Evo i malo humora...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Evo i malo humora...

11.09.2016 | 08:45
U seksualnoj i financijskoj krizi uvjek jača, DESNICA!

Čuo vic neki dan.

P.S.
Polažem nade u desnicu danas. LOL
11.09.2016 | 11:01
zabac kaže:
P.S.

Ovo je najbolji vic u cijelom threadu!
11.09.2016 | 11:12
smayoo kaže:
zabac kaže:
P.S.

Ovo je najbolji vic u cijelom threadu!

Svako ima svog favorita. VanjusOS se veseli kako je Osijek pobjedio Dinamo -->

Nije lijepo sprdati se. Tako se i ja mogu sprdati s komunistima koji su klali Talijane u Rijeci '45, a danas drmaju cijelim područjem i nije mi jasno kako ljudi to toleriraju. Zakolje ti baku ili djeda, a ti njima hrliš u zagrljaj?!?!
11.09.2016 | 11:55
kršćanski je opraštati? u biti sprdnja je jedino što nam ostaje kada pogledam ove plave debile, a bogami ni ovi crveni nisu daleko. oprao ja auto danas umjesto da idem na glasanje... life if good.
11.09.2016 | 18:16
zabac kaže:
Nije lijepo sprdati se. Tako se i ja mogu sprdati s komunistima koji su klali Talijane u Rijeci '45, a danas drmaju cijelim područjem i nije mi jasno kako ljudi to toleriraju. Zakolje ti baku ili djeda, a ti njima hrliš u zagrljaj?!?!

Tko njima hrli u zagrljaj? Ti im hrliš! Svi oni koji su u Rijeci bili okorjele komunjare za vrijeme SFRJ su odmah '90 brže-bolje prešli u HDZ.

Ali nisam želio vrijeđati tvoje osjećaje. Ispričavam ti se. Naravno, svatko ima svoje favorite. Moji nisu ni lijevi, ni desni (bez obzira što ti misliš tako). To su Kurta i Murta. I jednima, i drugima je najvažnije samo da zadrže svoju klackalicu jer je i jednima, i drugima zapravo jednako dobro bilo da su na vlasti, bilo u opoziciji, samo da im ne uskoči nitko da naruši njihov duopol.

S kolegom sam se kladio da ćemo "imati" tzv. "veliku koaliciju". Radije će obojica i pokazati pravo lice, samo da ne dozvole da se ubaci netko treći. Jedva čekam najesti se janjetine na njegov račun...
11.09.2016 | 18:36
E, a kad smo kod humora i izbora, imali smo danas prijatelje na ručku, s kojima se ne vidimo baš često. Kako smo se taman vraćali s birališta kad su nam stigli, onda je naravno to i bila prva tema.

- Evo mi s birališta...
- E, sigurno ste glasali za naše!
- Jesmo, da! Glasali smo za naše!

Zapravo si nismo rekli tko je za koga glasao, bez daljnjih pitanja na tu temu. Jednostavno smo i mi, i oni znali da bi to odvelo razgovor u smjeru koji bi nam pokvario raspoloženje. Ne zato što znamo da imamo jako različite glasačke preferencije (a imamo), nego zato što razgovor o politici ne ide s dobrim raspoloženjem.
Ono što želim reći je da se civilizirani ljudi mogu ne samo međusobno uvažavati, nego i biti dobri prijatelji iako imaju različite svjetonazorske stavove, različite glasačke preferencije, religijska opredjeljenja itd. Ako se na račun toga nekad i našalim, to nikako nije zato što bilo koga na temelju toga želim uvrijediti, etiketirati ili išta slično.
11.09.2016 | 18:59
smayoo kaže:
zabac kaže:

Tko njima hrli u zagrljaj? Ti im hrliš! Svi oni koji su u Rijeci bili okorjele komunjare za vrijeme SFRJ su odmah '90 brže-bolje prešli u HDZ.

Ali nisam želio vrijeđati tvoje osjećaje. Ispričavam ti se. Naravno, svatko ima svoje favorite. Moji nisu ni lijevi, ni desni (bez obzira što ti misliš tako). To su Kurta i Murta. I jednima, i drugima je najvažnije samo da zadrže svoju klackalicu jer je i jednima, i drugima zapravo jednako dobro bilo da su na vlasti, bilo u opoziciji, samo da im ne uskoči nitko da naruši njihov duopol.

S kolegom sam se kladio da ćemo "imati" tzv. "veliku koaliciju". Radije će obojica i pokazati pravo lice, samo da ne dozvole da se ubaci netko treći. Jedva čekam najesti se janjetine na njegov račun...

Tko kaže da si ti za lijeve?
11.09.2016 | 19:01
smayoo kaže:
E, a kad smo kod humora i izbora, imali smo danas prijatelje na ručku, s kojima se ne vidimo baš često. Kako smo se taman vraćali s birališta kad su nam stigli, onda je naravno to i bila prva tema.

- Evo mi s birališta...
- E, sigurno ste glasali za naše!
- Jesmo, da! Glasali smo za naše!

