iPad 4 i iPad Mini
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad 4 i iPad Mini

23.10.2012 | 23:28
Pa jel moguce da nitko nije pokrenuo temu.

Usporedba iPad Mini/iPad 2/iPad 4 ( neznam gdje je nestala trojka??)

www.apple.com/ipad/compare/

S nadogradnjama 10" iPada vrlo zadovoljan, to sam trazio prije pola godine... Ali mislim da je ovo saka u oko onima koji su nedavno nabavili iPad 3.

iPad Mini - po meni - pricekat slijedecu generaciju, ovo su specke iPada 2 ( ni Retinu nema ) a i cijena je mogla biti malo blaza...
23.10.2012 | 23:48
Moje misljenje je da je iPad mini prava glupost,i ovako se patim da sve zavrsavam na 9,7. Bolja mi je opcija onda Note pa bar imam i telefon.Mozda kada ga vidim uzivo promjenim misljenje ali ovako nista.Nekako mi je vise za balavice sto pokazuju "lajkove" sa facebook-a jedna drugoj po kaficima a ne za nesto ozbiljnije.
24.10.2012 | 00:04
saint kaže:
Moje misljenje je da je iPad mini prava glupost,i ovako se patim da sve zavrsavam na 9,7. Bolja mi je opcija onda Note pa bar imam i telefon.Mozda kada ga vidim uzivo promjenim misljenje ali ovako nista.Nekako mi je vise za balavice sto pokazuju "lajkove" sa facebook-a jedna drugoj po kaficima a ne za nesto ozbiljnije.

Slazem se donekle... Imao sam priliku duze vremena koristiti Kindle i BN Nook Color i zgodniji su mi za citanje i web od 10" tableta... Manji, laksi, kompaktniji... Sto se tice sveg ostalog, uvijek volim veci ekran.

Cini mi se da su morali izac s njim, jer im 7" Android tableti uzimaju dio kolaca...

Sto se tice ovog 10" iPada, dobra nadogradnja, al nekako opet nevidim potrebu ga nabavit.
24.10.2012 | 00:20
iPAD mini je solomonsko rješenje za one sa tanjim džepom, a velikom željom da ipak pređu na Apple. Vidjet ćemo kako će se stvar razvijati. ja ostajem kod trice, uskoro će i četvorka zasjesti na krilu. Mini možda kupim supruzi, koju ionako ne boli glava o "mogućnostima" i "brzini".
26.10.2012 | 22:25
Htio bi kupit Ipad 64g + Cellular. Sad dali pricekat Ipad 4 sa A6X procesorom i onim tanjim konektorom i retinom itd... ili uzet 3-cu?
26.10.2012 | 22:30
zajebavas ii ozbiljno pitas?
pa sto se ne strpit malo i za iste novce kupiti novi i jaci proizvod? znas da je izasao, ne cekas na pamet.
26.10.2012 | 23:38
Ako je u pitanju ista lova onda bolje kupiti najnovije, makar sumnjam da toga ima osim ako gledas obje varijante za cca 6000kn
27.10.2012 | 00:44
Hmm malo me i strah kupovat takve stvari polovne
27.10.2012 | 00:50
U trstu Ipad 3 64g +cellular kad mu skinem ivu izadje me 4900, a na njuskalu za te pare dobijes 3-cu sa 16 gb polovnu
  • Sank
  • Moderator
  • 221
27.10.2012 | 18:41
Da, samo kad skineš ivu, kod Slovenaca moraš dobit pečat, a onda oni odmah jave našima pogotovo za takve iznose i onda jopet moraš platit PDV, a ovisno o cariniku i carinu s opravdanjem da je to roba iz Kine i nije iz EU na koju se ne plaća carina
27.10.2012 | 20:17
Ako ga ukradeš, ni tih 4900 ne moraš dati.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
27.10.2012 | 22:06
28.10.2012 | 02:43
Racunao sam i na to. Ali na svu srecu imam frajera koji ce mi rijesit pecat bez pdv-a i carine.
28.10.2012 | 02:55
tako, reci fino javno da se vidi!
i to na forumu sa imenima...
28.10.2012 | 09:16
Ja vise nikad nebi kupio novo jer je bezrazložno skupo. Radije polovno i u super stanju nego novo i prazan džep. Uostalom možda učiniš nekome dobro djelo, hitno mu trebaju novci ili želi kupiti nešto novo, pa mu pomogneš. Na kraju, sretan ti, sretan i on/ona.
28.10.2012 | 09:32
U Svicarskoj je Ipad 3 64gb, novi 4000 kn. Mislim da je ovo jako dobra cijena, pa ako imate koga gore isplati se itekako uzeti novo s garancijom.
28.10.2012 | 16:16
Neznam samo koliko ti vrijedi garancija iz Svicarske. Nek me drugi isprave ali bojim se da ti ta garancija ne vrijedi u HR!
28.10.2012 | 16:31
Pa ja bi onda radije isao na nesto ovako:

www.ebay.com/itm/Apple-Certified-Refurbi...;hash=item460954ec5d

Kada vec kupuje vani...
28.10.2012 | 16:36
Ninjago kaže:
U Svicarskoj je Ipad 3 64gb, novi 4000 kn. Mislim da je ovo jako dobra cijena, pa ako imate koga gore isplati se itekako uzeti novo s garancijom.

