iOS 7
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 7

11.09.2013 | 17:52
Da li ce postojati upadate iOS6 na iOS7 ?
Konkretno me zanima za ipad4.
11.09.2013 | 17:57
Naravno
15.09.2013 | 11:25
Pozdrav

Nisam bas u zadnje vrijeme u toku, ali zanima me dali je preporučljivo raditi update na iOS 7 s obzirom da imam IP4 8gb?
Dali je uopće izasao update za ip4 ?

Hvala unaprijed
15.09.2013 | 11:49
18.09 izlazi iOS 7,zasto da ne
15.09.2013 | 12:34
Super, zanima me dali sada na ovim beta verzijama radi besprijekorno (mislim na ip4) ili malo steka zbog dosta slabijeg procesora?
15.09.2013 | 14:48
Nije kao na iP5 ali je podnosljivo,svakako preporucujem update tek kada izadje zvanicna verzija iOS7
16.09.2013 | 10:54
Ja na drugu ruku ne preporucam, barem dok ne rijese wifi problem, na gm verziji uopce nemogu na internet pomocu wifia. i drugi javljaju slicne probleme...
  • Navigator
  • Posjetitelj
16.09.2013 | 18:57
A vidis, ja mogu i sve mi radi normalno.
17.09.2013 | 19:02
kinsif kaže:
- notification centar je nesto bolje napravljen jer ima 3 odvojena taba. jedan prikazuje dnevne obaveze, jedan sve aktualne notifikacije, a treci propustene notifikacije. i dobra je fora da se notifikacije koje se pojavljuju na vrhu dok je telefon aktivan mogu zatvoriti. znalo mi se desiti da radim nesto na vrhu ekrana pa izleti mail notifikacija i onda se moram strpiti 4 sekunde da se onda povuce pa tek nastaviti dalje. sitnica, ali bolje da je ima nego da je nema.

Ima jedan trik za koji mnogi ne znaju...

Kad tako doleti notifikacija, samo je primi, povuci lagano prema dole i onda odbaci gore i odmah nestaje... Efektno, kada baš želiš do nekog gumba kad to iskoči... Probaj pa javi, kak ti se sviđa fora
17.09.2013 | 20:10
Zanima me dali će sutra biti moguć update na ios 7 kod nas ili ide po regijama..??
I jos 2 stvari me zanimaju imam iPhone 4 jailbreakan pa sad ako ga odmah updeatam hoće li mi ostati sve aplikacije i ostale stvari iz app storea ili moram raditi backup..??
I druga stvar jel moguce ikako na i4 instalirati siri..??
  • Navigator
  • Posjetitelj
17.09.2013 | 20:25
Back up, rekao bih
17.09.2013 | 20:34
bricha kaže:
Zanima me dali će sutra biti moguć update na ios 7 kod nas ili ide po regijama..??
I jos 2 stvari me zanimaju imam iPhone 4 jailbreakan pa sad ako ga odmah updeatam hoće li mi ostati sve aplikacije i ostale stvari iz app storea ili moram raditi backup..??
I druga stvar jel moguce ikako na i4 instalirati siri..??

JB ti novi iOS obavezno briše a mislim da siri ne možeš staviti.
17.09.2013 | 20:44
svi ce sutra moc skinut iOS7, neide nis po regijama... Vjerojatno klasicno oko 19h po nasem vremenu pustaju soft.
JB ti se brise ak apdejtas phone
nemres instalirat Siri na iPhone 4.
17.09.2013 | 21:26
Ma znam da gubim jb ali zanima me dali će mi aplikacije ostati ili moram raditi back up..??
17.09.2013 | 22:00
bricha kaže:
Ma znam da gubim jb ali zanima me dali će mi aplikacije ostati ili moram raditi back up..??

sve aplikacije koje si skidao preko appstora ce urdno ostati kao i svi podatci.
17.09.2013 | 22:15
Ja čekam prvu reviziju, jer sam se jednom opekao i ne bi više.
17.09.2013 | 22:23
evo wifi mi sada radi ali zato mi zdere bateriju, vi drugi?
17.09.2013 | 22:39
Ono što mene zanima je... Ako sutra nadogradim iPhone 5 na iOS 7, iz nekog razloga mi se ne svidi i hoću se vratiti na iOS 6... Šta moram napraviti prije updatea da bi to bilo moguće? Nikad nisam jailbreakao pa se ne kužim u te stvari....
18.09.2013 | 03:02
Borostef kaže:
Ono što mene zanima je... Ako sutra nadogradim iPhone 5 na iOS 7, iz nekog razloga mi se ne svidi i hoću se vratiti na iOS 6... Šta moram napraviti prije updatea da bi to bilo moguće? Nikad nisam jailbreakao pa se ne kužim u te stvari....