Zapravo si nismo rekli tko je za koga glasao, bez daljnjih pitanja na tu temu. Jednostavno smo i mi, i oni znali da bi to odvelo razgovor u smjeru koji bi nam pokvario raspoloženje. Ne zato što znamo da imamo jako različite glasačke preferencije (a imamo), nego zato što razgovor o politici ne ide s dobrim raspoloženjem.
Ono što želim reći je da se civilizirani ljudi mogu ne samo međusobno uvažavati, nego i biti dobri prijatelji iako imaju različite svjetonazorske stavove, različite glasačke preferencije, religijska opredjeljenja itd. Ako se na račun toga nekad i našalim, to nikako nije zato što bilo koga na temelju toga želim uvrijediti, etiketirati ili išta slično.

Ja nikad, niti jednom riječju nisam vrijeđao. To što se ja s nekime ne slažem, ne daje mi za pravo vrijeđati.
11.09.2016 | 19:43
zabac kaže:
Tko kaže da si ti za lijeve?

Tako sam zaključio iz toga što si napisao :
zabac kaže:
Nije lijepo sprdati se. Tako se i ja mogu sprdati s komunistima

zabac kaže:
Ja nikad, niti jednom riječju nisam vrijeđao.

Nisi, nego sam ja iz onog što si napisao shvatio da sam ja tebe uvrijedio, nehotice.
12.09.2016 | 03:33
*ebeš politiku, evo od kuda je Apple ukrao dizajn za nove sluške

10.09.16-1.jpg
10.09.16-2.jpg

... baš me zanima da li će ih proizvođač četkica za zube tužiti za krađu dizajna (kak su oni Samsung za zaobljene rubove )
12.09.2016 | 07:43
Neće, napravili su ih zaobljenima i tako zajebali proizvođača da ih nemože tužit
12.09.2016 | 08:44
@Bertone ajde mi pokaži tužbu, dio tužbe gdje Apple tuži Samsung za zaobljene rubove!
12.09.2016 | 17:01
Ups, vidim da nije dobro sjela šala na račun Applea... sorry
12.09.2016 | 19:19
Nisam komentirao šalu, osim ako je i ono u zagradi šala.
12.09.2016 | 19:53
Pa i zagrada je trebala biti produžetak šale ali izgleda na da nije tako shvaćena
12.09.2016 | 21:52
Danas stojim na semaforu, spustio prozor, hvatam zadnje ljetno sunce, uzmem jabuku, odgrizem zalogaj i žvačem, kad - eto Appleovog odvjetnika, odmah mi uručio tužbu za plagiranje njihovog logotipa...
12.09.2016 | 22:03
Pa što si je grizo s desne strane, jesi li to promijenio smjer?
16.09.2016 | 09:42
aQxVQ5e_700b.jpg

Jedna prigodna
16.09.2016 | 09:52

Jel dolazi taj sub u raznim veličinama ili...?

havdic kaže:

Ne. Ja ko Matija Gubec. Ni lijevo, ni desno, nego ravno naprijed.
16.09.2016 | 09:59
smayoo kaže:

Jel dolazi taj sub u raznim veličinama ili...?

havdic kaže:

Ne. Ja ko Matija Gubec. Ni lijevo, ni desno, nego ravno naprijed.

Također, sempre drito!
20.09.2016 | 11:32
Najveći mrežni switch na svijetu

aGDNVpK_700b.jpg
20.09.2016 | 16:58
ammadeus kaže:
aQxVQ5e_700b.jpg

Jedna prigodna

Plagijatori! Vi mislite da je to zajebancija...

hush.png

20.09.2016 | 17:30
iVibrator!
Ima u plavoj boji?
10.10.2016 | 21:39
sampras.jpg
10.10.2016 | 22:17
Viš... Za Samprasa nisam još čuo, ali znam nekoliko Samjanja...
01.12.2016 | 17:45
youtu.be/3lDLifl02mw
04.12.2016 | 12:48
Evo malo za zabavu ahah
Prilozi:
19.12.2016 | 12:14
27.01.2017 | 16:39
IE.jpg
27.01.2017 | 17:12
X-D
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 26 minuta
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]
  • JOHN: Sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće i uspjeha.
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • Miro Spiro: Sretna Nova godina
  • Matija klc: Sretna Nova svima
  • Gjuroo: Sretna nova!
  • Bertone: Sretna Nova
  • Zdravac: Sretna Nova, i svako dobro vam želim!
  • dpasaric: Svako dobro i da vam 2025. bude još bolja! :)
  • smayoo: SRETNANOVAGODINAAAAAAAA!!!! :D
  • Yonkis: dpasaric, I think you're gonna love it :)
  • dpasaric: Kako imamo Lisu u Pikiju, to mi je na listi za gledanje!
  • Yonkis: [link] netko već gledao?
  • Zdravac: :)
  • JOHN: Jel prolazi integralni? :)
  • Zdravac: @JOHN, lagano sa ugljikohidratima (kruh), rakija je, s druge strane, preporučljiva :)
  • ping: Sretan Božić
  • JOHN: Sretan i blagoslovljen Božić. Pazite na slatko i slano. Samo kruh i voda i ajde može i pijača!:)
  • zoranowsky: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić i se najboljshe judi! :)
  • smayoo: Sretan Božić, svima svima neka bude veseo, miran, topao, sit i napit! :)
  • Gjuroo: Sretan Božić!
  • Zdravac: Sretan Božić!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.03 Seconds

Provided by iJoomla SEO