U cemu nosite mini? Imam smartcover na njemu ali mi se cini da ako ga samo bacim u torbu, za tjedan dana ce mu pozadina (crni ) izgledat kao da je macka brusila nokte na njemu.
3 vise nema, zamjenio ga je 4.. Ipad mini nije mini, jer 7.9 inca je veliko, 7.3 je ok ako ce biti mini.. Drugo, retina je uvedena 2010 ali nema je na ipad mini.. Trece, a5 procesor.. Meni je bezveze
cariblanco: Elon postaje gori od Ele Dvornik, nije za vjerovati, mada mu i ja osim širim propagandu, ali čovjek ne može šutjeti na sve ove gluposti
Zdravac: ht - naknada dodatno na mjesečnu tarifu 4 eur
Zdravac: ht podržava multi sim i za apple watch (za galaxy watch već neko vrijeme)
Yonkis: iStyle počeo prodavati Apple Watch Cellular model.. Opa bato! Nismo više ograničeni
drlovric: Ne bih ja podcijenjivoa tako to trziste. Ogromna vecina ljudi u USA koriste iPhone, pa im je i Apple Maps logican izbor
smayoo: Ajd... Iako... zašto više troše novac na to. Kasne za Google Mapsom 20 godina, a za OSM-om 10.
Yonkis: Jeste li znali za Apple Mape na webu? [link]
Piko: Skužio, AppleInteligence, kategorizacije u Mailu, Image Playground i sl. se pjavi kada podesim sistemski jezik na Engleski …. Kada je na hrvatskom, toga ničeg nema… Bezveze.
smayoo: Podsjetnik, vidimo se sutra u Kokolu u 18h! [link]