Ako mislis da ti se nece svidjeti zasto bi ga stavljao uopce? Pogledaj na jutubu, ima videa koliko hoces o iOS7 ili pogledaj kod nekoga uzivo. Ako dignes na iOS7 natrag više nema (eventualno ako ne zatvore potpisivanje iOS-a 6 ali to ako i bude, trajat ce jako kratko). Jailbreak nema veze sa spustanjem odnosno dizanjem softwarea (makar unazad par godina).
18.09.2013 | 11:39
rak21 kaže:
Borostef kaže:

Ako mislis da ti se nece svidjeti zasto bi ga stavljao uopce? Pogledaj na jutubu, ima videa koliko hoces o iOS7 ili pogledaj kod nekoga uzivo. Ako dignes na iOS7 natrag više nema (eventualno ako ne zatvore potpisivanje iOS-a 6 ali to ako i bude, trajat ce jako kratko). Jailbreak nema veze sa spustanjem odnosno dizanjem softwarea (makar unazad par godina).

Čemu tako ratoboran stav? Nisam pitao za mišljenje o svojim odlukama, nego za savjet... Potencijalnih razloga za vraćanje na iOS 6, kad te već toliko zanima, mogu ponuditi više... Ružan dizajn, usporio mi telefon, nemogu se spojiti na wifi, itd... Ne kažem da će se išta od toga dogoditi, ali ako se i ne dogodi volio bi znati da li postoji način vraćanja starije verzije iOS-a... I da, znam da to nema veze sa jailbreakom, spomenuo sam ga samo zato jer sam tematiku vraćanja starijih verzija iOS-a obično nalazio u temama vezanim uz jailbreak... Neki blobs koje treba spremiti prije updatea... Vidiš, ne sjećam se... Zato pitam...
18.09.2013 | 12:03
jedvo čekam 19sati da vidim kako će ios7 raditi na mom iphonu4s
18.09.2013 | 12:18
Ja bih ga odma skinija da vidin al ipak triba malo pricekat do veceras.
Vidit cu kako ce bit na IP5, nadam se da nece bit nikakvi bugova
18.09.2013 | 13:49
Ako sam dobro skuzio u 19h je relase..??
Jel zna neko koliko mb ima za skinuti..??
18.09.2013 | 14:18
Oko 600mb.Da izlazi u 19h,mada mislim da ce biti guzva pa ce DL ici sporo kao i uvijek
18.09.2013 | 14:19
GM verzija za 5icu je 1,2GB velika, e sada koliki će biti ovaj službeni release to ćemo vidjeti
18.09.2013 | 14:33
Skines sutra ili prekosutra ili ostavis preko noci. No big deal

To toliko gorite od zelje?
18.09.2013 | 15:16
GM relese apple od sinoc potpisuje i dozvoljava sa tim firmwareom uredan update ili restore...dan prije je odbijao da izvrsi upgrade na iOS7. vjerovatno je GM final relese. ovo je samo pretpostavka.
photo-2498d28a020426e4d8efcf05010cd8dc.PNG
18.09.2013 | 15:20
@Borosgerf: iTunes kod Upgrada / Update pobriše stari back up file jer misli da ti to više ne treba, pa nema povratka nazad. Ako se radi o istom telefonu.... No možeš ga nadmudriti:

Mislim da ti je za to dovoljno samo promijeniti ime telefona (Settings/General/Descrription/Name) i napravaiti BackUp (za slučaj da se poželiš vratiti na iOS 6). Kasnije kod Restora (eventualno iz DFU) u iTunesima samo odabereš taj backup (npr. iPhone Restore 6.1.3), po potrebi napraviš aktivaciju telefona i to je to...

Nakon što si napravio takav BackUp možeš telefonu vratiti normalno ime i proslijediti s Update-om na iOS 7, a onaj back up ti stoji za "zlu ne trebalo"...
18.09.2013 | 15:22
Downgrade na nizi FW moze jedino ako apple potpisuje ili imas spasene SHSH Blobs
18.09.2013 | 15:31
A recimo netko ne korsiti JB i nema tu potrebu? Pretpostavaljam da se može napraviti downgrade bez problema podmetanjem službene 6.1.3/4 verzije
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 18 sati, 13 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.22 Seconds

Provided by iJoomla SEO