15.11.2024 | 00:20
robee kaže:
Stvarno zalosno kakvih sve ljudi ima i tako ici nekome nesto uvaliti
Osobno sam uvijek odbijao naredbe takve prodaje i rednovo imao problema sa sefovima. S moje strane uvijek iskrena prodaja bez uvaljivanja. Bilo je cudjenja kada se kupac vrati i inzistira da mu ja opet nesto prodam. Za mene dovoljna nagrada.
@pontmax1
Napisi nekakav osvrt za minija kada stignes. Kako se ponasa sa 16GB (navodno gura nekoliko otvorenih apk i max 40ak otvorenih tabova u browseru).
Razmisljam o istoj kombinaciji 256/16 + vanjski ssd
Sto se tice cijena, Amazon.de ima povoljnije cijene od Hr.
Instalirao sam skoro sve, nadodao vanjski 1TB, sve leti, nikakvih problema, trzavica ... vrh.
Na vanjski disk napravio kopiju diska, stavio svoje neke stvari na taj disk da mogu raditi, Filmora radi brže nego na Windowsima, Affinity sva tri rade ...
Trenutno mi je tvoreno tj. radim sa Affinity sva tri, Filmora, Safari(10-tak tab-ova, YouTube, Netflix ...), još uz to se ugrađuju dodaci, malo "čačkam" po Mac aplikacijama da se upoznam, jako puno toga otvoreno i radim sa svima po malo ... još uz to nemam original tipkovnicu(imam Logitech), nemam originalni miš(imam Logitech), nemam monitor od Jabuke, trenutno koristim Xiaomi MI 34 zakrivljeni i sve radi savršeno, bez štekanja, Mac hladan ko led, ventilator kao da ne postoji ...
Za sada nemam niti jednu zamjerku, još kad sam saznao da možeš kao i na Windowse ugrađivat aplikacije na externi disk ...
Nemam riječi, naprosto sam oduševljen Mac Mini-jem M4 po svemu.
Brinulo me non-stop prije nego sam ga dobio što nema puno USB portova, a što će mi, miš, tastatura bežični, jedan za SSD, drugi za kameru ...