Evo i malo humora...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Evo i malo humora...

11.09.2016 | 08:45
U seksualnoj i financijskoj krizi uvjek jača, DESNICA!

Čuo vic neki dan.

P.S.
Polažem nade u desnicu danas. LOL
11.09.2016 | 11:01
zabac kaže:
P.S.

Ovo je najbolji vic u cijelom threadu!
11.09.2016 | 11:12
smayoo kaže:
zabac kaže:
P.S.

Ovo je najbolji vic u cijelom threadu!

Svako ima svog favorita. VanjusOS se veseli kako je Osijek pobjedio Dinamo -->

Nije lijepo sprdati se. Tako se i ja mogu sprdati s komunistima koji su klali Talijane u Rijeci '45, a danas drmaju cijelim područjem i nije mi jasno kako ljudi to toleriraju. Zakolje ti baku ili djeda, a ti njima hrliš u zagrljaj?!?!
11.09.2016 | 11:55
kršćanski je opraštati? u biti sprdnja je jedino što nam ostaje kada pogledam ove plave debile, a bogami ni ovi crveni nisu daleko. oprao ja auto danas umjesto da idem na glasanje... life if good.
11.09.2016 | 18:16
zabac kaže:
Nije lijepo sprdati se. Tako se i ja mogu sprdati s komunistima koji su klali Talijane u Rijeci '45, a danas drmaju cijelim područjem i nije mi jasno kako ljudi to toleriraju. Zakolje ti baku ili djeda, a ti njima hrliš u zagrljaj?!?!

Tko njima hrli u zagrljaj? Ti im hrliš! Svi oni koji su u Rijeci bili okorjele komunjare za vrijeme SFRJ su odmah '90 brže-bolje prešli u HDZ.

Ali nisam želio vrijeđati tvoje osjećaje. Ispričavam ti se. Naravno, svatko ima svoje favorite. Moji nisu ni lijevi, ni desni (bez obzira što ti misliš tako). To su Kurta i Murta. I jednima, i drugima je najvažnije samo da zadrže svoju klackalicu jer je i jednima, i drugima zapravo jednako dobro bilo da su na vlasti, bilo u opoziciji, samo da im ne uskoči nitko da naruši njihov duopol.

S kolegom sam se kladio da ćemo "imati" tzv. "veliku koaliciju". Radije će obojica i pokazati pravo lice, samo da ne dozvole da se ubaci netko treći. Jedva čekam najesti se janjetine na njegov račun...
11.09.2016 | 18:36
E, a kad smo kod humora i izbora, imali smo danas prijatelje na ručku, s kojima se ne vidimo baš često. Kako smo se taman vraćali s birališta kad su nam stigli, onda je naravno to i bila prva tema.

- Evo mi s birališta...
- E, sigurno ste glasali za naše!
- Jesmo, da! Glasali smo za naše!

Zapravo si nismo rekli tko je za koga glasao, bez daljnjih pitanja na tu temu. Jednostavno smo i mi, i oni znali da bi to odvelo razgovor u smjeru koji bi nam pokvario raspoloženje. Ne zato što znamo da imamo jako različite glasačke preferencije (a imamo), nego zato što razgovor o politici ne ide s dobrim raspoloženjem.
Ono što želim reći je da se civilizirani ljudi mogu ne samo međusobno uvažavati, nego i biti dobri prijatelji iako imaju različite svjetonazorske stavove, različite glasačke preferencije, religijska opredjeljenja itd. Ako se na račun toga nekad i našalim, to nikako nije zato što bilo koga na temelju toga želim uvrijediti, etiketirati ili išta slično.
11.09.2016 | 18:59
smayoo kaže:
zabac kaže:

Tko njima hrli u zagrljaj? Ti im hrliš! Svi oni koji su u Rijeci bili okorjele komunjare za vrijeme SFRJ su odmah '90 brže-bolje prešli u HDZ.

Ali nisam želio vrijeđati tvoje osjećaje. Ispričavam ti se. Naravno, svatko ima svoje favorite. Moji nisu ni lijevi, ni desni (bez obzira što ti misliš tako). To su Kurta i Murta. I jednima, i drugima je najvažnije samo da zadrže svoju klackalicu jer je i jednima, i drugima zapravo jednako dobro bilo da su na vlasti, bilo u opoziciji, samo da im ne uskoči nitko da naruši njihov duopol.

S kolegom sam se kladio da ćemo "imati" tzv. "veliku koaliciju". Radije će obojica i pokazati pravo lice, samo da ne dozvole da se ubaci netko treći. Jedva čekam najesti se janjetine na njegov račun...

