18.09.2013 | 11:39
rak21 kaže:
Borostef kaže:
Ono što mene zanima je... Ako sutra nadogradim iPhone 5 na iOS 7, iz nekog razloga mi se ne svidi i hoću se vratiti na iOS 6... Šta moram napraviti prije updatea da bi to bilo moguće? Nikad nisam jailbreakao pa se ne kužim u te stvari....
Ako mislis da ti se nece svidjeti zasto bi ga stavljao uopce? Pogledaj na jutubu, ima videa koliko hoces o iOS7 ili pogledaj kod nekoga uzivo. Ako dignes na iOS7 natrag više nema (eventualno ako ne zatvore potpisivanje iOS-a 6 ali to ako i bude, trajat ce jako kratko). Jailbreak nema veze sa spustanjem odnosno dizanjem softwarea (makar unazad par godina).
Čemu tako ratoboran stav? Nisam pitao za mišljenje o svojim odlukama, nego za savjet... Potencijalnih razloga za vraćanje na iOS 6, kad te već toliko zanima, mogu ponuditi više... Ružan dizajn, usporio mi telefon, nemogu se spojiti na wifi, itd... Ne kažem da će se išta od toga dogoditi, ali ako se i ne dogodi volio bi znati da li postoji način vraćanja starije verzije iOS-a... I da, znam da to nema veze sa jailbreakom, spomenuo sam ga samo zato jer sam tematiku vraćanja starijih verzija iOS-a obično nalazio u temama vezanim uz jailbreak... Neki blobs koje treba spremiti prije updatea... Vidiš, ne sjećam se... Zato pitam...