 like the iPhone? Last time I checked the iPad screen was a little bigger just take one look how pathetic the iOS music app is. Huge amounts of white space and what happens when you turn it over for landscape mode? MORE WHITE SPACE. They spent no time what so ever on many aspects on the iPad user experience

Nije jedini koji se žali, stoga sam i citirao upravo ovaj post...
I još samo jedna opaska - Ljudi zaboravite lag na androidu. To vrijeme je davno prošlo.

Vjerujem da će prvim updateom 7-ice Apple bolje optimizirati OS, ali po ovome, iPad vlasnici bi se ipak malo trebali strpiti sa upgrade-om.
18.09.2013 | 20:16
meni došao na 4s upravo ga skidam
18.09.2013 | 20:37
Pozz prijatelji, imam jedno pitanje koristim iph5 ali ptkljucan je x-simom dali ce mi storit problem ako skinem iOS7
18.09.2013 | 20:51
Pozdrav!

Hoće li iOS 7 raditi na Snow Leopardu (10.6.8)? Planiram update na iOS 7 na iP5 pa me zanima da li će to funkcionirati ili da ostanem na aktualnoj šestici.
18.09.2013 | 20:59
Sve ok. Nemaš briga oko toga.
18.09.2013 | 21:21
Jel to odg. Za moje pitanje ili??
18.09.2013 | 21:32
GM je radio na x-sim,mislim da ce raditi i sa zvanicnim.Svakako preporucujem da malo sacekas sa update
18.09.2013 | 21:35
GM je 11A465 bas kao i final, izgleda da sam upravu. LP
5S i 5C 11A470a 7.0.1 verzije
18.09.2013 | 21:37
ali nemogu da cekam? saint
18.09.2013 | 21:43
Onda stvarno ne znam sta da ti kazem,novije x-sim se mogu update a na GM su radile.Tvoj je rizik,ako prodje javi ovdje da ljudi znaju
18.09.2013 | 21:44
moragd kaže:
GM je 11A465 bas kao i final, izgleda da sam upravu. LP
5S i 5C 11A470a 7.0.1 verzije

Da,da obicno je GM kao i final ali ko ce im znati.Apple je to
18.09.2013 | 21:47
a sta bih se moglo desit ako ne bude radilo, mogao bih ga otkljucat onda???
18.09.2013 | 21:49
To ne znam,dize se BB tako da ti to nece niko garantovati,sa druge strane uvijek imas mogucnost da ga otkljucas preko operatera(naravno da platis). Zato sam i rekao strpi se malo,sam sebi pravis potencijalni problem
18.09.2013 | 21:50
skinuo na iPhoneu 4S, IZGLEDA ok - JOŠ SKIDA NA IpAD-U 3
18.09.2013 | 21:51
Baš kad pomislih da je najduži dio završen ovo mi se pojavi

Ima netko neki koristan savjet?

bdw. strpljenja imam

18.09.2013 | 21:54
Probaj malo kasnije
18.09.2013 | 22:08
Uspješto instaliran iOS7 na iPhone 4 ali ima malo laga što mislim da će bit normalno za četvorke.
18.09.2013 | 22:28
Još koji sa 4s iskustvom?
18.09.2013 | 22:29
Jel postoji odredjeni razlog zašto ja u postavkama/centru za azuriranje nemam uopće informaciju nikakvu za update vec mi piše traženje azuriranja i nis..??
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 9 minuta
  • Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
  • Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
  • CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
  • ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
  • Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency
  • Yonkis: Mislim da stakleni efekt ostaje do sljedećeg desetljeća. Onda možda pređu na kromi ili polirani čelik look. :)
  • smayoo: Što se mene tiče, za taj "fićr" imam zero tolerance. "Podnošljivo" nije dovoljno dobro. :/
  • dpasaric: Ublažili su ga dosta, pa je navodno podnošljivo.
  • smayoo: Ako jesu, možda bih se za odvažio instalirati ga pa testirati
  • smayoo: Jesu li odustali od onog horror liquid shit UI-ja?
  • dpasaric: Za Golden Gate je potreban Appleov M hardver, a ja sam još na Intelu, tako da nemam načina to osobno testirati.
  • dpasaric: Nismo imali recenziju nekog MacOS-a jako jako dugo, valjda je zadnji koji je to zaista zaslužio bio 10.6 Snow Leopard! :)
  • IkoIko: Hoćemo li dobiti osvrt na macos golden gate?
  • dpasaric: Eto osvrt na naslovnici, pa komentirajte, baš me zanima tko će ga prvi kupiti na Jabučnjaku! :)
  • dpasaric: Ma ok, to nije ništa novo, i prije su imali to tako, ali da, slažem se da je to pretjerano i jako "američki"... :)
  • m@xym: Ovaj keynote, k'ooo da ga je pisao Trump... svaka druga riječ im je: "amazing".
  • drlovric: I ja isto. Bas se radujem :)
  • IkoIko: Gledat ću, a i popratiti obvezni članak ovdje ;)
  • dpasaric: Ali ovaj bi konačno mogao biti zanimljiv! :) Mene zanima HomePad kao novi hardver za domomatiku!
  • smayoo: Jedva čekam da ga propustim, kao i sve prethodne. :)
  • dpasaric: Večeras u 19h Apple Keynote! :)
  • smayoo: Heto. Mikrofon ocvikan. Precizno. Elektroničarskim cvikama... :)
  • smayoo: Hvala ti, istražit ću.
  • Yonkis: Hocu reći zvuk dopire do mikrofona i preko vibracija drugih površina, plastika, ne samo preko rupice od mikrofona. Vidi na 52 minuti [link]
  • Yonkis: Mislim da ti to neće biti dovoljno. To kao kad začepiš uho prstom, ti svejedno možeš prepoznati riječi a taj mikrofon je jaaaako osjetljiv, prepozna govor iz druge sobe.
  • smayoo: Imam ja, hvala ti na infomaciji. Korištenje mikrofona sam isključio u postavkama odmah out of the box, a za svaki slučaj mikrofon pokrio UHU patafixom. :)
  • Yonkis: Ima li netko doma LG-ev smart TV? [link]
  • IkoIko: Za powermacove, idem ih danas pogledati pa vam javim!
  • Borisone: Na hrvatskom jeziku: [link]
  • Borisone: About Spotlight indexing and search results on Apple devices [link]
  • Miki9890: Poz! ima li smisla skinuti 26.6.1 na iPhoneu 13 mini radi spotlight indexinga? Da li je to samo za siri Ai kojeg ionako neću imati i hoće li indexirati opet kad prijeđem na 27? trenutno sam na 18-ici
  • Piko: ja bi drugi .... da li rade ?
  • Riba: Pogotovo ako je zracno hladjen.
  • Riba: Mene zanima jedan!
  • IkoIko: Pozdrav zanima li ikog dva powermaca g5?
  • Yonkis: Nisam ovo znao, Apple koristi Google za svoj iCloud [link]
  • marioart: ko zeli iz njemacke uzimati, preporucujem alternate.de - pocetni model je 976€
  • ZoPaj: iducan.hr ima sve konfiguracije, mini i studio, nije preogromna razlika u odnosu na nedavno poskupljeno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.53 Seconds

Provided by iJoomla SEO