25.10.2007 | 21:26
Dijete je napisao: Ja stvarno ne razumijem o čemu ti.. moguće je da ti vidiš natjecanje u onome što ja zovem mogućnost izbora..
Potpuno mi je jasno da ne razumijes jer nije ni bilo namjenjeno tebi, vec citiranom autoru
Aluzija na nastavak ove teme :
tinyurl.com/yvcrao
Malo mi je tesko bilo povjerovati u slucajnost da od pocetka datumskog otvaranja ove teme, upravo jucer, 2 sata nakon mog posta... spomenuti je odlucio konstatirati bas tada svoje izreceno misljenje. Znam, znam, umislio sam sebi previse
Dijete je napisao: moguće je da ti vidiš natjecanje u onome što ja zovem mogućnost izbora..
Naprotiv, bas suprotno u ovom stanju stvari, protiv sam natjecanja. Samo se sjetih kojekavkih baba roga upozorenja s pocetka OSx86 price. Sjecam se kojekakvih kletvi i velike nesrece koja ce zadesiti one koji se drznu instalirati OS X na PC. Stovise, ovo me podsjeca na rane recitale PC dilera koji su bili iznenadjeni dolaskom AMD AMD K6, pa su skolastikom panike sve kupce upozoravali kako je taj put jako opasan. Dapace, pozdravljam mogucnost izbora.
Plasenje korisnika da ne probaju je bespredmetno. Ako netko zeli, neka proba. Svatko normalan ce u procesu imati i realisticna ocekivanja pa prema tome, nemoze mu se zbog mozebitnih trzavica zgaditi OS X ili navesti ga na zakljucak da je zbog toga sam Mac ili OS X los. Bez uvrede bilokome, ali korisnici koji donose destruktivnije zakljucke od spomenutih... preveliki su klikachi miseva kako na PC-u , tako i na Mac-u.
Dijete je napisao: A bogami ni ovo ne razumijem.. (čoh čoh po glavi)
Vrijeme mitova u smislu eskluzivnosti. Distancirano gledanje preko ograde drugog OS-a. Vrijeme nije vise u milosti takvih razmisljanja. Vrlo brzo, vrtit ce se OS X ili XP i kod potpunih pocetnika sa obe strane ogledala. Gledajuci sa uzasom gotovo didakticki pristup Win Viste prema korisniku, cini se da ce PC strana samo povecati interes za OS X-om
Dijete je napisao: I malo OT, mislim da bi Alienware trebao napravit neki svoj OS baziran na komponente koji koriste..
Hm, malo prekichaste kreature za moj ukus. PC dizajn u najgorem izdanju ako mi dozvoljavas. Ali na tragu tvoje sugestije, vjerujem da bi Alienware vlasnici prihvatili naziv :
Ripley OS
User je napisao: Na ovo o elitizmu i slicnim zagovaranjima OS X-a na PCu cu samo rec kako mi je jedan prijatelj rekao da je OS X los sustav zbog nestabilnog rada na PC-u i lose podrske hardveru...
Neznam od kad datira instalacija tvog prijatelja. No stvari su se prilicno pojednostavile. Mozda da mu predocis link koji sam gore dao. Ponovo, bez uvrede tvom prijatelju, ali ocigledno se radi o korisniku skromnijeg instalacijskog znanja. Pogledas li broj korisnika PC-a u HR ili ostatku svijeta koji imaju dignute OS X na PC-u - sa malo uvida u sadasnjost - lako ces uvidjeti da stvar jako dobro radi. Ponavljam (za sad) i meni ga je radno draze gledati (za sad) na Mac-u. Razlozi su valjda svima jasni, posebno za sve kojima je izvor kruha.