28.01.2015 | 13:38
27.01.2015. | 17:37 #6
anci81 kaže:
Ne mogu vidjeti on line i ja sam platila tu jednu igricu došla je oko tri dolara...djeca ne smiju dirati karticu kod mene je...ali svejedno ići cu do banke pa cu provjeriti
Provjeri prvo do banke što je i kakvo je stanje. Pogledaj račun koji si dobila od iTunesa. Ulogiraj se na iTunes pa na Account i tamo imaš i purchased tab i opciju da provjeriš podatke oko kartice. Možeš i pokušati izbrisati podatke i opet ih dodati.
Jednom kad ih dodaš ne opterećuj se više time, samo autoriziraš kupnju s psswordom i to je to.
Jedino pripazi, imaš postavku da kad autoriziraš kupnju, slijedećih 15 minuta te neće pitati više šifru - to je za komociju, ali ako djeca počnu kupovati dodatke odmah iza, može postati zabavno
Evo me opet...skoro sam odvalila na stolici u banci...imala sam 355kuna na tekućem računu...igricu sam pripit kupila za 3dolara u 12 mjesecu i tada je sve išlo glatko.isla sam nastavak kupiti tamo 12.1kada mi je sve to blokali i počelo javljati da tražim drugi način plaćanja ..ali najviše ne uzdrmalo to sto ni besplatnu aplikaciju ne mogu skinut...dani odmicali dok se nisam javila vama ovdje...poslušala savjet otišla u banku i pala na GUZICU AAAA.kaze teta za šalterom da mi ja 12.1 skinulo 46 dolara znaci 300kuna i po piše posiTunes ...ma koji ITunes kažem ja njoj poluluda ja sam ušla na App Store... He he vise nije ni bitno jer me opeljušiloooo...kaže ona meni ja ne znam o tone ništa nego vi reklamirajte AAA ŠTA...koji vrag imam samo potvrdu za 12.1 a nemam za ona tri dolara u 12 mjesecu...ja nisam tražila ni skidala u prvom nego pokušala a odbijalo je .na kraju ispada da sam stiskanjem nečeg sto nemam pokradena.sta da radim sad.