Tko kaže da si ti za lijeve?
11.09.2016 | 19:01
smayoo kaže:
E, a kad smo kod humora i izbora, imali smo danas prijatelje na ručku, s kojima se ne vidimo baš često. Kako smo se taman vraćali s birališta kad su nam stigli, onda je naravno to i bila prva tema.

- Evo mi s birališta...
- E, sigurno ste glasali za naše!
- Jesmo, da! Glasali smo za naše!

Zapravo si nismo rekli tko je za koga glasao, bez daljnjih pitanja na tu temu. Jednostavno smo i mi, i oni znali da bi to odvelo razgovor u smjeru koji bi nam pokvario raspoloženje. Ne zato što znamo da imamo jako različite glasačke preferencije (a imamo), nego zato što razgovor o politici ne ide s dobrim raspoloženjem.
Ono što želim reći je da se civilizirani ljudi mogu ne samo međusobno uvažavati, nego i biti dobri prijatelji iako imaju različite svjetonazorske stavove, različite glasačke preferencije, religijska opredjeljenja itd. Ako se na račun toga nekad i našalim, to nikako nije zato što bilo koga na temelju toga želim uvrijediti, etiketirati ili išta slično.

Ja nikad, niti jednom riječju nisam vrijeđao. To što se ja s nekime ne slažem, ne daje mi za pravo vrijeđati.
11.09.2016 | 19:43
zabac kaže:
Tko kaže da si ti za lijeve?

Tako sam zaključio iz toga što si napisao :
zabac kaže:
Nije lijepo sprdati se. Tako se i ja mogu sprdati s komunistima

zabac kaže:
Ja nikad, niti jednom riječju nisam vrijeđao.

Nisi, nego sam ja iz onog što si napisao shvatio da sam ja tebe uvrijedio, nehotice.
12.09.2016 | 03:33
*ebeš politiku, evo od kuda je Apple ukrao dizajn za nove sluške

10.09.16-1.jpg
10.09.16-2.jpg

... baš me zanima da li će ih proizvođač četkica za zube tužiti za krađu dizajna (kak su oni Samsung za zaobljene rubove )
12.09.2016 | 07:43
Neće, napravili su ih zaobljenima i tako zajebali proizvođača da ih nemože tužit
12.09.2016 | 08:44
@Bertone ajde mi pokaži tužbu, dio tužbe gdje Apple tuži Samsung za zaobljene rubove!
12.09.2016 | 17:01
Ups, vidim da nije dobro sjela šala na račun Applea... sorry
12.09.2016 | 19:19
Nisam komentirao šalu, osim ako je i ono u zagradi šala.
12.09.2016 | 19:53
Pa i zagrada je trebala biti produžetak šale ali izgleda na da nije tako shvaćena
12.09.2016 | 21:52
Danas stojim na semaforu, spustio prozor, hvatam zadnje ljetno sunce, uzmem jabuku, odgrizem zalogaj i žvačem, kad - eto Appleovog odvjetnika, odmah mi uručio tužbu za plagiranje njihovog logotipa...
12.09.2016 | 22:03
Pa što si je grizo s desne strane, jesi li to promijenio smjer?
16.09.2016 | 09:42
aQxVQ5e_700b.jpg

Jedna prigodna
16.09.2016 | 09:52

Jel dolazi taj sub u raznim veličinama ili...?

havdic kaže:

Ne. Ja ko Matija Gubec. Ni lijevo, ni desno, nego ravno naprijed.
16.09.2016 | 09:59
smayoo kaže:

Jel dolazi taj sub u raznim veličinama ili...?

havdic kaže:

Ne. Ja ko Matija Gubec. Ni lijevo, ni desno, nego ravno naprijed.

Također, sempre drito!
20.09.2016 | 11:32
Najveći mrežni switch na svijetu

aGDNVpK_700b.jpg
20.09.2016 | 16:58
ammadeus kaže:
aQxVQ5e_700b.jpg

Jedna prigodna

Plagijatori! Vi mislite da je to zajebancija...

hush.png

20.09.2016 | 17:30
iVibrator!
Ima u plavoj boji?
10.10.2016 | 21:39
sampras.jpg
10.10.2016 | 22:17
Viš... Za Samprasa nisam još čuo, ali znam nekoliko Samjanja...
01.12.2016 | 17:45
youtu.be/3lDLifl02mw
04.12.2016 | 12:48
Evo malo za zabavu ahah
Prilozi:
19.12.2016 | 12:14
27.01.2017 | 16:39
IE.jpg
27.01.2017 | 17:12
X-D
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.47 Seconds

Provided by iJoomla SEO