Taj modul izgleda isto kao i onaj u Studiu, pa je moguce da ce raditi i onaj third party modul koji rade francuzi koje sam linkao u Studio storage temi.
Jel tko testirao brzine početnog modela Mac Minija M4 sa 256GB SSD-om? Negdje sam vidio da je brzina ista kao osnovni model Minija M2 sa 256GB SSD-om, i sada taj video ne mogu više nigdje pronaći na Youtubeu. Ne mogu vjerovati ako je to istina, znači treba ići odmah na 512GB SSD. A Mini M1 je imao model sa 256GB SSD-om sa duplo većim brzinama, dok u M2 i M4 256GB SSD guraju duplo sporiji SSD.
"The base model with 256GB of storage has two 128GB chips, which means it will no longer have slower SSD speeds compared to higher-capacity models."
Izvor: MacRumors
Jel tko testirao brzine početnog modela Mac Minija M4 sa 256GB SSD-om? Negdje sam vidio da je brzina ista kao osnovni model Minija M2 sa 256GB SSD-om, i sada taj video ne mogu više nigdje pronaći na Youtubeu. Ne mogu vjerovati ako je to istina, znači treba ići odmah na 512GB SSD. A Mini M1 je imao model sa 256GB SSD-om sa duplo većim brzinama, dok u M2 i M4 256GB SSD guraju duplo sporiji SSD.
Usporedba M2 vs M4 (kome se ne gleda sve, test SSD-a je na 11:20)
"The base model with 256GB of storage has two 128GB chips, which means it will no longer have slower SSD speeds compared to higher-capacity models."
Izvor: MacRumors
jeste to, tako je bilo i sa Air-ovima M1 i M2, zbog broja cipova koji se koriste za SSD.
Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo
Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj