12.11.2024 | 23:45
Evo došao napokon u trgovinu i "zemio" svoga. Danas sam ga samo otvorio da osjetim ... a sad sam umoran i odo u "krpe", sutra kreću testovi.
Samo da ispričam koji jad i čemer doživih u trgovini.
Ja čekam red kad tip šta prodaje ide uvalit ženi M2 ... ja pitam ženu za šta vam služi računalo, kome ga kupuje i tako malo razgovora, ona odgovara da joj mali ide u 3. razred osnovne te da je talentiran za računala, da ide i na robotiku ali ima PC star 10 godina a želja mu je MAC Mini... te da ga želi iznenaditi ali će ga jedva platiti, čak je kaže i posudila nešto novca da joj muž nezna ... super žena, iskrena, otvorena za razgovor nekih 45-50 godina i da ona to ništa ne razumije vezano za računala, mobitele ... Ima mobitel od prije 4 godine i ne želi ga mijenjat jer je zbunjuju nove ikone, kaže da ona jednostavno nije za to. Ajde, ok, žena nije u tom krugu, želi iznenaditi svoje dijete i ja joj objašnjavam zašto da uzme M4, kad lik kaže ma to vam je skoro isto, da nije to toliko, da ljudi "napuhuju", da im se M2 prodaje ko lud ... koji lik, nevjerojatno. Jadna žena posudila novac da iznenadi svoje dijete a on joj uvaljuje stari komp(ok nije loš M2 ali za iste pare kupiš novije, bolje ...). Na kraju žena ga žena skinula sa "dnevnog reda" i kaže uzimam ja M4.
A ovaj ne odustaje, kaže morat ćete pričekat par dana ... kaže njemu žena, sinu mi je rođendan za 20 dana tako da vi nemojte brinuti, između ostalog došla sam kupi što ja želim. Nadam se kako vama to nije problem, a lik ono, ma ne, ne, sve ok, ja sam samo htio pomoć da odmah dobijete ... koji serle.
Ne mogu vjerovati, pa zar su toliko retardirani da idu ženu zavaljat, koja niti nema novce već je čak i posudila, koja misli samo na sreću svoga djeteta. Objasnio sam joj za miša i tastaturu(da je nebi zavaljali za još 300€ LOL), monitor ima noviji i gledao sam na internet, da radi sa MM M4 ...
Eto, kupio sebi i baš mi je drago da sam ženi pomogao.
Još ne mogu doć sebi da je lik išao uvalit staro računalo bilo kome a kamoli majci koja ide uveseliti svoje dijete ... što reć?
Jadno!