Odakle ti ova cijena?
http://store.apple.com/ch-de/buy/home/shop_ipad/family/ipad
28.10.2012 | 16:36
Garancija za iPad je internacionalna(gdje god da ga kupiš vrijedi u HR).
28.10.2012 | 16:37
JOHN kaže:
Neznam samo koliko ti vrijedi garancija iz Svicarske. Nek me drugi isprave ali bojim se da ti ta garancija ne vrijedi u HR!

Koliko ja znam, možda griješim, na iPad je Worldwide jamstvo?
28.10.2012 | 17:05
papittovenga kaže:
Ninjago kaže:

Odakle ti ova cijena?
. Media markt.ch
28.10.2012 | 20:11
Kupit polovan Iphon ili Ipad to je malo rizik jos preko njuskala, kupis posalje ti ga city expressom ukljucis ga radis s njim dva tri dana i samo ti policija pokuca na vrata i skuzis da je uređaj ukraden. I ostanes bez uređaja i bez para, sto je bilo slucaja na zalost.
28.10.2012 | 20:27
civicar kaže:
Pa jel moguce da nitko nije pokrenuo temu.

Usporedba iPad Mini/iPad 2/iPad 4 ( neznam gdje je nestala trojka??)

www.apple.com/ipad/compare/

Di ti vidis iPad4? Ja na toj stranici vidim samo iPadMini/iPad2/iPad3
28.10.2012 | 20:57
Onda kupi novi i plati ga 6000-7000kn
28.10.2012 | 21:47
U prijasnjem postu sam napisao da u trstu Ipad 3 64g + cellular dode 4900 kn kad mu skinem tax free
28.10.2012 | 22:02
@NenadX

Onaj zadnji nije iPad 3 nego 4
28.10.2012 | 22:35
Da ipad 3 se vise ne nudi preko apple store,jedino zalihe koje su ostale.
28.10.2012 | 23:13
Ninjago kaže:
papittovenga kaže:
Ninjago kaže:

Odakle ti ova cijena?
. Media markt.ch

shop.mediamarkt.ch/de/computer-telefonie...schwarz/idpuadli3vhi

??
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 52 minuta
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]
  • JOHN: Sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće i uspjeha.
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • Miro Spiro: Sretna Nova godina
  • Matija klc: Sretna Nova svima
  • Gjuroo: Sretna nova!
  • Bertone: Sretna Nova
  • Zdravac: Sretna Nova, i svako dobro vam želim!
  • dpasaric: Svako dobro i da vam 2025. bude još bolja! :)
  • smayoo: SRETNANOVAGODINAAAAAAAA!!!! :D
  • Yonkis: dpasaric, I think you're gonna love it :)
  • dpasaric: Kako imamo Lisu u Pikiju, to mi je na listi za gledanje!
  • Yonkis: [link] netko već gledao?
  • Zdravac: :)
  • JOHN: Jel prolazi integralni? :)
  • Zdravac: @JOHN, lagano sa ugljikohidratima (kruh), rakija je, s druge strane, preporučljiva :)
  • ping: Sretan Božić
  • JOHN: Sretan i blagoslovljen Božić. Pazite na slatko i slano. Samo kruh i voda i ajde može i pijača!:)
  • zoranowsky: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić i se najboljshe judi! :)
  • smayoo: Sretan Božić, svima svima neka bude veseo, miran, topao, sit i napit! :)
  • Gjuroo: Sretan Božić!
  • Zdravac: Sretan Božić!
  • drpongrac23: Sretan i blagoslovljen Božić!
  • Damirst: Sretan Božić svima!
  • Bertone: Sretan Božić
  • Yonkis: Sretan Božić svima, koliko god vas ima!
  • drlovric: Hvala hvala :)
  • Yonkis: Happy belated bday drlovriću!
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • JOHN: Sretan rođoš!
  • smayoo: Oho! Sretan rođendan i od mene! :)
  • VanjusOS: sretan rođendan @drlovric
  • miomika: nisam znao. Ja sam na A1, tamo još ni ne razmišljaju..
  • Zdravac: danas naručio, stiže za 3-5 dana, pa kad stigne, napisati ću iz prve ruke kako radi :)
  • ZeljkoB: Jel vec tko isprobao eSIM sa Apple Watch?
  • ZeljkoB: @Zdravec, ovo je super vijest!
  • cariblanco: Elon postaje gori od Ele Dvornik, nije za vjerovati, mada mu i ja osim širim propagandu, ali čovjek ne može šutjeti na sve ove gluposti :(
  • Zdravac: ht - naknada dodatno na mjesečnu tarifu 4 eur
  • Zdravac: ht podržava multi sim i za apple watch (za galaxy watch već neko vrijeme)
  • Yonkis: iStyle počeo prodavati Apple Watch Cellular model.. Opa bato! Nismo više ograničeni :)
  • drlovric: Ne bih ja podcijenjivoa tako to trziste. Ogromna vecina ljudi u USA koriste iPhone, pa im je i Apple Maps logican izbor :)
  • smayoo: Ajd... Iako... zašto više troše novac na to. Kasne za Google Mapsom 20 godina, a za OSM-om 10.
  • Yonkis: Jeste li znali za Apple Mape na webu? [link]
  • Piko: Skužio, AppleInteligence, kategorizacije u Mailu, Image Playground i sl. se pjavi kada podesim sistemski jezik na Engleski …. Kada je na hrvatskom, toga ničeg nema… Bezveze.
  • smayoo: Podsjetnik, vidimo se sutra u Kokolu u 18h! [link]
  • drpongrac23: Čestitke!!! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

jura22, MacSlavko, Riba, rusty, Taslo, zkap, Anonimci (228)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.15 Seconds

Provided by iJoomla SEO