14.11.2024 | 17:58
drlovric kaže:
drpongrac23 kaže:
Mi imamo, silom prilika klincu treba za školu, jer tamo imaju PC, inače ni u ludilu! Macove imam od negdje 1999., vidio kod mnogih tada PC, hrpa željeza na koje možeš samo porezati ruku - bučno, nesrabilno… nastavi niz!
Ma nemam ja generalno nista protiv PC, ali pontmax pise da njegove kolege uglavnom imaju i MAC i PC, pa mi je to malo cudno. Cisto mi zaparalo uho, nista drugo
Potreba. Zamisli radiš web stranicu 2 tjedna, sa web shop-om, pustim glupostima koje klijent želi uz to koja je kompleksna sama po sebi i jedan dio na Safari pregledniku jednostano ne izgleda kako treba, ili slova prevelika, ili slike, ili veličina, ili puno više praznog prostora na stranici .... Kako ja to da popravim, gubim vrijeme, živciram se ... bez obzira na programe koji simuliraju sve browser-e kao što je Polypane, bez obzira na sve što imaju CMS-ovi, page builderi, koji god koristio, problem uvijek dođe. Sad ga više neću imati jer direktno riješim problem.
Evo ovo je samo jedan primjer, a djeca i škola, evo u školi gdje idu moja djeca sve je preko Microsoft ...
Neda mi se dalje jer mi samo digne tlak bez razloga